čtvrtek 16. května 2013

Zpevňující krém na dekolt a poprsí - Eveline.

Pěkný čtvrteční podvečer!

Dneska se podíváme na naše poprsí. V březnovém vydání Ladyboxu jsem našla Zpevňující sérum na dekolt a poprsí, a tak když už jsem krém měla doma, rozhodla jsem se své poprsí zpevnit. A jak testování teda dopadlo?



Oficiální popis: Sérum díky své jedinečné technologii založené na Volufiline okamžitě vyplní, modeluje a zvedne vaše poprsí. Zvedací mikro-síť funguje jako neviditelná  podprsenka s push-up efektem. Pravidelným používáním séra dodáte vašemu poprsí krásný zaoblený tvar a zpevníte pokožku. Se sérem dosáhnete také zvětšení poprsí o cca 2 cm. Výrobek neovlivňuje hormonální systém a je bezpečný pro mléčné žlázy. Výrobek se nedoporučuje během těhotenství a kojení.




Sérum bylo v 50 ml cestovním balení, což je podle mě skvělé - na vyzkoušení akorát a přesto vám to nikde nepřekáží. Takhle mi to naprosto vyhovuje. Nyní už mi tedy mnoho nezbývá, těch 50 ml vydrží něco přes dva měsíce každodenního používání. Co mě hned na úvod oslovilo je parfemace krému. Opravdu velmi příjemná sladká vůně. Identifikace je v tomto případě dost těžká, já v tom cítím nějakou takovou těžší květinovou vůni, viděla bych to na šeřík. Vůně je opravdu taková sladká, těžší a přesto moc příjemná. Konzistence je krémová, krásně se roztírá a ihned se vstřebává. Zanechává pokožku krásně hladkou, jemnou a hydratovanou. No a jak je to tedy s tím zpevněním a zvětšením? Se zvednutím či zvětšením vašeho poprsí nepočítejte. Gravitace se prostě ošálit nedá a zvětšit poprsí umí dle mého jenom plastický chirurg :) Myslím, že od krému byste toho chtěly moc. Mně se teda prsa opravdu nezvětšila, spíše naopak se mi po vysazení antikoncepce zmenšují.. achjo, jaká škoda, že krém v tomhle ohledu nefunguje! :D Na druhou stranu ale musím říci, že se mi zdá kůže v dekoltu vypnutější a pružnější.

Takže vezmu-li to kolem a kolem, zázrak se nekonal, ale rozhodně nemohu říci, že by krém měl na mé poprsí nějaký negativní vliv. Rozhodně jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela a možná bych se ani nebránila plnému balení.. Rozhodně se mi cestovní balení zamlouvalo. 200 ml balení stojí 139 Kč, k sehnání zde.

Vyzkoušel jste ho někdo? Co si o těchto inovativních produktech slibující zázraky myslíte?

14 komentářů:

  1. Mně to přijde jako nesmysl. Jak by jakýkoli krém mohl zvětšit prsa?? Maximálně věřím tomu, že vyhladí a na pohled "zpevní" pokožku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) jak píšu, zvětšovat podle mě umí jenom plastický chirurg :)

      Vymazat
  2. Taky jsem s ním docela spokojená akorát že se prostě nedokážu dokopat k tomu abych se mazala každý den :(

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto produkty nemám příliš v oblibě.

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě,že to nefunguje.Dovedeš si pak představit,jak by to tady asi u nás vypadalo:-D Já mám krémy od Eveline ráda,ale rozhodně nesplňují vše co slibují.Nejradši mám ten termoaktivní a Nature line - kozí mléko.Na zázraky ještě občas věřím,ale v tomhle ohledu rozhodně ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to máš pravdu, to by bylo moc velkých prsou :D :) Já plánuji vyzkoušet i něco dalšího, docela mě tato kosmetika láká :)

      Vymazat
  5. Tak to je jasný, ani jsem nečekala, že by to mohlo fungovat. Ale stejně tam vždycky nějakou malinkou naději vidím.. ikdyž moc dobře vím, že to fungovat nebude :D - mám to tak i u zpevňovacích gelů na celulitidu atd. - nefunguje to a já to vím, ale přesto trochu věřím.. :D

    Život malé Marti

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhodně bych nečekala, že to zvedne nebo zvětší poprsí, ale švagrová ho používala a měla právě také vypnutější pokožku a trochu jí to zmenšilo i strie... Já měla od Lirene nějaký krém na celulitidu a měla jsem po něm pěkbě vypnutou pokožku, podle mě funguje, ale chce to kombinovat s pohybem.

    OdpovědětVymazat
  7. hahaha, mám stejný problém! vysadila jsem antikoncepci a pápá prsa :-D krém netřeba! ale jooo, tak vyzkouším ho, ale zázrak nečekám...
    mujfialovysvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ech, mne sa tiez vdaka HAK prsia zvacsili, ale aj tym, ze som pribrala. Horsie je, ze som teraz schudla a prve slo vsetko dole na prsiach :D Ale zase spevnit nepotrebujem, dufam :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle krém mám ráda hlavně kvůli té parfemaci. A je pravda, že hezky pokožku vypne a zpevní. Škoda, že nezvětšuje, to by se mi momentálně taky hodilo :D

    OdpovědětVymazat
  10. Máte pravdu,že přijemně voní a pokožka je vypnutá a jemná. Vyzkoušela jsem ho v kombinaci se Stimulenem(český výrobek) dostupný v lékárnách a po roku o dvě čísla +.Jsem spokojená a okolí jen čučí.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak jasně, ani já bych od krému nečekala zázraky. Ale pokud to některým ženám pomohlo třeba jen se striemi v oblasti poprsí nebo to maličko vyplo vytahanou kůži, tak i to je za mě velmi dobré. Zvětšení prsou bych určitě nečekala, od toho jsou tu takoví specialisté :) Já ten krém vyzkouším, jelikož jsem zrovna po roce přestala kojit a není to žádná katastrofa, ale maličko bych potřebovala zpevnit pokožku.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)