středa 1. května 2013

Tvářenka/bronzer Africa - W7.

Pěkný podvečer!

Dneska máme 1. máje, lásky čas a tak já vám dneska představím jeden produkt, do kterého jsem se zamilovala na první pohled.

Tvářenku od značky W7, která nese název Africa, jsem okukovala už hodně dlouho. Vypadá tak fantasticky, že od té doby, co jsem ji poprvé uviděla, nemohla jsem ji vypudit z mysli. A tak když jsem dostala příležitost vybrat si na e-shopu GALAXIE PŘÁNÍ jeden produkt ke zrecenzování, má volba byla od začátku jasná. Jsem tvářenkoholik a tuhle krásku jsem si prostě nemohla nechat ujít. No posuďte sami, nevypadá úžasně?


 Jak to vlastně s tímto produktem je? Jedná se o multifunkční líčidlo, kdy záleží na každém, zda ho bude používat jako bronzer nebo tvářenku. Prostě jak to komu sedí. Já se přiznám, že jsem se trochu té barvy obávala, protože s bronzerem to neumím a tak bych pro Africu neměla využití. Ale obavy byly naprosto zbytečné. Odstín je po smíchání do lososova a dá se bez problémů používat jako tvářenka, takže u mne využití našel. Troufnu si říci, že jako tvářenka se mi to zdá i vhodnější, na bronzer se mi nezdá odstín nejvhodnější, ale je to opravdu na každém.



Design tvářenky je inspirován (alespoň se mi tedy zdá) tvářenkou Pink Leopard od Too Faced a obal je inspirován pro změnu Benefitem. Jedná se o pevnou papírovou krabičku, uvnitř najdete štěteček a pudrovou tvářenku. Štěteček sice nepoužívám, ale můžu říct, že vůbec není špatný. Kdyby nebyl tak mrňavoučký, tak ho v klidu používám. Má úplně krásně jemné štětiny a tvářenka se jím pěkně nanáší.. jen kdyby nebyl tak maličký, já prostě potřebuji pořádnou rukojeť :) Ale třeba na cesty bych si asi s sebou žádný netahala a tenhle by mi v klidu stačil. Pod uloženým štětečkem a takovou tou umělohmotnou fólií se nachází samotná tvářenka. A ta vypadá naprosto dokonale! Ten rozkošný leopardí design doslova žeru. Tvářenka obsahuje tři různé barvy - nejtmavší bronzovou hnědou, světle hnědou s odstínem do rezata a baby pink růžovou. Jedná se opravdu o zajímavou kombinaci barev. Přikládám foto každé barvy zvlášť + smíchanou. Smícháním vzniká lososová barvička, která dodá tvářím zdravý vzhled. Ale faktem je, že se vám nikdy nepodaří namíchat stejnou barvu, vždycky budete mít trochu jiný odstín, záleží kam "ťápnete". Prostě bájo. Ještě dodám, že každá barva obsahuje shimmer. Hnědé odstíny mají zlatý shimmer, růžová barva stříbrný. Takže je to vážně zajímavá kombinace :)



Tvářenka je jemně namletá a ač trochu práší, není to žádná katastrofa. A teď se dostáváme k pigmentaci, což je v tomto případě skutečně zajímavá věc. Všimla jsem si, že každý odstín je jinak pigmentovaný. Nejlépe pigmentovaný je oranžovo-hnědý odstín. Ten chytá sám a řekla bych, že i na tváři je z odstínů nejvýraznější. Naopak nejhůře pigmentovaný je bronzový (tmavě hnědý) odstín, který sám od sebe vůbec nechytne. Jako za těch pár týdnů používání mám nejvíce vypotřebovanou tu světle hnědou barvičku, zatímco bronzový odstín vypadá téměř nedotčeně. Na tváři tvářenka působí zcela přirozeným dojmem, dá-li se v přiměřeném množství. Převládá jemný zlatý shimmer, který je nenápadný a viditelný je jenom zblízka, když se na něj zaměříte. Ač ty hnědé odstíny vypadají na první pohled celkem děsivě, nemusíte se jich bát, ve finále vypadají vážně hezky a přirozeně. Výdrž tvářenky není špatná, ale musím přiznat, že se mi zdá o chloupek horší než třeba MUA nebo duo tvářenka od Dermacolu. Zdá se mi, že k večeru mi ji na tváři už moc nezbývá, postupně se z tváře vytrácí.


 Tvářenku jsem si vážně oblíbila a nedám na ni dopustit. Výdrž je maličko horší než u ostatních mých tvářenek, ale odpouštím jí to, všechno vyrovnává tím designem. Tvářenku bych doporučila nenáročným slečnám, kterým se nechce utrácet za Benefit nebo Too Faced a přesto by doma rády měly něco pěkného. Tvářenku seženete za 149 Kč, množství je 8g a seženete ji tady.

Co vy a tato tvářenka? Máte ji? Viděli jste ji? Líbí se vám?

Děkuji zastoupení e-shopu Galaxie přání za poskytnutí produktu ke zrecenzování.

20 komentářů:

  1. No páni, ta je opravdu moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  2. já okukuju to samou :D a teď jsi mě přesvědčila, že stojí za kup!! :)))

    OdpovědětVymazat
  3. škodulko, líbí se mi, jak jsi se v líčení vypracovala...moc ti to sluší. Tvářenka je pěkná, nejdříve jsem myslela, že je to benefit, má stejný styl balení, jako dělá benefit.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku ani tvářenku vůbec neznám, ale vypadá vážně hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mam ju tiez, ale na moj vkus ma vyrazne tie trblietky. Pocas dna mi farba odide a zostanu skoro len trblietky, preto ju pouzivam na vrchnu cast licenky, priblizne na miesto, kde si davam obvykle rozjasnovac. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten design je opravdu úžasný!

    OdpovědětVymazat
  7. To balení je roztomilé a vzhled určitě zajímavý. Já mám osobně raději takhle barevné tvářenky/bronzery než jednobarevné. Tenhle odstín ti sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja mam benefit moc rada! tvarenka vypada krasne prirozene
    probiha u me giveaway, jestli se chces zucastnit:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  9. tvářenky mám taky moc ráda! :) tahle vypadá celkem zajímavě a musím říct, že ti strašně sedla a rozhodně je to tvůj odstín ;) teď mám doma dvě tvářenky takto mozaikové (háemková a MUA) a oblíbila jsem si je :) mimochodem ta různá pigmentace je třeba i u té háemkové. já jsem jí tedy zatím tolik nepoužívala, ale u Markvitky jsem četla, že se jí jeden odstín, na rozdíl od ostatních, celkem rychle ošoupal.

    OdpovědětVymazat
  10. jeee ta je krasna...musim bezet pro ni hned d shopu :) mam to za rohem :))

    OdpovědětVymazat
  11. Tvařenka je krásná! Už jsem se po ní dívala, ale ještě ji nevlastním:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jéééžiš, ta je krásná, tu chci:o)))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)