čtvrtek 14. března 2013

Mix - Balea, Dove, Dr. Hauschka.

Pěkný čtvrteční podvečer!

Dneska si dáme další mišmaš, kde najdete produkty, které se jinam nevešly nebo o kterých bych nesepsala plnohodnotný článek. Tak pojďme, mrkneme se na to, co tu je.

Dr. Hauschka - Růžový pleťový krém

Jako první bych vám ráda ukázala Růžový pleťový krém, který jsem zkoušela z 5 ml vzorku. Nemám ho tedy odzkoušený důkladně, ale na čtrnáct dní mi množství vystačilo a tak pár postřehů bych ráda napsala.



Oficiální popis: Krém je určen pro suchou a citlivou pleť a pro pleť, která lehce zčervená a potřebuje zklidnit, při výskytu kuperózy a rozšířených žilkách. Obsahuje růžový olej a výtažky z plodů plané růže, bambucké máslo a vosk z růžových květů. Chrání pokožku před vysoušením, zároveň podporuje regeneraci pleti a činí podkožní vrstvu hedvábně hebkou.

Hned na úvod musím chválit za balení, které se mi zdá rozkošné. Krém má svoji krabičku a jako bonus je v krabičce i příbalový leták. To mě fakt dostalo, to jsem snad ještě u krému, natož u vzorečku, nepotkala :) Jedná se o hutnější bílý krém s takovou hodně výraznou a specifickou vůní. Sice by měl vonět po růžích, ale mně vůně příšerně moc připomínala Slaměnku od Loccitane (tady), což není zrovna můj šálek kávy. Je to prostě silnější vůně, úplně bylinného rázu. Jak jsem psala, krém je hutnější, výživnější a mastnější, na zimu však ideál. Po rozetření se postupně vsakuje a usazuje, zanechá pleť opravdu pěkně vyživenou. Ač mi sice vůně nijak nevyhovovala, tak jinak jsem s ním byla opravdu spokojená, protože je to přesně to, co jsem na zimu potřebovala. Pleť skvěle hydratoval a vyživil a tak nijak v tom chladném počasí netrpěla. Během používání se mi pleť celkem zklidnila, pupínky vymizely a pleť si celkem vrněla blahem. Mne tento krém tedy na základě vzorku celkem přesvědčil a kdyby nebylo jeho (pro mne) nepříjemné vůně, tak by byl na zimu mým velkým favoritem. Je celkem škoda, že se jednalo jenom o vzorek.

Balea - Sprchová emulze lesní plody



Ve sprše mi momentálně dělá společnost tato sprchová emulze s vůní lesního ovoce. Celkem hezky voní, i když se mi zdá vůně trochu chemická a určitě jsou i voňavější sprchové gely, ale na to, že tenhle kluk stojí 30 Kč je vážně celkem fajn. Je krémový, příjemně voní, nevysušuje a prostě umeje, jako snad každý sprcháč. Škoda, že vůně není cítit i po umytí, po opláchnutí se bohužel vytrácí. Jinak mu nemám co vytknout. Určitě to není můj poslední sprcháč od značky Balea.

Dove - Tělové mléko Hydro Nourishment



Cestu si ke mě našlo další Dove tělové mléko. Protože je však víceméně stejné, jako ty dvě o kterých jsem vám už psala (tady a tady), zdá se mi naprosto zbytečné rozepisovat se znovu. Jen musím říci, že tohle mi ze všech vyzkoušených nejlépe voní a zdá se, že i o něco málo lépe hydratuje. Ale jinak úplně stejné, jako ostatní mléka.


Máte s některým z produktů zkušenosti?

14 komentářů:

  1. Ani s jedním nemám zkušenost, ale vypadají všechny skvěle. Balea sprcháče miluju, prakticky nekupuji žádné jiné, ale říkám si, že využiju akce v Hypernově a zkusím Dermacol aroma rituals (mají 1+1 zdarma!).

    OdpovědětVymazat
  2. já chci ten od Balea....achjo...určitě hezky voníííí

    OdpovědětVymazat
  3. růžový krém bych chtěla zkusit a ten sprcháč jsem už taky okukovala :))

    OdpovědětVymazat
  4. Hauschka je absolutny pedant a detailista, pouzivam vsetky tri kroky (tonikum, cistiaci krem, pletovy krem) a som absolutne spokojna. Sice mne viac vyhovuje dulovy variant, ale ruzovy tiez nie je na zahodenie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám ten sprcháč od Baley a oooo, tu vůni miluju! Přijde mi naprosto boží!

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzkousela jsem jenom Ruzovy krem a osypala jsem se po nem :( Docela koukam, ze ti vydrzel tak dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek ;) Od Dr. Hauschka mám růžový krém v plném balení v klasické variantě i v odlehčené. Na zimu byl super, jak píšeš ;)Na pobyt venku LXS.

    U mě pomáhá ještě v jedné věci - čím víc stárnu, tím je moje pleť sušší - bez ohledu na dodržování pitného režimu. A když se k tomu přidá dlouhý pobyt ve vytápěné kanceláři, tak začínám pozorovat až jako vrásky a právě na to je růžový krém super - namažu a za 2 dny mám pleť zase jak mimino :)

    Používám ho jako takové S.O.S. Na pobyt v kanceláři úplně každý den, kde je 25 stupňů (a jsem tam cca 12hodin) a po venku třeba chodím ten den minimálně, tak je na mě dost hutný, takže mažu lehčími krémy, ale s "papírovou" pletí si takto rychle poradí jen on.

    Ten sprcháč voní krásně ;) Balea některé věci fakt umí :)
    Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi zdálo, že uměl pleť vypnout :) škoda že jsem ho měla jen ve vzorku, zdá se mi fakt dobrý. Celkově na Dr. Hauschku čtu jenom samou chválu :)

      Vymazat
  8. Ahoj Skodulko :) Tak jsem si při dnešním čtvrtečním ránu hezky pročetla tvůj článek a musím říct že ani s jedním produktem nemám zkušenost. Avšak co mě nejvíce zaujalo je - Dr. Hauschka - Růžový pleťový krém ..... Jak píšeš že je na začervenání, tak tím trpí moje oblast okolo nosu :X A tak po tvém článku se rozhoduji krém koupit. A prosím tě, nevíš kolik stojí normální balení ? :)))
    Děkuji moc za typy :))) Moc se ti článek povedl :)))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 30 ml by mělo stát 490 Kč a je k sehnání tady: http://www.yinyang.cz/dr-hauschka/pece-o-plet/ruzovy-krem/

      Vymazat
  9. Dají se někde sehnat vzorečky od Dr.H ? Ráda bych vyzkoušela nějaké krémy, ale bez vyzkoušení si netroufnu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Našla jsem je v 5ml vzorečcích tady: http://www.yinyang.cz/dr-hauschka/pece-o-plet/ :)

      Vymazat
  10. Ten růžový krém by byl pro mne vhodný na zimu kdy mám pleť suchou ale teď už ne dále mě zaujala balea ty lesní plody a od dove je toto těl. mléko novinka ?? jinak článek mišmaš super :))

    OdpovědětVymazat
  11. Mne Dr. Hauschka vobec nesadol :/ Neviem, ci ho zle pouzivam, alebo co. Vona mi nesedi, pouzivam ho len lokalne na miesta, ktore mam uplne suche, ale robia sa mi potom vyrazky a plet mi ostava mastnejsia. Toto je moj problem, ja mam niekde suchu plet, ale potrebujem krem, ktory hydratuje, ale nemasti :/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)