sobota 15. prosince 2012

Dva tělové krémy.

Pěkný sobotní den!

Další kosmetický článek v řadě. Za tu dobu, co to tu tak trochu flákám, jsem otestovala další dva tělové kosmetické produkty. Oba jsem měla v menším vzorkovém balení, díky boxům, ale za tu chvíli používání jsem si o nich obrázek stihla udělat a tak bych se o své dojmy ráda podělila. Jedná se o Tělové máslo Coconut Latte a Tělové mléko Verbena. Protože množství krémů bylo celkem malé, každý produkt jsem používala lokálně, abych tak mohla vyzkoušet produkty trochu důkladněji. Ono to množství je jinak opravdu jenom na pár použití. Tak jdeme si ke každému něco říci.

Tělové mléko Verbena - Loccitane

Svěží, příjemná citrusová vůně vás okouzlí hned na první přičichnutí. Alespoň u mě to tak bylo. Sice bych si tuto vůni představovala spíše na léto než na zimu, i tak jsem jí byla okouzlená. Lahvička vypadá neméně kouzelně, i když má jeden obrovský problém, mléko se z ní docela těžko dostávalo a tak nějak se vám nepodaří z lahvičky dostat všechno. Jedině že byste ji nějakým způsobem rozstřihli či tak něco. Jinak je mléko krémové konzistence, perfektně se roztírá, není mastné a nezanechává na pokožce mastný film. Hned se vstřebává a zanechává pokožku hebkou, hydratovanou a provoněnou. Vůně u tohoto mléka vydrží docela dlouho. Hydratace není vůbec špatná, jedná se o jedno z těch lépe hydratujících mlék, na které jsem narazila. Mínusem může být jeho vysoká cena (jako že pro mne dost rozhodující faktor), 250 ml je k dostání za 595 Kč (najdete ho tady).




Coconut Latte - NIP + FAB

Tělové máslo je s příchutí kokosového latté, na první přičichnutí celkem příjemná vůně. Ale, jakmile jsem se začala krémem mazat tak se vůně změnila. Strašně mi to přípomínalo repelenty, kterými nás babička vždycky pošplouchala, když jsme chodili zamlada do lesa :D Po rozmazání a po vsáknutí krému už zase zůstala jenom příjemná vůně - kokosu a kávy. Nedokážu si prostě vysvětlit co vyvolává ty změny ve vůni, ale je to tak. Schválně jsem to zkusila i za přítomnosti přítele, aby mi řekl, co cítí on a taky mi to potvrdil. To jen k vůni. Konzstencí je máslo takový našlehaný krém, strašně mi to připomíná puding (kdybych nevěděla o co jde, tak jsem schopná to i sežrat :D). Máslo se dobře rozmazává a rychle se vstřebává. Vstřebává se téměř okamžitě a zanechává pokožku jemnou a hydratovanou (po chvíli i provoněnou). Nezanechává žádný mastný film, ani lepit se nebudete, což bych u másla tak nějak čekala, přitom hydratace másla je opravdu dobrá. Bylo to pro mne celkem překvapení, protože zatím mám zkušenost, že jsou másla mastnější, díky čemuž také lépe hydratují. Tady u toho másla ovšem nikoliv, umaštěná nejsem a přitom mám pokožku dobře hydratovanou. Četla jsem taky hodně o dlouhotrvající vůni, no to si nejsem jistá, já ho po chvíli už vůbec necítím. Ale jinak je opravdu vážně dobré a klidně bych ho vyzkoušela i v jiné příchuti. Seženete tady, 200 ml balení je k sehnání za 209 Kč a lákají nás na vůně jako třeba Mangové smoothie, Pistáciová zmrzlina nebo Třešňový dort. :)



Co vy a výše zmíněné? Máte vyzkoušeno?

11 komentářů:

  1. Oba dva jsem zkoušela, to NIP+FAB mám mangové a je super :-)) A vůně manga drží dlouho :-)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  2. Mléko Verbena jsem taky měla. Dobře hydratuje, ale ta vůně byla až moc výrazná, ikdyž pěkná. NIP+FAB bych ráda vyzkoušela.
    Eva
    Hair & beauty by Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Verbenu si šetřím, podle vůně je moc fajn. Ten druhý krém mám s vůní manga a jsem moc spokojená. Třešňová a kokosová musejí být taky super.

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem oba a vyloženě nadšená jsem nebyla ani z jednoho. A cena 600 Kč za 250 ml je teda nehorázná.

    OdpovědětVymazat
  5. Verbenu mám taky (ještě trochu :D) a moc mi voněla! :) a jak říkáš ty - ideální na léto.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám NIP + FAB, přesně ten samý, a tu vůni miluju :-) A když se s ním patlám, nepřijde mi, že by se vůně měnila, cítím ho pořád stejně a dlouho :-)

    OdpovědětVymazat
  7. konečně někdo, kdo v tom taky cítí repelent:-D já jsem říkala to samé

    OdpovědětVymazat
  8. Verbenu miluju.. a zbytkek teloveho mleka vzdycky vyplachnu z lahvicky horkou vodou a naleju do vany, vytvorim si tak kremovou koupel..

    OdpovědětVymazat
  9. Verbenu už nemám :( Ale kupovat si ji rozhodně nehodlám, ta cena je neskutečná :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ta verbena mě láká ))))

    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ani jedno jsem nezkoušela, ale bylo by to něco pro mě. Cokoliv, co hezky voní a promaže, to můžu. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)