úterý 10. prosince 2013

Stínujeme s Gabriellou Salvete

Pěkný úterní podvečer!

Jedeme dál, další recenze je tu. Tentokrát bych ráda zabrousila k očním stínům, které mne velmi příjemně překvapily. Při nedávných nákupech v Rossmannu jsem brouzdala kolem stojanu Gabrielly Salvete, no a protože jsem četla na jejich nové mono stíny samé pochvalné recenze, zabrousila jsem rovnou k nim a jedny skončily v košíku (jednou kvůli blogům zbankrotuji, fakt!). Dlouho jsem přemýšlela o odstínu, protože se mi jich líbilo hned několik, ale nakonec jsem zvolila odstín č. 02, takovou zaběhnutou klasiku, pro kterou budu mít vždy využití.



Odstín č. 02 je to studená hnědá barva s nádechem šedivé za který může jistojistě šedý shimmer. Je to krásná barva, která se skvěle kombinuje, já ji v poslední době používám téměř denně :)

Balení stínů je jednoduché, umělohmotný, pevný, černý obal s průhledným víčkem, takže hned víte, po čem saháte. Trochu mne zlobí zavírání, je klasicky na zacvaknutí, ale občas je problém jej otevřít, pravidelně si na něm likviduji nehty. Za to tedy mínus. Ale jinak jim nemám opravdu co vytknout. Stíny jsou máslové konzistence, krásně se nabírají a nepráší. Opravdu vůbec, za celou dobu používání mi z nich neulétlo ani smítko :) Stín má skvělou pigmentaci, na víčko skvěle chytá a moc hezky se s ním pracuje. Jde krásně rozblendit a zapracovat a na oku vydrží po celý den stejně intenzivní. Musím říci, že tohle je opravdu povedená záležitost a plánuji prozkoumat v drogérii i další odstíny. Údajně se snad liší texturou odstín od odstínu, takže si to případně pohlídejte, ale tenhle odstín je opravdu něco.




Za mě tedy velké ano, stín je pro mě velmi příjemným překvapením, dlouho jsem si žádný mono stíny takhle neoblíbila (však víte, že jsem věrná paletkám). Seženete ve stojanech GS (např. Rossmann, Teta), cena je 79 Kč.

Co vy a tyto mono stíny? Máte je někdo? Jste s nimi spokojené? 

13 komentářů:

  1. Tyhle stíny chválí snad každá:) Já mám bohužel momentálně strašně moc stínů, další paletky na cestě, ale asi když o ně zavadím v drogerii, tak jeden zkusím:))

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem je nezkoušela a ani o nich neslyšela, ale možná vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě jedno velké ano, já mám odstín 03 a je úžasnej, mám plno paletek, ale sahám po něm často, je to jeden z nejuniverzálnějších odstínů a dá se krásně kombinovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo vypadají dobře :)) Ale od téhle značky snad ještě nic nemám :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám fialový a barva se v průběhu dne docela ztrácí, ale za tu cenu jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají krásně. V okolí 3 DMka a žádný Rossman či Teta, kde by GS měli. Zase ušetřím :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou kráasné a tvé líčení je ještě krásnější!
    Moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásně jsi to nastínila a vystínovala :) Prostě skvělé!

    OdpovědětVymazat
  9. :) mám, mám už dva dni, už si ich testujem a nie je to teda mega kauf, ale za tú cenu a a že sú ponúkané v drogériách a skvelo dostupné, je to myslím vynikajúca voľba,mám zatiaľ iba jeden odtieň, ale budem pokukovať aj po ostatných určite, aj keď fialková, bledozelené a modrá ma až tak nezaujali

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem jim po těch skvělých recenzích nemohla odolat a koupila si odstín 03, světlý odstín, který používám na rozjasnění oka i tváří, je úžasný! Ještě jsem se rozhodovala mezi dvěmi hnědými- tím co máš ty a ještě jedním. Asi časem dokoupím..;D

    OdpovědětVymazat
  11. Mám tenhle hnědý a pak ještě modrý... a ten hnědý je hrozně fajn :) modrý bohužel pokulhává s pigmentací... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. Taky jsem nezkoušela, a naopak stínů mám pomálu a zrovna jsem ve fázi tvoření své stínové sbírky. Na stíny GS se tedy určitě v drogerii podívám.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)