středa 29. srpna 2012

Čistící voda Stay Clear.

Pěkný středeční den!

Dnes ještě jeden kosmetický a zítra zase z jiného soudku. Článek o této pleťové vodě vám slibuji už nějaký ten den, takže dnes o ní. Jde o Čistící vodu Stay Clear od značky Nivea, z řady Nivea Visage. 

 
Čistící voda neobsahuje alkohol a její složení je obohaceno o mořské minerály. Má zabraňovat tvorbě černých teček a pupínků, čistit a minimalizovat póry a odstraňovat kožní maz a nečistoty z pleti. 

Čistící vodu používám 2x denně, jednou ráno před líčením a podruhé večer, kdy s ní zakončuji odličovací proceduru. Trochu vody nanesu na vatový tamponek a důkladně přetřu obličej a krk. Oblast kolem očí by se měla vynechávat, ale já ji touto vodou občas také vyčistím. V oblasti očí vůbec neštípe, což u ní velmi oceňuji. Tuto čistící vodu mám již podruhé a jsem s ní opravdu nadmíru spokojená. Opravdu pleť vyčistí (to vždycky poznám podle špinavého tamponku) a zanechá ji krásně jemnou. Po vyčištění pleť trochu lepí, ale lepivý pocit jsem měla dosud snad s každou pleťovou vodou, takže to neberu jako velké mínus, stejně si  poté chodím obličej ještě opláchnout vodou. Od doby co používám tuto vodu tak mám černých teček minimum, pupínek se objeví jenom jednou za čas a navíc mám pleť skutečně vyčištěnou. Příjemná svěží vůně je už jenom bonus.


Z této pleťové vody jsem opravdu nadšená, protože po jejím používání vidím výsledky na první pohled. Určitě vám ji můžu doporučit. Troufnu si říci, že by tahle čistící voda mohla konkurovat i těm podstatně dražším kouskům. Její cena je také velmi příjemná, pohybuje se kolem 100 Kč.

Z produktů Nivea mám takové smíšené pocity. Nabízí několik produktů, které mi opravdu neseděly (vlasová kosmetika, odličovače). Na druhou stranu mne občas umí příjemně překvapit a nabízí produkty, které jsou velmi dobré a neváhám si je pořizovat zas a znovu (tato čistící voda, klasický modrý krém, apod.). Jak jste na tom s Niveou vy? Máte u nís vé oblíbence?


27 komentářů:

  1. Moje oblíbená voda, taky jsem o ní už psala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto taky používám a nevyměnila bych :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, já jsem si na černé tečky objednala čistící gel od Avon tak jsem na to zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo z Nivea máme stejné pocity. Nedám dopustit na klasický nivea cream v kovovém kalíšku, ten mám vážně moc ráda. Ani nebyl špatný odličovač na oči (nepálil) a některé šampony a laky na vlasy. Dost jsem měla ráda gel proti celulitidě My silhouette! ale šupáci mi ho zrušili. Naopak mě moc nenadchly tělová mléka, deodoranty a různé krémy na obličej a na ruce. Nemají špatné výrobky, ale mám jiné oblíbence. Myslím, že Balea dělá kvalitnější výrobky za lepší ceny (samozřejmě jak které). U nivea mi vadí, že je docela dost chemická :(

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám ten gelík z této řady a je taky moc fajn, takže věřím, že i tato voda za to stojí :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezká recenze. Já ji taky používala, ale úplně jsem z ní nadšená nebyla. Spíš takovej ten pocit, no nenadchne-neurazí. Lwepivý pocit jsem taky měla. Jediná voda se kterou mi pleť nelepí je od Biodermy Sensibio a pak od Clinique. Ale jsou dražší zas no.

