pondělí 29. dubna 2013

Krém na ruce Intensive Moisture - Avon.

Pěkný pondělní podvečer!

Dneska zase po dlouhé době o krému na ruce. Při nedávném prohlížení katalogu Avon mne zaujal Hydratační krém na ruce s mateří kašičkou. Byl v akci, sliboval hydrataci a navíc s vůní medu.. pro mne vražedná kombinace. A tak když mi došel, začala jsem jej nadšeně testovat.. Ta radost mne ovšem přešla hned v následující minutě po použití.. ale postupně. 


Oficiální popis: Krém dodává pokožce rukou intenzivní hydrataci. Složení s mateří kašičkou pomáhá udržet pokožku vysoce hydratovanou i při opakovaném mytí rukou. Dermatologicky testováno.



Krém má vážně příjemnou parfemaci. Je skutečně cítit med, parfemace je jemná a nevtíravá. Mě, milovníka medu vážně neurazí. Krásnou parfemací však pro mne jeho plusy víceméně končí. Krém je tužší konzistence (při vymáčknutí vám vyběhne taková ta vytvarovaná nudle podle otvoru), je hutnější a celkem špatně se roztírá. Než se pořádně rozetře, tak to chvíli trvá. Poté co se konečně zbavíte té bílé vrstvy a pořádně jej rozetřete, se krém pěknou dobu vstřebává a jako bonus máte ulepené ruce. Jako když si tímto krémem namažu ruce, pak už většinou na nic nesahám, protože všude zůstávají otisky. To lepení je fakt dost velká trága, člověk se opravdu bojí, aby se k něčemu nepřilepil. Používám ho tedy chvíli před tím, než jdu do postele, abych už na nic nemusela sahat. S hydratací na tom špatně není, ruce se mi nevysušují, mám je pořád v dobrém stavu i při mazání jednou denně. Ale že by to byla nějaká extra závratná hydratace, jak slibuje, to se mi zase nezdá. Třeba po umytí mýdlem se pocitu vysušených rukou nevyhnu. Mám pocit, že s extra suchýma rukama by si neporadil.


Krém mne tedy nijak nenadchl. Jako má své plusy, ale bohužel ta špatná vstřebatelnost kazí ten dobrý dojem. Nemám ráda, když se přilepím ke všemu na co sáhnu. Krém je momentálně k sehnání za 59 Kč (běžná cena je 89 Kč, já ho měla v akci dokonce za 29 Kč), množství je 100 ml. K sehnání u vaší Avon Lady nebo přes internet.

Máte s ním někdo zkušenosti? Co vy a krémy Avon?

19 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jojo 29.. ale já už bych si ho nekoupila ani za ty peníze :-/

      Vymazat
  2. Aj ja ho mám, je to hrozné. Používam ho jedine večer ked idem spat. Hrozne sa lepí!!! Najlepší je z tejto rady avon care youth restore, červený. Odporúčam

    OdpovědětVymazat
  3. Ja ho mám tiež a takisto ho používam na večer.Tak mi to vyhovuje,dám si poriadnu vrstvu a idem spať.:)Kúpila som ho v akcii za 1 euro,takže za tie peniaze dobré.:)

    OdpovědětVymazat
  4. ja ho zkousela a souhlasim s tebou, ale naopak krem na oblicej je uplne něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem také měla možnost vyzkoušet tento krém, ale bohužel mě vůbec nepotěšil a letěl do koše, jak říkáš lepí... ale je pravda, že Krém na ruce a nehty s glycerinem a kalciem je od Avonu výborný (je to takový modrý), má u mě tradici již několik let... :)

    OdpovědětVymazat
  6. neviem preco, ale kremy z avonu a oriflame na mna nemaju dobre ucinky...bud sa vstrebu tak, ze ani neviem, ze som sa kremovala, alebo sa vstrebavaju strasne zle...

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam ze stejne rady balzam na rty a ten je teda super
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  8. a máš prosím nějaký vyzkoušený krém na suché ruce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko mně na suché ruce přes zimu pomáhal překvapivě Dove :) Jinak obecně hodně chválené krémy jsou od Neutrogeny. Nemám je tedy vyzkoušené osobně, ale už mi byly několikrát doporučeny a tomu bych vážně věřila ;)

      Vymazat
  9. Já jsem ho zkoušela, protože ho má tchýně a moc mi tedy nenadchnul, ale ona je z něj nadšená... Sto lidí sto chutí. :)
    Za to jsem vyzkoušela od Balea krém na ruce s lesními plody a vyhovuje mi - hydratuje obstojně, rychle se vstřebá a dobře se docela jeví Ziaja s kozím mlékem, co byla v dubnovém Senzaboxu.

    OdpovědětVymazat
  10. zkusím, vůně medu mi nevadí med mám ráda

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem na med alergická, takže asi zkoušet nebudu. Mám na krémy z Avonu celkem kritický názor. Měla jsem krém na oční okolí a přišlo mi, že po nanesení jsem měla oči opuchlé :/ Takže nic moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jak co.. nějaké tělové od nich byly fajn, ale něco je zase hrůza.. je to řada od řady.. :)

      Vymazat
  12. Děkuji za vaše příspěvky! Koukám, že tento krém si nevedl dobře ani u vás.. Tak příště snad narazíme na nějaký lepší! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, zkoušela jsem podobný krém Dry Skin SOS a pocity vesměs podobné. Relativně příjemná vůně, ale krém se nevstřebal ani po 1,5 hodině, takže jsem ho radši smývala. Hydratace nula : (

    OdpovědětVymazat
  14. když je to krém, tak asi lepí

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)