úterý 19. března 2013

Můj první Greatbox.

Pěkný úterní podvečer!

Dneska si dáme článek o Greatboxu, který jsem se, po úspěšné minulé a předminulé edici, rozhodla vyzkoušet. A protože jsem slavila narozky, přišlo mi to jako vhodná příležitost k tomu podarovat se březnovou edicí. Strašně jsem se na krabičku těšila, už proto, že Greatbox víceméně nic neprozrazuje. Dopředu jsem věděla akorát o krému s hadím jedem a o značce Zepter, která se v krabičce měla objevit, více ani ťuk.. Navíc jsem neměla vlastní zkušenosti jak s krabičkou, tak ani s InTime doručovací službou, takže jsem se cítila jako naprostý nováček :)

Hned na úvod nastaly menší problémy s InTime, kdy mi dvakrát avizovali dodání balíčku a až napotřetí balíček skutečně doručili. Nevím, kde se stala chyba a trochu mne to hned na úvod namíchlo, ale dobře, přežila jsem to a nebudu se v tom dál šťourat.. Jaké bylo překvapení, když jsem včera dorazila domů a tam na mne čekala místo krabičky velká obálka.. Trochu jsem nechápala, ale nakonec jsem si teda řekla, že OK, beru, na krabičky asi nemají.. O tom, že obálka byla celá nějaká upatlaná od bahna a vypadala že se kdovíjak dlouho někde válela, raději pomlčím. Po rozbalení obálky mne čekalo další překvápko v podobě celkem rozměrově malé a navíc papírové krabičky.. 

A jak to pokračovalo dál se podívejte ve videu, kde ji rozbaluji:



Takže jste to viděli.. Opravdu nevím co říci. Mohu vás ujistit, že reakce ve videu jsou ještě hodně dobré, oproti tomu, jak mě to dostalo s odstupem času.. Myslela jsem, že vyletím z kůže, protože se mi to zdá jako hodně špatný vtip. Myslím, že všichni, kteří kdy obviňovali Ladybox či Senzabox, se jim teď musí omluvit, protože tohle je teprve hrůza.



Značka Fleur de Santé mi sama o sobě absolutně vůbec nevadí, vyzkouším ji ráda, ale postavit na jejich produktech celou krabičku? To je snad vtip, ne? Možná někdo podotkne, že jsme tam mohly (předpokládám, že si ji koupily samé ženy) najít ještě krémy. Ano, mohly. Opominu-li však fakt, že krém na vrásky ve 23 letech asi moc nevyužiji, je navíc krém úplně neznámé značky, což mi ani tak nevadí, ráda zkouším nové věci, ale co mi vadí je, že krémy neobsahují ani žádné informace o složení, trvanlivosti, použití apod.. Sice k tomu je něco napsáno v průvodním dopise, ale i tak to ve mě vyvolává nedůvěru, ač tedy hezky voní.



Takže vezmu-li to kolem a kolem. Mám tu čtyři ampulky s parfémy, které můžu vyzkoušet v drogériích. Dva krémy o kterých netuším ani ň, takže se vážně bojím jimi mamku podarovat, aby jako odměna za to nebyl oteklý obličej nebo nehezká vyrážka. Šampon na suché vlasy, ač mne suché vlasy netrápí, pytlíčkový šampon a kondicionér, které člověk použije jednou a kdoví, jestli to na ty dlouhé vlasy bude stačit. Kávu na jeden šálek, po kterém jistojistě nezhubnu ani gram.. Jediné plus je kabuki štětec, i když, co si budeme nalhávat, ani to není žádná výhra. Sice je krásně měkký, ale má krátkou rukojeť a štětiny trčí, kde nemají.. Jako třešnička na dortu je papírová krabice, která se rozpadla hned poté, co jsem do ní vše znovu naskládala či "dárková karta" Dream Card, pro jejíž aktivaci musíte smskou zaplatit 50 Kč..

Směle tedy pasuji tuto krabičku na propadák roku (myslím, že ji nikdo už do konce roku netrumfne). Opravdu je vidět, že krabička vznikala někde v baru po několika decích vína, protože je to dle mého hodně nepromyšlené a nepovedené. Beru to jako oškubání zákaznic a já se s Greatboxem nechci hodně dlouhou dobu vidět. Proti lednové a únorové krabičce je toto vážně výsměch a půjde-li to takhle s krabičkou dál, tak moc dlouho nevydrží..

Co vy a Greatbox? Máte s ním zkušenosti? Máte tuto edici? Co na ní říkáte?

34 komentářů:

  1. díky bohu za to, že jsem neobjednala! a to jsem se dost rozmejšlela...myslim, že Greatbox je po tomhle výstupu odsouzenej k zániku, s tim přece nemohl bejt nikdo spokojenej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si to další krabičkou nevyžehlí, tak asi nemá moc šancí.. u mě už teda prozatím skončil.

