úterý 25. října 2011

Na nic.

Mám takovou náladu, že udělám nejlépe když zalezu do postele, schoulím se do klubíčka a tiše přetrpím do dalšího dne. Nestojí to za nic. Můj život za nic nestojí. S klidem bych si to vyměnila se Serenou van der Woodsen, žila na Upper East Side, měla kupu peněz, mohla mít co bych si zachtěla a hlavně nějaku příležitost žít a něco dokázat. Takhle můžu leda.... prd. Pořád čekám, že se můj život změní a pořád nic. No, nebudu vám tu vypisovat své temné myšlenky. Potřebovala bych nutně nějakou zajímavou činnost, třeba zumbu! Ta by mi na chvíli vyčistila hlavu. Jo a když už sem u ní: v neděli jsme na ní se švagrovou byly. A protože sme nestihly v pátek našeho oblíbeného lektora, zašly jsme na jednu slečnu. Vůbec mě to nebavilo. To bylo asi tím, že sem jako blb jediná nevěděla a nestíhala.. Ono je to těžký, cvičit s ženskýma, které to mají za ten rok v malíku.. :D takže příště jdeme jinam.. Ale strašně mě to baví! Možná si pustím video a půjdu si trsnout. A nebo konečně dočtu mé oblíbené časopisy. Čímž vám chci ukázat, čím si krátím dlouhé večery v posteli u čaje. :-)


 ELLE sem měla tentokrát rychle přečtenou, až na pár článků mě toto číslo nijak extra nenadchlo, ale to neznamená, že bych si ji někdy nekoupila.. :D V časopise byly dva vzorečky a ještě katalog zimní kolekce Attrattivo.


Zato JOY mě tentokrát opravdu nadchla, krásná obálka a rozhovor s mojí oblíbenkyní Leighton Meester už byla třešnička na dortu. K časopisu je jako dárek diář na příští rok v ještě luxusnějším provedení než v loňském roce :-) a vzorečky nejsou výjimkou ani v tomto časopise!

A co vy? Jaké čtete časopisy? Já si plánuji koupit ještě InStyle ve kterém můžete najít lak od Essie! :-) Doufám, že máte lepší úterní podvečer, mějte se fajn!

13 komentářů:

  1. Já četla hodne dlouho dobu Fashion club, ale pak mě nějak přestala bavit a přešla jsem na InStyle a občas koupim Joy nebo Lovestar...
    Jinak zumba mně taky hrozně chytla, prývě tedka se nan ní chystám - a jo no, jak člověk chytne blbou instruktorku, tak je to hodina na nic...
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  2. Já časopisy moc nekupuju, spíš třeba kvůli dárku (výjimka je Elle - módní bible). Stojí to pak za delší dobu docela balík. Na inspiraci mám blogy, pokud si chci něco přečíst, tak mrknu na internetové noviny. Když už časopisy, tak o bydlení a designu, ale musí mi zaujmout alespoň trochu obálka. :)

    Hezký večer. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Oooooo v InStylu je zase lak Essie? Díky díky díky za info, zítra pro něj hned letím! A tato JOYka je mimořádně dobrá, Leighton miluju, diář luxusní, vzorečky parádní! Akorát jsem měla modré :)
    A jo no, vysokoškoláci to mají blbý, právě přítel taky prázdniny nemá :( Zase máte delší hlavní prázdniny!

    OdpovědětVymazat
  4. nezúfaj nič nieje tak zlé aby nemohlo byť horšie ...to je určite len to počasie každý je nejak tak na tom teraz ...tak hlavu hore pekne si poplač pri romantickom filme a ráno bude lepšie

    OdpovědětVymazat
  5. já si pořídila právě instyle a ještě mám v plánu tu joy, protože mám ráda Leighton, jaké tam jsou vzorečky? :)

    elle jsem tentokrát četla jen tak, kamarádka mi jí pujčila a vzorečky mi rovnou nechaůa, takže jsem o nic nepřišla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Beru vím, jak se cítíš, jsme na tom úplně stejně, ale já pořád věřím, že jednou ten zlom přijít musí a my si taky budeme strašně užívat :) Jinak jéé diář, od kdy se prodává Joy, stihnu jí ještě, ten diář bych chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  7. úplně tě chápu, já jsem na tom podobně, ale radši bych si vyměnila život s Blair než se Serenou :D

    OdpovědětVymazat
  8. Poslední Elle mě taky nenadchlo, tak jsme ráda že nejsem jediná ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Já si kupuju jedině Bravo Girl, které mám předplatné. Ale tedkom jsem si taky koupila Joy. :)

    OdpovědětVymazat
  10. zdravím:) chci ti oznámit, že magazine už je zveřejněný :-)) měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Klárko, nezoufej. Všichni máme občas takový pocit, ale ono se to zlepší zase :) Jenom to nesmíme vzdávat. S tou JOY jsi mě celkem zaujala. Možná si taky koupím, diář stejně potřebuju. Přeju hodně sil a ještě víc dobré nálady ;)

    OdpovědětVymazat
  12. zlaťuldo neber to tak!!!možno máš len teraz takú krízu...ja napríklad celú cestu ráno dnes som si hovorila ako ja sem nepatrím,že chcem byť nejaká parížanka a proste nie tuto v malom mestečku...a zas večer som spokojná s tým kto som:)...to bude fajn!!hlavu hore:P...a tiež taký nablískaný život by ťa po chvílke nudil:P

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji vám za vaše moc milé a povzbuzující komentáře! Sem vážně ráda, že jsou lidé, kteří jsou ochotni pomoct a podpořit, i když mě v podstatě neznají! :)
    Natálje: V Joy byly dva vzorečky od Avonu :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)