pondělí 9. prosince 2013

Oblíbenci za listopad - video

Pěkný den!

Dnes to bude o oblíbencích, favoritech, miláčcích.. říkejte si tomu jak chcete, prostě o tom, co mi k srdci přirostlo za minulý měsíc :)


Po dlouhé době formou videa jak jistě dobře víte, oblíbenci se tu objevují každý měsíc, ale většinou pouze psanou formou, tentokrát tedy trochu jinak. Když ono těch oblíbenců bylo tolik a já zrovna měla povídavou.. :) Točené je to navečer, kdy už světelné podmínky videům nepřejí, ale myslím, že už bylo i hůř. Vidět tam snad vše je, jen ty odstíny samozřejmě nesedí, ale to určitě můžete mrknout tady do článků. 


Matná Lasting finish by Kate - recenze
Lak na nehty Space Dust 005 Total Eclipse Rimmel - recenze
STARS 08 Azzurro Gabriella Salvete - recenze
Hypnose LE Albert Elbaz Lancome - recenze

A jací jsou vaši oblíbenci?

8 komentářů:

  1. Souhlas, ty tyčinky jsou úžasná záležitost, mám už několikáté balení. Na obtisknutou řasenku super, a pak taky i na to, když se mi úplně neodlíčí řasenka (speciálně modrá rocketka Maybelline), tak si tím koncem v oleji řasy u kořínků přetřu a řasenka hned dole. Jedno balení mám v práci, v zimě mi slzí oči, takže jako záchrana prostě fajn věc.
    Můj top oblíbenec za listopad je jednoznačně "krém pro starý". Čekala jsem na zimu než jsem ho otevřela a naprosto chápu všechny ódy na něj.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty olejové tyčinky vidím poprvé :) Takže je musím sehnat :)) Rtěnka od Kate má krásný odstín :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. rada pozeram tvoje videa aj toto bolo fajn, len ti musim povedat,ze tento mejkap - teda myslim oci, ti vobec neslusi. posobi to tak tvrdo. ale to je moj nazor... a nemohla by si dat link na to kde sa da objednat to telove maslo? Hana

    OdpovědětVymazat
  4. To tělové máslo vypadá vážně skvěle! Určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  5. Celou dobu jsem musela koukat na tvoje oči :D vím že to nerada uslyšíš ale moc se mi to nelíbí, jsi krásná a tohle vypadá jako .. no jako já a moje emo období v patnácti letech :D vím že to bylo hlavně na manga look který jsi nedávno fotila.. při otevřených očích to ani není tolik vidět ... ale líbí se mi na tobě stíny které nosíš obyčejně :)
    Na ty pískové laky se pořád chystám ale pořád čekám na nějakou akci. Nejsou až tak drahé, ale až bude akce tak to bude lepší že jo :D .. a pak možná nějaké to Balea sprchové mýdlo až mi dojde to co teď máme ve sprše :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tělové máslo vypadá skvěle a olejové vatové tyčinky jsem mívala, musím si je znovu pořídit.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)