pátek 17. května 2013

Majáles 2013.

Pěkný páteční podvečer!

Dneska ze zcela jiného soudku. Obvykle už sem nepíšu o ničem jiném než o kosmetice a tak je na čase menší změna. Ze začátku jsem to tu vedla spíše jako svůj deníček, z toho nějak sešlo a přešlo se čistě na kosmetiku.. ale občas mě to zamrzí, protože jsem si díky blogu ukládala spousty vzpomínek na které bych jinak časem pozapomněla.. Občas zabrousím do historie blogu a vracím se do minulosti k věcem, které jsem kdysi zažila.. No a tak mi prosím odpusťte dnešní článek, ale tenhle Majáles si tu prostě musím uchovat :D 

Poprvé za celé čtyři roky mého působení v Pardubicích jsem navštívila zdejší Majáles. Vždycky mi do toho něco vlezlo, takže se na něj dostalo až teď. Čekala jsem na Majáles dlouho, ale stálo to za to :) Šla jsem se ségrou, která kapely zde hrající poslouchá, takže pro ní prožitek dvojnásobný. Můj šálek kávy většina kapel nebyla, ale řeknu vám, že ta atmoška vás fakt nabudí a líbí se vám i to, co obvykle moc neposloucháte.. :D Bylo to vážně parádní a fakt jsem si tu festivalovou atmošku užívala :)

Výcuc pro mě nejlepších kapel:


Pár památečních:


Ty létající vlasy :D


 A co vy a Majálesy, letní fesťáky a jiné hudební akce?

P.S. Zítra už se vrátíme ke kosmetice, slibuju! :D

11 komentářů:

  1. Krásné fotky, se segrou vám to tam moc sluší a náhodou je fajn si občas přečíst nějaký nekosmetický článek, takže mě to potěšilo, protože dobré zprávy se čtou vždycky příjemně ;)
    Hezký vík měj, já dnes mizím směr Vídeň - konečně jsem se trochu vymotala z prac. maratonu, takže jedu oslavit zítřejší narozky ;) pa pa Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla na Majálese v Brně už druhým rokem a i když chvilku pršelo, bylo to super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéééé z toho čiší prázdniny :)

    Já bych chtěla letos určitě na Rock for People :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam bych chtěla taky! Letos tam jsou super zahraniční kapely.. :)

      Vymazat
  4. Já byla na Pražském letos poprvé a taky jsem si neodpustila o tom nenapsat. Nám ale bohužel chvíli pršelo, takže Vám to vyšlo líp.

    OdpovědětVymazat
  5. Byla jsem na brněnským Majálesu, úplně bomba, dokonce trhl nějakej festivalovej rekord. Na to, kolik tam bylo lidí, to měli docela dobře vymyšlený a dalo se v klidu najíst, místa na odpočinek a dokonce i nějaký sedáky na půjčení. Smekám, narychlo se měnilo místo akce neplánovaně a přitom to tak dobře vychytali.

    OdpovědětVymazat
  6. Áááá, poznávám tvůj nový Rimmel lak! Návykový odstín, že? Mám taky, koupila jsem si jej poté, co jsem jej viděla na tvé fotce z nákupů a nelituju. :-) Sluší vám to se ségrou.

    OdpovědětVymazat
  7. Nejste se sestrou náhodou dvojčata?:) Jste si moc podobné a sluší vám to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvojčata nejsme, ségra je o dva roky mladší.. A je zajímavé, jak nám každý říká, že jsme si podobné, protože až donedávna tomu tak nebylo.. v dětství jsme byly každá úplně jiná! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)