neděle 4. listopadu 2012

Peeling na nohy Feet up - Oriflame.

Pěkný nedělní den!

Nějaký ten den jsem se (neúmyslně) vyhýbala nějakému kosmetickému článku a tak je čas to napravit.. Zase zkouším novinky jako divá, tak aby se na všechny ty produkty dostalo :) 

Dneska se podíváme na další peeling, přesněji na peeling na nohy, na který se mě některé z vás už dříve ptaly. Jedná se o peeling Feet up Fresh Glow s vůní růžového grapefruitu od Oriflame. 

Použití peelingu je stejné jako u všech jiných peelingů, chvíli masírovat a poté opláchnout. Já se přiznám, že po tom co skončilo léto a přestala jsem nosit otevřenou obuv, tak už těm nohám takovou péči nedávám. Peeling používám jednou týdně, občas ani to ne.. Stane se, že zapomenu :) Ale jednou za čas není špatné ho použít, odstraním jím odumřelé buňky a ztvrdlou kůži. 



Bez mučení přiznávám, že předešlý peeling (Avon Foot Works) mi přišel o něco lepší. Určitě minimálně o trochu lépe voněl. Tehle má sice svěže vonět po grapefruitu, ale mě to prostě svěže nevoní, vůně se mi vůbec nelíbí. Ale tak to je můj osobní problém, jinému třeba vonět bude. Peeling je průhledný, obsahuje menší bílá a větší červená zrníčka. Zrníček je v peelingu méně a nejsou tak hrubá, takže na pořádné vydrhnutí je potřeba použít trochu více peelingu a drhnout :) potom jsou chodidla pěkně jemná a ztvrdlá kůže mě netrápí. 

Peeling není špatný, svoji funkci plní dobře, ale příště vyzkouším zase nějaký jiný. Nijak mě tento kousek neohromil. K sehnání je v 75ml balení a jeho běžná cena je 179 Kč. Naštěstí se dá sehnat ve slevách za nějakých 59 Kč..  

Používáte peelingy na nohy?


11 komentářů:

  1. Obdovuju všechny, kdo jsou schopni používat peeling na nohy, já bych u toho asi umřela smíchy :D Na víc než na pemzu se prostě nevzmůžu...

    OdpovědětVymazat
  2. Peeling na nohy bych taky potřebovala zkusit. Aspoň mám dobrý tip. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Peeling na nohy jsem nikdy nezkoušela a mám to přesně jako ty.. jakmile skončilo léto, nožky mám schované a nedopřeju jim takovou péči jako když nosím žabky. O nehtech ani nemluvím, mám tam oloupaný lak, no vypadá to přímo děsivě. :D

    OdpovědětVymazat
  4. je pravda, že ty vůně grepů jsou občas jak nějaký osvěžovače na záchod nebo kam :D

    OdpovědětVymazat
  5. Čau, peeling na nohy nepoužívám , na obličej peeling používám často na peelingy jsem maniak ! :DD Jinak bych tě chtěla informovat , že jsem si založila můj první blogspot a to tento : http://funcosmetics.blogspot.cz/ tak by mě velice potěšil komentář nebo jen že by jsi chodila na muj blog :) Jinak Áhoj :*

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jsem nevěděla, že existují nějaké peelingy na nohy :D :D

    http://brinycosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem trošku polevila v péči o nohy a měla bc s polepšit. :) Pěělingy na nohy mám ráda a zrovna mi dochází...

    OdpovědětVymazat
  8. Já strašně ráda nakupuju všechny tyto přípravky:)) Zrovna teď jsem si koupila sadu na nohy z vánoční edice Oriflame. Nejvíce určitě využiju krémy, vždy se pořádně napatlám, nasadím chlupaté ponožky a je to:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky. Nominovala jsem te v tagu o kterem jsi uz urcite slysela a mozna jsi se uz zucastnila. Nicmene ja budu moc rada, kdyz se ucastnis i meho. Hrozne moc se tesim na tve odpovedi.
    Zdravi Wimim ;)

    http://wimim-wimim.blogspot.co.uk/2012/11/tag-11-zajimavosti-odpovedi.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nominaci, vrhnu se na to, hned jak bude čas :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)