středa 15. května 2024

Beauty Jar novinky: Maska na obličej, čistící olej, tělový peeling, sůl do koupele a další

Krásný den, moji milí!

Dáme si dneska zase jednu důkladnější recenzi, kde se spolu podíváme na kupu zajímavých kousků od značky Beauty Jar, co říkáte? Značka sází jednu novinku za druhou a já je nestíhám ani sledovat, ale některé z nich mi přišly na vyzkoušení, takže jsem se hned s chutí pustila do testování a musím říct, že je to jedno příjemné překvapení za druhým.. 


neděle 12. května 2024

Spotřebováno za duben 2024

Krásný den, moji milí!

Duben jsme nechali za sebou, takže je čas na shrnutí a já tu pro vás mám Spotřebováno. Březnové bylo dost slabé, takže dnes si trochu spravíme chuť, i když si myslím, že ani tentokrát to není žádná hrůza, co říkáte? :)


středa 8. května 2024

Mixa: Pleťová séra Mix & Match

Krásný den, moji milí!

Už jste zaznamenali séra Mix & Match, která přišla na trh začátkem letošního roku? Jedná se o novinku z dílny Mixa a k zakoupení jsou hned tři druhy pleťových sér, která jsou nadupaná vitamíny a účinnými složkami od vitaminu c až po kyselinu hyaluronovou.. A já měla před nějakým časem možnost si je vyzkoušet, osahat a otestovat díky uživatelskému testování s All2test.com. Tak se pojďme podívat na mé konečné hodnocení.. 



neděle 5. května 2024

VLOG 4 | Oblíbené čaje a vonné vosky | LC recept | Procházka

Krásný den!

Vítám vás u nového vlogu z posledních týdnů! Mám tu pro vás okénko s nákupy, kosmetikou, knížkami, filmy i seriály.. ale také pár záběrů z mých několika posledních dnů, tak snad se vám bude video líbit a doufám, že se brzy uvidíme u dalšího pokračování! ♥


středa 1. května 2024

Sheglam: Nejlepší tužky na oči!!!!

Ahoj, přátelé!

Dneska vám představím jeden z největších letošních (a možná i celoživotních) kosmetických objevů! Podíváme se spolu na tužky na oči, které mne absolutně nadchly a od prvního okamžiku je miluju. Jsou to tužky Chroma Zone Multichrome Gel Liner od Sheglam a je to něco naprosto neskutečného. Nejde je nemilovat. A vzápětí pochopíte proč :)