pondělí 31. prosince 2012

Best of 2012.

Pěkný poslední den tohoto roku!

Protože se nám rok 2012 blíží ke konci, je načase udělat souhrn nejlepších produktů za rok 2012. Zapátrala jsem v paměti blogu, prohrábla se ve fotkách a vypátrala pár produktů, které mne tento rok oslovily nejvíce a podle mě za stojí za nákup :) Pojďme se podívat, co patří podle mě mezi největší objevy.


Vlasová kosmetika

Ve vlasové kosmetice je opravdu málo produktů, které by mne vážně nadchly. Ale pojďme si ukázat alespoň to málo, co mým vlasům svědčí a co se u mě zapsalo na jedničku.

 
Kondicionér ve spreji Oriflame

Nejlepší bezoplachový kondicionér, který jsem měla. Pořád zkouším jestli nenarazím na lepší, ale dosud jsem nic lepšího neobjevila. Nejen že s ním je rychlá manipulace, jenom nastříkáte a je hotovo, žádné čekání ve sprše.. Ale navíc se po něm vlasy krásně leskly, byly jemné a nadýchané. Když na něho teď tak vzpomínám, asi napíšu mamce, ať mi ho zase objedná :)


Vlasové hedvábí Biosilk

O tomto produktu se tu určitě v blízké budoucnosti dočtete. Začala jsem ho testovat nedávno, ale už teď jsou pouhým okem patrné výsledky. Snad nejopěvovanější výrobek z vlasové kosmetiky a já se nedivím, že tomu tak je. S hedvábím jsem naprosto spokojená, vlasy vyživí a zanechá je krásně jemné a lesklé. Je to poklad vlasové kosmetiky, který opěvuje nejedna blogerka. :)


Tělová kosmetika

Tady je těch objevů více, ale paradoxně za nejlepší produkty považuji ty nejlevnější. Značka Balea u mě v tělové kosmetice vede. Levné produkty, které fungují. Samozřejmě ne všechny, ale takové ty základní produkty nejsou vůbec špatné.


Tělové máslo Afrika

Máslo s touto vůní bylo nejdříve jenom jako limitovaná edice. Ovšem lidem natolik zavonělo a vyhovovalo, že jej zařadili do stálé nabídky. Dá se sehnat v trošičku jiném obalu, ale myslím že bude stejné (alespoň pár z vás mi to psalo :)). Já tu mám teď na vyzkoušení jejich kokosové tělové máslo, tak jsem opravdu zvědavá, jestli mi bude také tak vyhovovat. Každopádně toto máslo si zaslouží potlesk!


Tělový peeling Indian Chai

Nádherná vůně peelingu hned zpříjemní každé sprchování. Já jsem se do něho zamilovala, ovšem zase se jednalo o limitku a tak již není k dostání. Ale věřím, že Balea přijde zase s jiným voňavým kouskem :)


Krém na nohy s ureou

Do třetice všeho dobrého. Opět Balea a jejich další povedený výrobek. Tentokrát velmi vychvalovaný krém na nohy. Nejen že stojí pár korun, pěkně voní, rychle se vstřebává, ale především pomáhá! Za těch pár kaček, co víc si přát. Opět tleskám a vám slibuji v nejbližší době článek o tomto pomocníkovi.


Péče

Pár produktů, které se nedají nikam jinam zařadit, ale určitě stojí za zmínku.


Balzám na rty Body Basics

O tomto výrobku už jste slyšeli mnohokrát, takže netřeba něco dodávat. V nejbližší době o něm uslyšíte ještě jednou, takže abych neopakovala pořád to samé :) Pro mě jednoznačně nejlepší volba na rozpraskané a suché rty.


Sérum na řasy Giordani Gold

Překvapivě další produkt od Oriflame, který jsem si oblíbila a který podle mě stojí za vyzkoušení. Plánuji ho zařadit do své kosmetické sbírky nastálo, protože mým řasám tato řasenka opravdu pomohla. Řasy mi vyživila, byly delší, pevnější a méně mi jich vypadávalo. Sakra, přesně to teď potřebuji!


