středa 18. dubna 2012

China Glaze Peachy Keen.

Můj první vyzkoušený lak od China Glaze. Jde o krásnou oranžovou neonovou barvičku odstín 868 Peachy Keen, která mě nadchla už podle obrázku na internetu, i když je fakt, že na e-shopu barva vypadala daleko světleji (vypadala jako pastelová), byla jsem z ní nadšená. Objednávala jsem z e-shopu hairbeauty.cz, který vám mimochodem můžu doporučit. Objednávku jsem měla do pár dní doma, laky pěkně zabalené a ceny jsou přijatelné.  Především v akcích se to vyplatí! Já vím, že mnohým nevadí vyhodit za lak 120 Kč, ale pro mě jakože studentku, která je závislá na rodičích, je to celkem dost, takže jsem tam nakupovala ve slevách a nejsem si úplně jistá, zda bych byla ochotná dát za lak 120 Kč.. I když mě laky CHG strašně nadchly a líbí se mi snad všechny jejich barvy! Nejraději bych si je koupila všechny!

Ale musím tedy přiznat, že ač barvy jsou krásné a ceny jsou poměrně vysoké, takže čekáte kvalitní laky, tak skutek utek.. Teď mě asi hodně čtenářů zavrhne a milovnice CHG mě budou chtít ukamenovat, ale na to, jak jsou laky od CHG vyhlášené, čekala jsem něco daleko lepšího.. Jak jsem psala, barvy jsou krásné o tom žádná.. Balení je obrovské, což je fajn.. můžete lakovat až do aleluja.. Ale dál? Lak mi na nehtech vydržel pouhý jeden den, aniž by se začal odírat... Je řidší konzistence, což chce ze začátku trochu cviku naučit se s ním.. mé první lakování dopadlo celkem katastrofálně, jak mi lak všude zatékal.. Taky se mi zdálo, že celkem dost rýhuje, ale to třeba jenom neumím správně lakovat... A nakonec ani schnutí nebylo nic extra rychlého.. Musím říci, že jsem od něho čekala mnohem více a byla jsem trochu zklamaná.. Na plné krytí postačí dvě silnější vrstvy, to ano.. ale nevím no.. mám z toho laku celkem smíšené pocity.. 

Třeba je to jenom u toho mého nebo s ním pořádně neumím.. ale naschvál jsem ho půjčila i ségře, aby to vyzkoušela, zda to není moje chyba a bohužel u ní to proběhlo úplně stejně.. druhý den se začal lak odlupovat... pevně doufám, že u jiných barev to tak nebude.. protože plánuji vyzkoušet i další, ty odstíny jsem si prostě zamilovala a prostě MUSÍM mít další! Kdyby náhodou někdo nevěděl co s penězi nebo je někdo měl a chtěl se jich zbavit, hlásím se! :D

Takže konečný verdikt: Lak sám o sobě mě svými vlastnostmi zklamal.. Ale barevná škála od CHG je tak úžasná, že jim odpustím ty horší vlastnosti a chci rozhodně další! :D





Určitě tu spousta z vás má s CHG zkušenosti. Napište mi, jak to vidíte vy a podělte se o své zkušenosti!


P.S. Nejsem nikým sponzorována, laky jsou plně hrazeny z vlastní kapsy a e-shop vám doporučuji z vlastní vůle.

22 komentářů:

  1. Já mám ChG hodně ráda, lakujou se mi výborně díky jejich štětečkům a konzistence je většinou taky fajn. Určitě vyzkoušej další, mám hodně ráda glitrové laky a ty drží výborně.

    OdpovědětVymazat
  2. Tá farba je naozaj skvelá !!! :O :)

    OdpovědětVymazat
  3. Barva je parádní !

    Jsem ráda, že to čtu.. O CHG jsme taky poměrně přemýšlela, ale nakonec jsem se rozhodla pro laky O.P.I- cenově jsou tedy taky někde jinde, ale jsem s nimi strašně spokojená ! Opravdu vydrží strašně dlouho, skvěle se lakují, určitě to chce alespon jeden vyzkoušet ! :)

    Objednávala jsem z fajn e-shopu, kdyby jsi měla zájem kukni na blog, tak o tom mám něco napsané :))

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. a dávala si nadlak? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda že nadlak jsem nedávala.. ale nedávám ho ani na jiné (a podstatně levnější laky) a i bez něho vydrží déle..

      Vymazat
  5. tá farba je fakt krásna :)

    lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. V pondělí mi přišli dva laky od CHG :) a musím říct, že jsem s nimy velmi spokojená. Na nehtech už mi drží od pondělka a ještě se neloupe. Takže plánuju další nákup :D.
    Jo já se taky hlásím k těm penězům, kdyby někdo nechtěl :D.

    OdpovědětVymazat
  7. To je úžasná barvička, už jsem o tomhle odstínu přemýšlela, ale nakonec jsem si ho nevzala a teď lituju :)

    OdpovědětVymazat
  8. Včera jsem projížděla stránku, z které jsi lak koupila a zrovna na tento si brousím zuby :D (už jsem se zmiňovala na Omlázku v rubrice Jarní barvy laků na nehty) Vidím, že neudělám chybu, když si ho pořídím. Je nádherný! :))

    OdpovědětVymazat
  9. barva je opravdu super, ani se nedivím, že dokázala předčit nějaké nedostatky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Přemýšlela jsem nad tím, že bych si pořídila taky lak od CHG, ale když jsem si přečetla tvůj článek, raději zůstanu u milované Essence :D :) Ale jinak krásná barva :)

    http://sunnyym.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Ale ta barva je fakt parádní, ale takový tekuťáky fakt ráda nemám (kdo jo, že...) :-/ Ale konečně se musím mrknout, co na tom tvém obchůdku všechno mají :-)

    OdpovědětVymazat
  12. už víckrát sem četla že tyhle značka lakuů je super:) máš krásný nehty a vypadá to moc hezky.. ty moje stojí za nic a neslušelo by mi to:D:))

    OdpovědětVymazat
  13. škoda, ale barva je velmi pěkná! :) Kdo chce koukněte ke mě! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš super tvar nehtů:) Miluju meruňkový laky, moc pěkný! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásná barvička! :) S těmito laky zkušenost nemám, takže nemohu soudit, ale škoda té výdrže.

    OdpovědětVymazat
  16. Neřekla bych, že CG laky jsou nějak nekvalitní. Každému holt vyhovuje něco jiného. Já jsem se třeba dlouho musela učit lakovat s jejich úzkým štětečkem. Doporučuji použít nadlak od Four Seasons - Vytvrzovač laků. Stojí kolem 50 Kč v lékárnách a má celkem velké balení, to si myslím, že nezruinuje ani studenta.

    OdpovědětVymazat
  17. To je luxusní barvička :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  18. no tak teď jsi mě dostala :DD já si je už chtěla taky objednat ale teď teda vážně newim no zkusím a pak písnu jaký z nich mám pocit :D jinak se mi taky líbí laky CHina Glaze ty jejich barvy jsou úžasný :DD

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)