pondělí 7. května 2012

Oriflame katalog.

Díky webu Krásná s Oriflame jsem měla s předstihem možnost nahlédnout do nového katalogu. A nebyla bych to já, abych si tam samozřejmě něco nevybrala.. Rozhodla jsem se, že vám ukážu pár věcí, které určitě stojí za povšimnutí.. 


Katalog č. 8 je platný od příštího úterý (15.5.).

Oriflame přichází s novou limitovanou kolekci Amazonia. Celá kolekce obsahuje toaletní vodu, sprchový gel, tělový krém, mýdlo. Ale také krém na obličej, zklidňující pleťový sprej nebo zklidňující pleťový gel. Vše doprovází příjemná vůně a hlavní domimantou této série je mučenka, která má zklidňující a relaxační účinky. Toaletní voda je vážně něco, vůbec bych se za ní nezlobila! :D Jde o příjemnou letní vůni (složení: surinamské třešně, brazilské pomeranče, květy mučenky, amazonské lekníny, bambusové stvoly a pižmo). Nesmíme zapomenout na pány, pro které je k mání toaletní voda a k tomu sprchový gel.


Mimochodem tyto limitované edice mám od Oriflamu ze všeho nejraději! Vždycky mě překvapí dalšími krásnými vůněmi a zajímavými výrobky.. :)

Další milé překvapení si pro nás připravili ve formě laků na nehty. Tentokrát mě opravdu nadchly jejich barvičky! Krásná letní žlutá a korálová jsou mými favority! 


A teď k ověřené klasice. Tyto výrobky mám vyzkoušené a tak vám je můžu jedině doporučit.

Projasňující krém Very Me jste u mne viděli už mnohokrát. Najdete o něm pár informací třeba tady. Je to můj oblíbenec a v současné době ho používám denodenně. Skvěle mi nahrazuje make-up. Momentálně ho seženete za pouhých 79 Kč! Takže přemýšlím o tom, že se zásobuji.. :D


 Radost mi udělal také zlevněný gelový parfém Giordani White Gold. Je to můj oblíbenec na cesty a nedám na něj dopustit. Psala jsem o něm tady. Vůně se skládá z jasmínu, zimolezu, pižma a vanilky.


 A v neposlední řadě se nachází v akci také řasenky, které patří mezi moje nejoblíbenější. Sice není ve slevě moje nejoblíbenější Wonder Lash, ale Lash Extreme a Revelation, které jí jsou velmi podobné a určitě také nejsou k zahození. Za cenu 79 Kč jsou super.


Samozřejmě to není všechno, co bych si vybrala.. :D K mání  je spousta dalších lahůdek. Více se dočtete na Krásná s Oriflame.

A co vy? Vybrali by jste si z výše zmíněného něco?


16 komentářů:

  1. Och, vy mate v Cechach iny katalog ako my! A lespie vyrobky, to nie je fer!! Nevadi, ty vyskusas, ja si podla toho neskor kupim tu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Amazonia řada a laky nevypadají špatně. naopak ale měla jsem tyto řasenky a hrůza :(

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to vážně skvěle některý věci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten gelový parfém bych vyzkoušela. :) Řasenky mi ale domů nesmí, měla jsem jich několik a byla to hrůza.

    OdpovědětVymazat
  5. ten projasňující krém mě dost láká, ale bojím se, že na mě bude tmavý i ten light. Mám opravdu problém najít něco na moji světlou pleť. zkoušela si BB od Garnier? Mohla by si ho aspoň barevně srovnat s tím light od Oriflame? díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BB krém jsem zkoušela ze vzorku a i ten light na mě byl hodně tmavý..! Byla jsem šíleně oranžová.. Odstín tohoto krému v light odstínu je perfektní sedí mi i v zimě, kdy mám pleť hodně světlou.. ;)

      Vymazat
    2. díky, já s tím BB krémem dopadla úplně stejně, vypadala jsem jako pomeranč. :-D Když se k tomuto katalogu dostanu, tak to asi zkusím.

      Vymazat
  6. já bych brala nějaký lak na nehty:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty laky vypadají teda vážně dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  8. jéé,super článek :) zaujalo nás docela dost podobných věcí,ten projasnující krém vypadá moc úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Laky na nehty mají zajímavé lahvičky, líbí se mi :)

    PS.: Nevím, jestli nejdu s křížkem po funusu, ale strašně moc se mi líbí nynější design blogu!!! Že takový není dlouho, nebo jsem si jen předtím nevšimla? Odkazy ladí krásně s hlavičkou blogu, zvolená světle modrá barva se mi moc líbí. Hlavička je sama o sobě skvělá, celý blog hezky zarovnaný a přehledný text, který se dokonale čte. Je to nádhera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Soničko, design jsem měnila dnes.. :) Velmi děkuji za pochvalu, jsem ráda že se ti to líbí.. věřím, že to zase na chvíli blog trochu oživilo :)

      Vymazat
  10. Tak já bych se s tou toaletkou Amazonia styděla stříknout i na záchodě:D Nehorázný smrad, ale jinak má Oriflame hodně dobré parfémy atd..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to mě docela voní.. mě to přijde jako příjemná letní vůně.. ale tak každej má rád něco jiného.

      Vymazat
  11. Tak to jsem zvědavá, až si katalog prolistuji.. vždycky se najde spousta fajn věcí. Nejvíce mě ale asi zaujal, jak říkáš ten projasňující krém, který vypadá fakt hezky. A z těch laků se mi nejvíce líbí taky ta žlutá, je krásně zářivá :-)
    http://beily-beautyworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. katalog máme doma taky a třeba toho rozjasnujícího krému jsem si vubec nevšimla..pouvažuju ! ;)
    www.rabbit-and-wolf.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)