Svrchní lak Better than gel nails Essence

Asi nejprofláknutější produkt této značky. Naprostá jednička, která prodlouží výdrž laku o několik dní. Nemůžu si ji vynachválit a vůbec se nedivím, že je tento produkt věčně vyprodaný :)


Dekorativní kosmetika

A na závěr něco z dekorativky. Tady je těch objevů nejvíce. Tento rok jsem začala s dekorativkou trochu více experimentovat, především se mi do oblíbenců vkradly rtěnky a jiné produkty na rty. Dříve pro mne naprosté tabu, dneska nepostradatelná součást každého líčení. Ale pojďme zpět k produktům. 
Do nejlepších produktů za dekorativní kosmetiku jsem vybrala následující kousky:

Matující pudr Stay Matte Rimmel

Když jsem v nedávné době psala článek o tomto pudru, ani jsem netušila jak velmi oblíbený je. Ale teď už s jistotou vím, že je to nejen můj oblíbenec, ale i naprosté většiny z vás. Takže asi chápete, že v tomto článku nemůže chybět :) Opravdu pecka a jsem ráda, že jsem konečně našla pudr, který k něčemu je. Teď už ho nedám z ruky!


Fix na rty - NYC

Fixám jsem velmi dlouho odolávala, ale nakonec jsem podlehla. Ale díkybohu za to! Tohle je totiž věc přesně pro mě. Dlouhá výdrž je jejím největším plusem, přirozený vzhled ale taky není k zahození a když si k tomu vezmete její nízkou cenu, není už co řešit. Chci ji ve všech odstínech! 


Rtěnka Rouge in love - Lancome

Prozatím nejdražší ale zároveň nejlepší rtěnka kterou mám. Dlouho jsem ji nemohla přijít na chuť, ale pak přišel podzim a s ním hit tmavých podzimních barev a tónů v líčení a můj oblíbenec byl na světě. Je prostě dokonalá. Krásný obal, dlouhá výdrž, skvělá hydratace a ta barva.. Óóóó ta barva!


Rtěnka Kate od Rimmel

Všichni tyto rtěnky známe a valná většina z nás ji vlastní. Podle mě jedna z nejlepších rtěnek, které jsou v našich drogériích dostupné. Za necelou stovku je to vážně poklad a myslím, že nebudu jediná, kdo si to myslí. Navíc je dostupná v samých úžasných odstínech. Na co vlastně ještě čekám, proč si nejdu koupit další? :)


A co vy? Co je pro vás nejlepším produktem roku? Máte někdo stejného oblíbence? Psal někdo z vás na toto téma článek? Kdyžtak mi do komentářů určitě přihoďte odkazy! ;)

18 komentářů:

  1. já mám Baleu taky hrozně ráda.. nedám na ní dopustit :))

    OdpovědětVymazat
  2. S hodně výrobky souhlasím, také miluji peeling od Baley Indian Chai, a stejně tak pudr Stay Matte a v neposlední řade rtěnku By Kate v tomto odstínu :) Super článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Balea peeling jsem také vyzkoušela a jsem s ním spokojená (škoda, že je to jen limitka), pudr Stay Matte patří také mezi mé oblíbence :)

    OdpovědětVymazat
  4. V mnoha produktech se shodneme, díky za shrnutí, po něčem, co jsem nevyzkoušela se určitě podívám! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký vejcuc, Klári, určitě mnohým z nás tvoje tipy přijdou vhod :-) Užij si posledního dne v roce a co nejlépe vstup do toho dalšího :-)

    OdpovědětVymazat
  6. krem na nohy, puder stay matte, ruž kate moss mam tiež a suhlasim :o) pekne zhrnutie :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Vlastně téměř stejné oblíbené produkty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Afrika je dokonalá! Skutečně se dá sehnat, akorát v jiném obalu? To je naprosto skvělé. Nedávno jsem na blogu psala, jak mě štve, že není ve stálé nabídce a ono je!
    NYC fixu mám taky a je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co mi některé čtenářky psaly tak k sehnání je :) Já jsem tato másla v obchodech viděla dvě - jedno kokosové a jedno co vypadá právě velmi podobně jako Afrika, takže asi opravdu se sehnat dá. Já si zatím na zkoušku vzala ten kokos, ale časem si určitě pořídím i to druhé, tak dám kdyžtak vědět ;)

      Vymazat
  9. Přikládám ještě odkaz na moje zhodnocení za rok 2012: http://mojekosmetika.blogspot.cz/2012/12/nejlepsi-kosmetika-roku-2012.html

    OdpovědětVymazat
  10. s některými souhlasím! já si taková shrnutí nedělám, nerada se otáčím za tím co bylo.. ať už jsou to různé události nebo kosmetika... a stejně všechny ty vypotřebovaný lahvičky hned vyhazuju :D já spíš plánuju dopředu :D

    OdpovědětVymazat
  11. Jó, to tekuté hedvábí je vážně super! Já jsem tomu moc nevěřila, ale nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za příspěvky! Tak koukám že jsem vybrala opravdu to oblíbené a v mnohém se shodneme! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. prosím tě kde se dá koupit biosilk. děkuji

    OdpovědětVymazat
  14. V několika věcech se shodneme, hlavně v Balee :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)