pondělí 8. srpna 2011

Profi II.

Omlouvám se, dneska ode mne nečekejte nějaké psaní. Babča mi odjela do nemocnice na operaci a já mám teď myšlenky zcela jinde, než u blogu. Doufám, že do večera se trochu seberu a přidám alespoň outfit post. Prozatím přináším alespoň druhou část "profi" fotek. Na první část fotek byla vcelku velká odezva a hodně jste psali o zbytečném retušování. Musím říct, že sem se málem nepoznala, když sem fotky viděla poprvé, chybí mi i poznávací znamení - velká piha na tváři, takže sem z toho byla také trochu nesvá a retuše mi přišlo moc, ovšem beru to tak, že je to něco jiného, takové fotky nemám každý den a co si budeme povídat, takovou tvář bez chybičky bych brala hned :-) Do této várky sem nechala ty více povedené, z téhle várky mám jednu fotku vážně ráda (tipněte si kterou) a tu s Ondínkem nechám vyvolat a dám ji do rámečku pro rodiče :-)






Foto: Lukáš Pelinka

10 komentářů:

  1. Jasně, to chápu, že je to dobrý mít takový krásný fotky, v zrcadle to vypadá každé ráno jinak, znám to:-D Ale ta retuš je taková moc viditelná, profesionální fotky jsou trošku jinak...ale určitě bych si vyvolala všechny!!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky:) Moc povedené:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tých fotkách si krásne namaľovaná! :) A samozrejme krásne fotky! :))

    http://angienikollfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti (vám) to! Ale je to dost změna oproti těm normálním fotkám :) Retuše bych trochu ubrala, ale nic to nemění na tom, že jsi krásná a sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi krásně nalíčená a nechápu, proč píšeš v předešlém článku, že model stojí za prd. Jsi krásná slečna a jinak skvělý nákup! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, vy lichotnice! :) Moc Vám děkuji!

    OdpovědětVymazat
  7. Teeeda, až dneska jsem objevila tyhlety fotky a jsou fakt nádherné. už dlouho po něčem takovém toužím taky. S Ondínkem vám to moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  8. jsem spíš zastánce přirozenosti, takže se mi to upřímně moc nelíbí...ale ta společná fotka je krásná! :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)