úterý 7. srpna 2012

Noční krém Ryor.

Pěkný úterní podvečer!

Konečně se dostávám k recenzi na krém od Ryoru. Dlouho jsem měla problém najít vhodný noční krém a navíc jsem hodně dlouho plánovala vyzkoušet značku Ryor, proto jsem neváhala, když jsem tento krém zahlédla v letáku. 


Jde o Noční krém s výtažky z mořských řas, které podporují zpevnění pokožky a její hydrataci. Je vhodný pro normální, smíšenou, suchou i citlivou pleť. Dále výrobce píše, že je vhodný pro všechny věkové kategorie, obsahuje vitamín E a intenzivně působí proti vráskám. Tolik k popisu výrobce.


Balení krému je velmi jednoduché, jak krabička, tak samotný kelímek s krémem. Krém je bílé barvy a krémové konzistence. Vůně krému je příjemná a nevtíravá, chvíli po rozmazání zmizí. Krém je dobře roztíratelný a velmi rychle se vsakuje. Podotknouti musím, že je trochu mastný, takže pro mastnou pleť určitě nedoporučuji. Ale zase není mastný natolik, aby mé smíšené pleti škodil. Mažu se jím denně bez přestání a výrazně mi neuškodil - pleť není výrazně mastnější ani se mi po něm netvoří černé tečky či akné. Po vsáknutí krému se pleť neleskne a pocit masky s ním také nemám. Účinky krému jsou znatelné - pleť je hydratovaná, jemná a vypnutá. Jeho použití se stalo mojí každodenní rutinou a já jsem ráda, že jsem si ho pořídila. Přesto mám pořád pocit, že hledám něco jiného a až krém dodělám, zkusím sáhnout po nějakém jiném. Stoprocentně mě nepřesvědčil, i když žádnou znatelnou chybu nemá.. Neumím to vysvětlit, ale na best of v mé sbírce tomu prostě něco chybí.. Přesto vám ho můžu s klidným srdcem doporučit, protože mě rozhodně nezklamal a já jsem s ním spokojená. :-)


Máte s tímto krémem zkušenost? Jaký noční krém používáte vy?


6 komentářů:

  1. Na tento krém jsem zrovna dneska koukala. Mám také smíšenou pleť, tak možná vyzkouším.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Abych pravdu řekla noční krémy vůbec nepoužívám. Ale zní to zajímavě, určitě nějaký vyzkouším.. začnu asi od těch obyčejnějších levnějších a později přejdu i k těm kvalitnějším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná recenze. :) Já zatím noční krémy nepoužívám - bylo mi řečeno od kosmetičky i dermatoložky, že je stačí začít používat až kolem třiceti. Ale samozřejmě to závisí na typu pleti, ale už také nějaký vyhlížím.
    Od Ryoru používám matující krém s mořkskými řasami, na noc pak používám trochu hutnější hydratační gel/krém od YR, který používám pak na podzim a v zimě i přes den.

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám jako denní i noční krém jenom jeden a to Aqualii Thermal od Vichy, na noc akorát přidávám ještě sérum. Protivráskové noční krémy jsou na mě totiž moc hutné a to mi nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  5. přesně tenhle jsem si před pár týdny taky pořídila, už jsem měla z téhle řady i matující a tenhle mi moc vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za vaše příspěvky :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)