      Vymazat
    2. U mě zkončil už první krabičkou co sem od nich měla tam bylo jedno balení krému na ruce od FDS a to bylo skoro všechno...dodněka se cítím taková okradená:-/ Ale přijde mi, že od prvního vydání moc nepokročili...postavit celou krabičku na dalao by se říct jednom výrobku, je strašně málo:)

      Vymazat
  2. ten šampon klidně beru :-D jinak jak si říkala, dost bída!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon ti klidně daruji, příště ti ho přivezu :)

      Vymazat
  3. taky bych byla zklamaná.. na celé čáře a to si pamatuju, jak jsem minulý měsíc byla z GB nadšená! zase se vrátili kvalitou úplně na začátek, je to škoda, ale prostě.. tohle ne, chtěla bych vidět nekoho, koho by obsah krabičky potěšil.. ve videu jsem čekala trochu větší rozhořčení, ale fakt si se držela:) ráda se podívám i na otevírání dalších krabiček ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě to dolehlo až po natočení toho videa.. v něm jsem byla ještě fakt v klidu :D

      Vymazat
  4. no a mne avizovali balík 2x

    v pátek znovu, že v pondělí doručí...
    ale v pondělí nic
    v úterý, že doručí a zase nic...
    takže balík od 15.3. nikde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt až takhle? Mě právě avizovali v pátek a to rovnou dvěma e-maily a pokaždé s jiným dodacím číslem.. a pak v pátek, že budou doručovat v pondělí a to teda nakonec dovezli.. tak v tom mají nějakej bordel!

      Vymazat
    2. Mám s InTime bohužel úplně stejnou zkušenost...

      Vymazat
    3. Je to vážně děs, ty doručovací služby.. ale InTime je ještě slabý odvar toho, co dokáže Česká pošta.. dneska jsem se o jejích "kvalitách" opět přesvědčila! :-/

      Vymazat
  5. Jsem ráda, že jsem si ho neobjednala a to jsem o něm přemýšlela. Tohle je opravdu výsměch. člověk můe buď brečet nebo se hystericky smát, jestli to myslí vážně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přišly na mě obě fáze, Veru :D slzy jsem měla na krajíčku, když jsem si uvědomila co pěkných věcí jsem za to mohla mít :D a hysterický smích, no to následovalo hned potom.. ale bylo to pro mě o překvapení a to se tedy opravdu konalo, ač nemilé.. :D

      Vymazat
  6. říkala jsem si, že "alespoň" ten štětec vypadá dobře, no omyl.. já bych u toho byla pěkně zklamaná a naštvaná..

    OdpovědětVymazat
  7. Jak si to můžou dovolit když mají takovou konkurenci tak se mají předhánět kdo bude nejlepší a ne nejhorší.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak z tohodle boxu bych byla zklamaná a naštvaná.. Člověk se těší na překvapení a dojde mu tohle :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ještěže jsem si jej neobjednala, tohle vydání je skutečně naprostá katastrofa!!!

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Taky se přidávám k nespokojeným tenhle box mě dost zklamal ten minulý byl o 100% lepší.Nechápu jak mohli vůbec tohle poslat do světa.

    OdpovědětVymazat
  11. Dlho som uvažovala nad kúpou práve pre tento mesiac a som veľmi rada, že som sito rozmyslela...

    OdpovědětVymazat
  12. Taky jsem nad tím uvažovala.Ještě, že jsem si to rozmyslela !!!

    OdpovědětVymazat
  13. Ten šampon jsem měla a mám pocit, že mi vlasy ještě víc vysušoval... ale hezky voněl, připomíná mi nějakou banánovou bábovku co kdysi mamka pekla. Po banánech nechutnala ani nevoněla, ale pokaždý jsem si na ni vzpomněla, když jsem si tímhle šamponem myla vlasy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já šamponem asi někoho podaruju, protože suché vlasy se mě fakt netýkají no.. ale vidíš, ještě jsem k němu ani nečuchla, tak to musím napravit :D

      Vymazat
  14. tak to teda vážně koukám! minulý box, co jsem četla u Rendy, byl naopak celkem zajímavý, tak jsem očekávala, že ten nový bude ještě lepší a ono nic..

    OdpovědětVymazat
  15. Myslím si, že si docela jasně podepsali ortel. Tohle je nehoráznost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že teď budou mít dost velké potíže.. už jen to, že přišli se zpožděním jim zhoršilo situaci a oni si to ještě takhle "pohnojí".. :-/

      Vymazat
  16. Ten by mě tedy asi opravdu nepotěšil:/

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Greatbox podle mě přišel s křížkem po funuse, jako poslední, takže je pro něj těžší navázat spolupráci se značkami -odráží se to evidentně na jeho obsahu, kam cpou především (pro mě) shit jako Fleur de Santé. Hrůza a souhlasím s tebou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že dlouhodobě se asi všechny tři boxy na trhu neudrží.. mě se zdá, že celkově přišel GB na trh nepřipravený a přitom už se mohl některých chyb vyvarovat, na rozdíl od SB a LB už věděl, jak to na trhu vypadá.. :-/ ale to je jejich věc no, třeba ještě dokáží překvapit.

      Vymazat
  18. Děkuji za všechny vaše reakce! :) Koukám, že se krabička nezalíbila snad nikomu, bohužel.. tohle se fakt nepovedlo. Tak budeme doufat v lepší zítřky! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Díky Bohu že jsem si ji nakonec neobjednala! Tak mě lákalo něco nového, že už jsem jí pomalu měla v košíku, ale nakonec jsem si řekla že počkám, až se na internetu objeví nějaké recenze. Únorová Great box edice byla to samé, co jsem alespoň tak četla. Super článek, mám moc ráda Tvá videa :)

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem krabičkový nováček a díky tobě teď vím, že tímto boxem určitě nezačnu. Díky.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)