pondělí 5. listopadu 2012

Walk on the wild side.

Pěkný pondělní den!

Dneska po dlouhé době zase lakovací post. V poslední době si laky moc často nekupuji, ale Essence novinku jsem musela vyzkoušet. Slyšela jsem na inovované laky mnoho ohlasů, většinou bohužel spíše záporných a tak jsem byla hodně zvědavá. Nakonec jsem si vybrala tento tmavě zelený odstín č. 139 - Walk on the wild side. Tmavě zelená barva je typicky podzimním odstínem, tmavé laky si moc často nekupuji, ale tenhle se mi zalíbil a tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Jedná se o hodně tmavě zelenou barvu, z dálky vypadá úplně jako černá, zblízka je vidět že se jedná o zelenou obsahující zelené a stříbrné třpytky.

Lak se mi zdá trochu řidší, ale vyloženě z nehtů nestéká. Je třeba však dbát opatrnosti a hlídat si množství na štětečku. Hodně se diskutovalo také o roztřepených štětečcích, s tím jsem neměla nejmenší problém, štěteček jsem měla seříznutý dobře a lakovalo se mi celkem bez problémů. Krytí bylo u této tmavé barvy skvělé už při první vrstvě, nemusela jsem doplňovat druhou vrstvou, i když ze zvyku ji vždy nanáším. Schnutí bylo průměrné, řekla bych možná spíše trochu pomalejší. Na pár nehtech se mi navíc vytvořily bublinky, to mě vždycky naštve, ale pořád nevím jistě proč se tvoří a nechci to hned svádět na lak. Jinak nerýhuje a schne do lesku. Trochu hůře je na tom s výdrží, hned druhý den (kdy byly focené fotky) se špičky ošoupaly a do tří dnů jsem ho měla dole úplně. Výdrž je celkem chabá, to uznávám. S nadlakem vydrží snad o něco déle.

No co říct na závěr. Nevím, mám z něho smíšené pocity. Četla jsem na laky obrovskou kritiku, takže jsem se opravdu bála je vyzkoušet. Nakonec to nebylo tak strašný. Řekla bych průměr, možná si Essence těmito laky trochu pohoršili a je to trochu krok zpět.. ale zase to není úplně tragika. I když se to asi hodně liší kus od kusu. Snad se z toho Essence trochu poučí a zase nám brzy vrátí ty staré dobré laky :) 

Množství 8 ml za 39 Kč.



Co vy a Essence laky? 


16 komentářů:

  1. Jako neni to tragedie.. kdyz uz si chci poridit lak na nehty tak chci aby byl dobrej a ne jen : cekala jsem to horsi a tak to celkem jde.... ted neutocim na tvou kritiku to vubec ne mam rada tvuj blog :) ale stve me essence. Jako proc ja mam platit za neco, kdyz si muzu treba priplatit u rimmel a ten lak mi ale vydrzi.. nechapu jejich krok zpet, laky predtim se daly s rimmel mozna i srovnat ale toto?? Nechci dekuji.. a kazdej rozumnej clovek by za to nedal ani tu dvacku nebo kolik ty laky stojej .. (chapu zes ho chtela vyzkouset- myslim v pripade ze by si jich nekdo koupil vic jak tri a pak se divil...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promin ne dvacku.. nejak jsem prehledla ze tu mas cenu uvedenou :D

      Vymazat
    2. To máš jako pravdu no.. :) je možná lepší si trochu připlatit za něco dobrého, než dávat zbytečně peníze za průměrné..

      Vymazat
  2. Super barva!
    Právě, že jsem o nich četla jen negativní recenze, tak semi do nich nechce...
    Jinak jsem si pořídila tmavý lak - spíš do modra a z dálky vypadá jako černý, tak se těším, až ho nalakuji. Je to moje první takhle tmavá barva po hodně dlouhé době, tak jsem na to zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. mala som raz davno,tiez takuto farbu laku:)essence uz som si dolho ziadny nekupila,teraz radsej rimmel,ale v poslednej dobe tak celkovo ai nechty tusim nelakujem:D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám dva tady tyto laky od Essence a moc mi teda nevyhovují. 2 dny, co jsem ho měla se mi začala většina odlupovat a další den už tam nebylo nic... Určitě existují lepší levnější laky :)

    http://brinycosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. bublinky se delaji kdyz naneses moc velkou vrstvu laku najednou. radsi vic vrstev, ale slabsich. tot moje zkusenost :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja mam par lakov od essence a vacsinou maju dobru vydrz :)
    a mam jednu milu povinnost, oznamujem ti ze som ta oznacila v mojom tagu a budem velmi rada ak odpovies na par otazociek ;)
    http://www.mishellaway.blogspot.sk/2012/11/tag-1111.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za označení, plánuji se na tag vrhnout hned jak bude čas :)

      Vymazat
  7. Zajímavá barva... já jsem ještě žádný z těch ,,nových" laků od essence nezkoušela a ani se mi nechce si nějaký kupovat. Všichni píšou samou kritiku na tyhle laky, tak nevím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si raději žádný nekoupila, stačí mi ty jejich staré, těch mám požehnaně. Poslední dobou se mi zalíbily laky od Miss Sporty a od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi ta barva. Já mám z nový kolekce jenom jeden lak a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, to je zajímavý odstín, takový myslivecký :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  11. Je to moc pěkné, možnási to pořídím

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)