neděle 30. prosince 2012

Konec roku je tady!

Pěkný nedělní večer!

Pro jednou jsem se rozhodla zase se vykecat a tak koho nebaví číst mé výlevy, nechť článek přeskočí. Potřebuji vám ale nutně sdělit pár věcí, tak jsem se do toho pustila :)

Jako první bych vás ráda poprosila o pomoc při průzkumu ohledně krabiček krásy, který pořádají Ivetka s Deniskou. Slečny to mají v rámci výuky a budou určitě vděčné za každý vyplněný dotazník. Vyplnit dotazník mohou i ti, kteří s boxíky nemají vlastní zkušenosti, jde spíše o názory na krabičky, než-li o zkušenosti. Pokud vám nevadí strávit nad dotazníkem minutku času (opravdu jen minutku, maximálně dvě!), tak prosím klikněte na odkaz níže.


Já i obě slečny vám moc děkujeme a v budoucnu čekejte na blogu výsledky tohoto výzkumu! ;)


Jako další bych vám všem moc ráda popřála hezkého Silvestra a Nový rok. A do následujícího roku 2013 vám přeju jenom to nejlepší! Anonymům přeji trochu více slušnosti a méně jedovatých slov. Přeci jenom, kritizovat umí každý, ale pochválit umí málokdo! ;) Doufám, že se tu budeme v následujícím roce i nadále setkávat v tak hojném počtu jako dosud a že se vám tu bude líbit. Chci vám poděkovat za vaši přízeň. Nesmírně si toho vážím a mám z vás opravdu radost! Nikdy bych nečekala, že zrovna můj blog bude někoho bavit, natož že se tu objeví tolik úžasných lidiček! DĚKUJI!

Do nového roku si dávám jenom jedno jediné předsevzetí a to se týká blogu. Chci se posunout vpřed a zlepšit se. Budu pro to dělat maximum. Předsevzala jsem si věnovat se blogu trochu více, než tomu bylo v posledních týdnech. Doufám, že mi to povinnosti dovolí a já tu budu moci být s vámi častěji.

Zdroj: http://weheartit.com/entry/47657192#

A teď už jen taková malá rekapitulace roku 2012:

Blog byl do dnešního dne zobrazen více než 236.000x, napsala jsem za rok 340 článků (včetně dnešního a zítřejšího) a našlo si k němu cestu 626 pravidelných čtenářů tady na Bloggeru, 72 čtenářů na Bloglovinu, 319 lidiček mne sleduje na Facebooku a neuvěřitelných 568 odběratelů je na Youtube. Jsou to neuvěřitelná čísla a já vám za ně ještě jednou děkuji!

Tolik ke shrnutí ohledně blogu. Ovšem tento rok pro mne nebyl úspěšný jenom v blogosféře, ale i v osobním životě. V lednu loňského roku jsem zvládla úspěšně všechny zkoušky, včetně těch které jsem opakovala. Tím se mi otevřela brána k uzavření bakalářského studia. V červnu jsem úspěšně složila bakalářské zkoušky, ačkoliv se mi to zdá dodnes nemožné. Následovaly příjimačky na navazující studium, které nějak záhadně také dobře dopadly a já se tak na další dva roky upsala ke studiu. Přicházejí prázdniny, které jsem si náramně užila, ač jsem se nakonec nikam na dovolenou nedostala, ale legendární akce na Seči mi to vynahradila. V září jsem zažila nejhezčí den svého života na koncertě skupiny Coldplay, na který do smrti nezapomenu. S koncem září přichází zase škola a do toho jsem se rozhodla udělat si řidičský průkaz, což pro mne byla do té doby noční můra.. Nakonec dopadl i ten řidičák a já tak na sebe mohu být aspoň trochu pyšná. Tenhle rok se vážně povedl a mě se tak potvrdila domněnka, že číslo 12 je moje šťastné číslo :)

Teď už jen doufat, že ani třináctka nebude k zahození a přinese nám něco pěkného!

TAKŽE ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2013!

7 komentářů:

  1. Krasne zhrnutie, s tym bakalarom to mame rovnake, cize gratulujem este raz a vidis, som ti pisala na FB, ze vodicak je pohoda a uz ho mas :) Uz len jazdit :)
    Aj tebe krasny rok 2013 :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ti přeju hezkého Silvestra šťastný nový rok :) A doufám, že se uvidíme častěji i na mém blogu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné shrnutí, koukám, že pro Tebe to byl vlastně celkem pěkný rok, přeji Ti do toho dalšího jen samé další úspěchy a zůstaň taková jaká jsi, protože takovou Tě mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. I tobě přeji všechno nejlepší do nového roku, ať je minimálně stejně úspěšný jako ten letošní!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké shrnutí, taková rekapitulace na mém blogu bude zítra :) Tobě taky jen to nejlepší do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě také krásný rok 2013 a ať jsi pořád stejně skvělá! :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)