    Giveaway
    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. pixle s krémem je od Nivey prostě the best!, tuhle vodu vlastním taky, odličuju se s ní a musím říct, že za tu cenu, vyčistí všechno co jí přijde do cesty! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle voda je nej nej nej.. lepsi uz je snad jen bioderma ktera nenechava ten lepivy pocit o kterem pises.. :-) ale to je miceralka coz jak jsem se nedavno douvedela neni na odlicovani ( no jo nejsem v tom tak zbehla :-D) ... ale taky jsem s ni spokojena.. odlicuju i oci a krasne voni :-)

    OdpovědětVymazat
  9. teď si nějak nevybavuji, že bych něco od Nivey zkoušela :D a jó! vlastně odličovací ubrousky! ty byly super, ale na to malé množství celkem vysoká cena :-/

    OdpovědětVymazat
  10. Super recenze"! Já nad touto vodou pořád přemýšlela, jestli koupit nebo ne. Po přečtení tvé recenze jdu do ní. =)) :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkná recenze! Nivea mi celkově na obličej moc nesedla. Tuto pleťovou vodu jsem také měla, ale nepřesvědčila mi, abych si jí koupila znovu. A ulepený pocit nemám jen micelárkách od Biodermy a od Vichy, to jsme ale s cenou někde jinde... A ajk říkám poakždé - sto lidí, sto chutí.

    OdpovědětVymazat
  12. Povedená recenze! Tuhle jsem ještě nezkoušela, ale asi se po ní mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Túto používam aj ja, je super :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, Skodulko. Mám takový dotaz mimo kosmetiku. Tvá přezdívka (Skodulka) se čte [skodulka] nebo [škodulka]? Já Tě mám totiž zafixovanouj se Š. :D Nevím proč... btw. Máš hezká videa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Původně to byla přezdívka Škodulka, ale protože do adresy blogu š nešlo, vznikla z toho Skodulka.. :) Takže to může být jak Š tak S, beru už obě varianty :)

      Vymazat
    2. Aha :) Nicméně děkuji za odpověď :)

      Vymazat
  15. Ahoj.Tvůj článek je super. Já jsem čistící vodu od Nivei měla několikrát, ale nakonec u mně stejně nejvíc zabodovalo obyčejné mýdlo. :)) M8š skvělý blog. Jen tak dál. :)

    OdpovědětVymazat
  16. dřív jsem ji používala, nyní si dopřávám vody od la roche :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj... Jo, k Nivee jsem se po 15 letech (když jsem byla malinká, mamka mě s ní mazala) vrátila a byla jsem mile překvapená, že je opravdu docela kvalitní. Používám řadu Q10 a jsem spokojená...

    OdpovědětVymazat
  18. Tak koukám že nejsem jediná, kdo si tuto vodu oblíbil :) děkuji za všechny vaše příspěvky a tipy na jiné produkty! ;)

    OdpovědětVymazat
  19. ahojky o téhle pleťové vodě jsem už dost dlouho uvažovala a dneska když jsem četla tvoji pozitivní recenzi tak si ji koupím od nivei mám ještě obyč modrý krém na ruce moc doporučuji je skvělý a jemný odličovač na oči :))

    OdpovědětVymazat
  20. Přemýšlím nad ní ale asi si jí koupím!!:)

    OdpovědětVymazat
  21. To je moje nejoblíbenější pleťovka, ačkoli mě od Nivea nic jiného neláká, na tenhle výrobek nedám dopustit, opravdu funguje na černé tečky a navíc má úžasnou vůni, už jen kvúli ní ho moc ráda používám.
    R.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj. Včera jsem si tuhle vodu na základě tvého článku koupila a taky mi přijde super :-) Nemůžu sice posoudit její vliv na černé tečky, použila jsem ji zatím jen jednou, ale jinak je moc příjemná. Nevysušuje pleť, pěkně čistí i voní a v Rossmannu se teď dá sehnat za 80 Kč, mají 25% slevu :-) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc těší, že recenze byla ku prospěchu :) tak snad s ní budeš spokojená!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)