pondělí 17. prosince 2012

Stříbrné oči s Catrice.

Pěkný den přeji!

Netrvalo to dlouho a já vám přináším další kosmetický článek. Dneska zavedu řeč na oční stíny, na které jsem přednedávnem narazila v drogérii ve výprodejích. Jejich cena byla až směšná a jejich krása byla nepřehlédnutelná a tak jsem neváhala a za 29,90 jsem si je odnesla domů. Jedná se o krémové oční stíny značky Catrice - Made to stay, které jsou v odstínu 010 Pearly Habour. Koukala jsem, že už tento odstín k dostání není, ale byl nahrazen jinými, v současné době stíny Made to stay prodávají v 6 barevných variantách.



 Odstín č. 010 je krásná stříbrná metalická barva, která obsahuje drobné stříbrné třpytečky. Dají se použít nejen jako oční stíny, ale také jako gelové linky. Mám to vyzkoušené a vůbec to nevypadá špatně. Řekla bych že se stíny konzistencí dost podobají gelovým linkám, možná jsou ještě o něco tužší. Stíny nabírám štětečkem a poté rozmazávám většinou prsty, osvědčilo se mi to více. Štětečkem se mi stíny nenanášely rovnoměrně a dělaly trochu hrudky, což se dá potom prstem napravit. A samotné nanášení prsty je taky na nic, protože se z kelímku stín špatně dostává, pokud máte trochu delší nehty. To nanášení je občas trochu zapeklité, ale jinak s nimi nemám nejmenší problém. Na očích vypadají moc hezky, dají se použít samostatně na celé víčko a jsou použitelné jak na denní líčení, tak klidně i na nějaké výraznější večerní líčení. Jejich velkým plusem je i obrovská výdrž. Vydrží na očích celý den, aniž by se hnuly! Když jsem včera fotila jejich odstín na ruce, zůstaly mi tam úplně celý den a zbavila jsem se jich až ve sprše. Taková výdrž se mi opravdu líbí a já jsem ráda, že jsem si je vzala. Hodně mi připomínají tolik oblíbené Color Tattoo od Maybelline, mám pocit, že jsou založené na stejné bázi. Takže hledáte-li něco levnějšího nebo třeba jenom odstín, který Color Tattoo nemá, zkuste se podívat do stojanu Catrice.


Běžná cena je kolem 100 Kč, seženete v drogériích Rossmann.

Vlastníte je někdo? Jste s nimi spokojené?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

10 komentářů:

  1. Mám je také ale v jiném odstínu a jsem s nimi moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná barvička. Doufám, že je uvidíme i na tobě. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, ale stříbrná mi moc nejde k pleti. Těším se, že uděláš nějaký článeček s vánočním či silvestrovským líčením ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Teď se líčím barvami spíše do hnědých tónů, ale dříve bych tenhle odstín jistě uvítala, jediné co by mi vadilo je že nejsou práškové ale jinak moc pěkná recenze :))

    OdpovědětVymazat
  5. proč u takových recenzí lidi nevyfotí, jak to vypadá na obličeji? pardon, ale tohle člověku k ničemu moc není

    OdpovědětVymazat
  6. Celkom vyzerajú fajn ...myslím odtieň je celkom dobrý

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, vypadají vážně skvěle, chci je za tu výprodejovou cenu! :D S color tattoo jsem hrozně moc spokojená (s nanášením mám stejné problémy), tohle vypadá jako super bratr!

    OdpovědětVymazat
  8. tak tieto tiene sa mi veli pačia, taketo typi tienov ako su aj color tattoo som si v poslednej dobe velmi oblubila :o)
    Xoxopatty

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)