pondělí 18. března 2013

Makeup Academy (MUA) tvářenka.

Pěkný pondělní večer!

Dnes bych vám konečně ráda představila jeden z produktů kosmetiky Makeup Academy (MUA) a to jejich tvářenku. Přiznám se, že jsem od ní za tu cenu mnohé nečekala, ale velmi příjemně mne překvapila, protože za 1 libru (= cca 30 Kč) je to vážně paráda! Ale pěkně popořadě.


Tvářenka se prodává hned v 6 odstínech, ke mně se dostala v odstínu 1 (Shade 1). Barva je světle růžová, taková ta barbínkovská skoro až do neonova, která dodá vašim líčkám přirozenou barvu (a pěkně blbě se fotí). Obsahuje jemný stříbrno-zlatý shimmer, který je velmi nenápadný a přesto tváře krásně rozjasní. Barva je krásně přirozená a  pro mě jako dělaná. V současné době patří (ještě s Dermacolem) mezi moje jedničky a používám ji takřka denně.

 


Tvářenka je pudrová, velmi jemně namletá. Nebudu tvrdit že vůbec nepráší, sem tam často opravdu něco ulítne, ale dle mého to není žádná hrůza a celkem se to dá. Chválím skvělou pigmentaci, tvářenky opravdu stačí nanést trochu, aby vytvořila krásná a zdravá líčka. Stačí jemně smočit štětec, nemusíte nijak divoce nabírat, to by také nemuselo dobře dopadnout :) Poté se s ní pěkně pracuje, hezky se rozetře a na tváři vypadá opravdu přirozeně. Z určitého úhlu pak můžete zaznamenat ten shimmer, ale není to nic do očí bijícího, spíše takový hravý detail. Na tváři mi vydrží celkem dlouho. Jako nemám problém s tím, aby mi tvářenka vydržela celý den, na tváře si moc nesahám a tak tvářenka drží a drží..

Balení tvářenky je umělohmotné a přiznám se, že mne nijak zvlášť nezaujalo. Takové obyčejné, nemastné/neslané. Co by vás mohlo zarazit je velikost, je to taková malá prnďa :) Množství tvářenky je 2,4g, ale jelikož jí stačí použít opravdu málo, myslím že vydrží hodně dlouho. Co se mi na balení líbí je vyražené logo v samotné tvářence, to já prostě u kosmetiky opravdu můžu :)

Za mě má tedy tato tvářenka velké ANO a myslím, že za 30 Kč je to jeden z mých nejlepších nákupů. Pokud by se mi v budoucnu podařilo na MUA kosmetiku ještě narazit, tak se opravdu dalším tvářenkám bránit nebudu :) Tady tedy stoprocentně platí: za málo peněz hodně muziky.

V akci ji můžete vidět tady nebo tady.

Máte s ní někdo zkušenosti? Jaká je vaše oblíbená tvářenka? Používáte odstíny spíše do růžova nebo do oranžova/hněda?

P.S. Ne všechny fotky barevně odpovídají. U této tvářenky se mi absolutně vůbec nedařilo zachytit její skutečnou barvu. Nejlépe vystihující jsou dle mého první dvě fotky. Oproti stránkám MUA však odstín vypadá hodně podobně, na jejich stránkách barvy absolutně vůbec neodpovídají realitě, takže pozor! :)

12 komentářů:

  1. Já mám asi 3 odstíny, myslím že to je 3,4,5 :) přijdou mi dost podobné, ale kvalitně za tu cenu si nemůžu stěžovat :) já jsem s nima spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Právě takový odstín teď na jaro sháním! :-) Zkusím se poohlédnout v drogérce,jelikož z UK objednávat neumím :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně takhle vypadá můj shade 4 :-D akorát se mi nějak rozjelo zavírání, takže nejde vůbec zavřít :-D

    OdpovědětVymazat
  4. prosím ťa mohla by si mi dať link odkial si si ju objednávala ?? :) ďakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najdeš ji tady: http://www.muastore.co.uk/index.php/blusher :)

      Vymazat
  5. má krásný odstín! MUA chci vyzkoušet už dlouho, ale zatím to není tak akutní. mě to totiž vždycky "chytne" až když ta vlna nadšení u ostatních trochu opadne :D

    OdpovědětVymazat
  6. Až si zas budu objednávat z MUA, tak si určitě tvářenku taky objednám, teď se na ni nějak nedostalo a po téhle recenzi si ji nemůžu nechat ujít :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak asi MUA zkusím, když to tak čtu, ale spíš nějakou paletku.
    Tvářenku používám pouze jednu od Manhattanu a je v růžovou-broskvovém odstínu.

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám, že chudák sestřenice, až mi teď pojede do UK na stáž, s sebou dostane pěkně obsáhlý seznam, co má přivést :-) Tenhle odstín je fakt krásný, ale přiznávám, že mě zaujala i délka tvého nehtu, takhle dlouhých se nikdy nedočkám :-( takže závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem od nich měla krémovou tvářenku a je fakt super :). Překvapivě.

    OdpovědětVymazat
  10. Velmi krásná tvářenka, jemná barva... musím si takovou na léto také pořídit... :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)