úterý 12. července 2011

Relikvie.

Podle nadpisu už jistě cítíte, čím sem posledních pár dní "postižena". Ano, Harry Potter se mi opět dostal pod kůži. Zbývá mi přibližně třetina knížky, kterou musím (prostě MUSÍM) do čtvrtečního promítání posledního dílu přečíst. Začínám se opravdu nemálo těšit! Ale do té doby mám pár věcí, které musím ještě udělat. Třeba si chci předělat trochu pokojíček, uklidit skříň a botník, atd.. a k tomu běžné povinnosti. Ale jsou prázdniny, takže žádný spěch, že ano. 
A jak si prázdniny užíváte vy?? Doufám, že plnými doušky, protože ani se nenadějeme a bude tu konec. Ale do 3.10., kdy mi začíná 5. semestr je času dost.. Kam letos vyrážíte? Chystáte se na dovolenou? Nebo na nějaký festival? Máte někdo zkušenosti s festivalem České Hrady? S přítelem rozmýšlíme, že bychom se na Kunětickou Horu v rámci tohoto festivalu jeli podívat... :)
A opět chci vela poděkovat! Nevím, čím to je, ale poslední dny neustále přibývají pravidelní čtenáři! Páni, mám vážně radost! :)



7 komentářů:

  1. Knížky HP mám všechny doma :D ale nikdy jsem je nečetla, mě spíše uchvátily filmy :) ale třeba se jednou dostanu i ke knížkám až budu mít čas :D

    OdpovědětVymazat
  2. :) četla jsem všechny, ale mám doma snad jen dva díly. Jinak filmy se mi moc líbí :) a jdu samozřejmě na tu poslední část. Na dovolenou odlétám za pár dní - Turecko. A už se moc těším !!

    OdpovědětVymazat
  3. na pottera idem teraz niekedy do kina,takže sa docela dosť teším:P...a čo plánujem??fúha...:Dteraz som došla z tábora v chorvátsku a chystáme sa s maminou do grécka a pak už iba doma:P...aale tu mám o program postarané,takže super:P

    OdpovědětVymazat
  4. Já už se nehorázně těším na tu premiéru! :))) Na Hradech jsem byla loni, v Rožmberku (spojili jsme to se sjezdem Vltavy). Jako jo, bylo to fajn, ale podruhý už bych asi nejela :) Ale byl to takový pohodový, nenáročný festival. A měli tam nejlepší klobásky! :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám, že Harry Potter je prostě klasika, kterou si nikdo nesmí nechat ujít :) A dovolený Vám holky závidím! :) co bych za to dala. Ale hlavně si to tam užijte!

    OdpovědětVymazat
  6. s Harrym žij od svých deseti let, takže jsem fanynka jak hrom, ale zakázala jsem si znovu číst sedmý díl těsně před vypuštěním filmu, byla bych potom zklamaná. A jdu dnes na půlnoční premiéru, tak se neuvěřitelně těším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Harryho také zbožňuju a pamatuji si, že mě tenkrát strašně mrzelo, že už je konec!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)