čtvrtek 14. listopadu 2013

Velké oči s Maybelline

Pěkný den přeji!

O mém velkém testování řasenek jsem vám nedávno vyprávěla.. a že bude brzy následovat ještě jedna recenze jsem také zmínila.. No a dnes nastal ten den, podíváme se totiž na řasenku značky Maybelline New York, na relativně novou záležitost nesoucí název Big Eyes.



Oficiální popis: První řasenka od Maybelline NY s dvojitým kartáčkem na horní i dolní řasy dokonale nalíčí a zvýrazní každou řasu pro efekt opravdu otevřeného pohledu. Horní větší kartáček maximálně nadzvedne horní řasy, zatímco dolní mikro kartáček zachytí i sebemenší spodní řasy pro dotvoření 360° efektu. Řasenka Big Eyes řasy neslepuje, nedělá žmolky a horním řasám dodává maximální efekt. Menší kartáček se štětinami o délce 2 mm použijte na nalíčení a zvýraznění spodní linie řas. Kartáček je speciálně navržen tak, aby jednoduše a dokonale nalíčil i ty nejmenší řasy.


Oboustranná řasenka, to je výhoda Big Eyes. Máte dva kartáčky a tak stojíte před volbou, který použít. Je to jednoduché, horní řasy vezmete štětinkovým větším kartáčkem a na spodní chmýří vezmete malý, kterým dokážete nalíčit jakkoliv krátké řasy.



Začnu tou lepší stranou a tou pro mě je jednoznačně malý kartáček na spodní řasy. Je opravdu drobný a jde tím bez větších problémů nalíčit i to moje krátké chmýří, štěteček navíc řasy krásně oddělí a řasenka je prodlouží, výsledný efekt se mi skutečně líbí, i ty moje krátké spodní řasy mají tvar, délku a hezky vypadají. Zato s kartáčkem na horní řasy moc přátelé nejsme. Ne že by byl úplně marný, to zase ne, z počátku se mi celkem líbil, ale bohužel pro mé krátké a řídké řasy to opravdu není. Má jednu ošklivou vlastnost a tou je pro mě slepování řas. Sice je hezky natočí, trochu prodlouží, ale navíc je taky děsně slepí. A je to prostě hrůza. Udělá mi z řas pár trsů a tím to hasne. Jenže, já jsem holka fikaná a přišla jsem na to, jak se na ten kartáček musí.. :) Po nalíčení řasy rychle pročísnu tou druhou, krátkou stranou a ona mi řasy celkem úspěšně oddělí. Pak už můžu celý den chodit s hezky nalíčenýma očima, řasenka po celý den drží na svém místě, nedrolí se, neobtiskává se, neroztéká se (ani sem tam nějaká ta slza nevadí). Co mi ale vadí je trochu na můj vkus malý obsah balení a rychlé vysychání řasenky. Používám ji asi měsíc a už se mi zdá celkem vyschlá, uvidíme, jak dlouho to vydrží..


Celkově bych tedy řekla, že se jedná o průměr. Řasenka na spodní řasy se mi zdá super a vážně jsem si ji zamilovala, nelíčím řasy ničím jiným, štěteček na horní mi zase až tak neučaroval, bohužel. Kvůli tomu bych si řasenku asi nekoupila. Přemýšlím akorát, že si nechám ten krátký kartáček, ten by se mohl hodit. Cena řasenky se pohybuje kolem 250 Kč.


Co vy a Big Eyes? Máte s ní zkušenosti? Líbí se vám nápad se dvěma kartáčky?

16 komentářů:

  1. nějak mě ani neláká a popravdě se mi moc na očích nelíbí :-(.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Mala som ju a nepáčila sa mi. :P
    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, slepuje teda šíleně. Ani mě neláká, zase další minuta zdržení s těma dvěma kartáčkama, s jedním si docela vystačím:) Nějak na tyhle super inovace nejsem, i řasenka v tubičce a štětečková řasenka mě nechávají naprosto chladnou.

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že s těma dvěma kartáčky to pěkně zdržuje, obzvlášť když ještě po ránu rozespalá mžourám na to, na které straně je který.. :) :D

      Vymazat
  4. Mám z ní takové smíšené pocity, no, moc mě nezaujala:/
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám moc ráda tady ty "dvouprodukty" :-/ nezaujala mě...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mě je to zatím nejlepší rasenka :) rasy mam pomerne dlouhe, ale ja mam radsi kdyz mi rasenka doda objem a tahle to presne dela. Udela mi opravdu krasne huste rasy. Pro me je opravdu nejlepsi! Bohuzel teda strasne rychle ubyva. Dneska uz jsem ji definitivne dopotrebovala (tu cast na horni rasy). Ale zase ve sleve se da koupit docela levne, me stala nejak 150kc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Spíš mě to nezaujalo... jsem ráda, když ráno v polospánku otevřu řasenku jednou natož dvakrát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak.. s tím mám u ní právě problém, po ránu je to trochu peklíčko :D

      Vymazat
  8. Řasenka mě na očích nijak nezaujala, to slepování je pravdu hrozné. :/ Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Nějak mě tahle řasenka nezaujala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se hrozně líbí oba štětečky:)

    OdpovědětVymazat
  11. Efekt vypadá nic moc, asi teda zůstanu spíš u colosalky. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Celkem slepuje, nápad dvou kartáčků mě zaujal ale to je asi tak všechno;) Ale někomu vyhovovat může;)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Škodulko, recenzi jsem přečetla jedním dechem a všechno se mi zamlouvá ;-), až na to slepování řas. Od Maybelline už dlouhá léta používám řasenku Great Lash a ta řasy krásně natočí, prodlouží, ale neslepuje. Tak ještě zváším, jestli ji vyměním nebo jí budu dál věrná ;-).
    Měj se krásně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  14. No nic extra nějak mě tyto řasenky neučarovaly miluju když má řasenka giganticky velký kartáček :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)