pondělí 24. října 2011

Nové úlovky.

Nechtěla sem už takovéto články přidávat, protože mi to přijde jako bych se chlubila a to já vážně nerada dělám (kecám ;D). Ale jelikož sem měla tyhle fotky ještě v počítači, tak je sem naposledy dám.. :-)


 Nějaká ta duševní potrava. Džungli rtěnek, ani Gossip Girl myslím nemusím dlouze představovat.. :-) Jenom řeknu, že Džungle rtěnek je napsána rukou Candace Bushnellové, která je autorkou slavného Sexu ve městě. A Gossip Girl je jedna z této asi 14ti knížkové série.. :D :-)


Ano, další oxfordky! Tentokrát vysněné černé a především za úžasnou cenu 398 Kč! Gate. (Ještě že u nás ten obchod otevřeli!)


Když už sem byla v Gatu nemohla sem tam nechat úžasné nadkolenky s mašličkou. (už sem je vyzkoušela, nevím proč, ale mašlička vzbuzuje hodně pozornosti!) A konečně sem vlastníkem dvojprstenu. Také z Gatu.



 Krásné dárečky od tchýně a tchána a  přítelovi babičky z Turecka. Kašmírový šál je úžasnej. Potah na polštář už zdobí moji postel a pouzdro na mobil zase dělá krásu na cestách. :-)


Dlouhé a teplé svetry jsou tuto zimu nutností. Tenhle mě stál pouhých 160 Kč. Je hnědé barvy, což tady nevynikne.



A dvě nové sukně. S tím, že ani jedna mi nesluší a nepadne, ale zkusím jim dát šanci a pak vám je kdyžtak nabídnu ke koupi ;-)

Máš otázku? Zeptej se: FORMSPRING. Strašně ráda odpovídám na vaše dotazy, takže se nebojte.. No a kdyby jste náhodou chtěli trochu více soukromí tak pište na e-mail! ;-)

15 komentářů:

  1. Kdyby sis to náhodou někdy rozmyslela, tak bych se vůbec nezlobila, protože jsem šíleně zvědavá a ráda koukám, co si kde kdo koupil, zvlášť pokud bych to stejně výhodně mohla pořídit i já... Ale sama si taky trochu připadám, že se chlubím, ale u druhých to tak zas naopak tak vůbec neberu... A teď si teda zase parádně nakoupila :-) Hlavně na ty podkolenky se tam chodím pořád dívat a ještě jsem si je nevzala, ale jsem takový podkolenkový/návlekový maniak, takže už si je asi brzo fakt koupím :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, děkuju moc za komentík k jubilejnímu postu :) Sukýnky jsou krásné, škoda, že ti nesednou. Džungli rtěnek bych si taky ráda někdy přečetla.

    OdpovědětVymazat
  3. super nákup..ja som v Gate už dlhšie nebola..tuším tam skočím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuju moc za pochvalu satu :))
    Hodlas se tech sukni opravdu zbavit? Ta druha se mi libi, jake ma rozmery?

    OdpovědětVymazat
  5. mám stejné oxfordky jen v hnědé a jsou nejlepší! strašně příjemný, pohodlný, nemůžu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký úlovky :) Co je to ty oxfordky? :o) Jinak Ty si kupuješ sukně bez vyzkoušení? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od sblogu je to asi rok a půl :) Děkuji :* Ale proč se jim tak říká by mě zajímalo? :) Aha tak to potom jo, jsem si říkala, že bys až doma poznala, že Ti nesluší :D

    OdpovědětVymazat
  8. uu no ale pekne si si nakupila...cica:D
    ten prsten je aaa:D

    OdpovědětVymazat
  9. Klárko, děkuji moc za krásné komentáře. Já tyhle posty neberu jako chlubení, ale třeba jako inspiraci. :)
    Podobný povlak na polštář si mamina přivezla taky z Turecka. Jinak všechny věcičky jsou pěkné a sukně si určitě vezmi! Jsi krásná normální holka. ;) A já si zrovna včera koupila Gossip Girl Trojčata. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný článek :) .. Prosím tě, kde jsi koupila Gossip girl? U nás mají vždycky jenom 2 druhy a jinak nic :/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)