neděle 9. června 2024

Makeup Revolution: Forever Flawless Digi Butterfly

Krásný den!

Čím dál tím více to venku připomíná hravé léto, tak se dneska pojďme vyblbnout s jednou z nejbarevnějších paletek aktuální nabídky plechovek Forever Flawless od Makeup Revolution! Jedná se o paletku Digi Butterfly, která není z těch, co by mne dokázala nadchnout od první chvíle, ale jak víte, doma chybět nesměla, takže jsem ji ve sbírce nakonec přivítala a dala jí šanci..



A víte, co jsem nakonec zjistila? Že i přes tu barevnou smršť, se s ní dá nejen barevně vyřádit, ale také tvořit i jednoduchá a nositelná líčení na den.. Navíc v záplavě jarní nálady (a občas i troše kreativity) padla na úrodnou půdu.



Jedno je jasné: paletka na první pohled bije do očí barvami. Ať už svým zběsile barevným plechovým obalem nebo po otevření barevným složením stínů. Nenajdete tu dva stejné stíny a co víc, ani dva podobné. Tady opravdu platí: každý pes, jiná ves. Je tu sytě žlutá, neonově růžová či nebesky modrá.. Najdete tu veškeré barvy duhy plus něco navíc :) Kombinace matných a třpytivých stínů je již standardem. Pro mě, starou straku, je to radost - třpyt zaručí vždy ještě hezčí výsledek. Úplně zbožňuji tu třpytivou fialkovou Euphoric a dokonce i oranžová Graphic má něco do sebe a to říkám jako odpůrce oranžové barvy. Každopádně tím chci říci, že se dá s paletkou nalíčit vcelku snadno, aniž by mě u přemýšlení co s ní, bolel mozek :D





Trochu změna u této paletky přichází s konzistencí. Alespoň mám ten pocit, protože většina těch lesklých/třpytivých barviček je krémovějšího/máslovějšího rázu než jsem zvyklá. Když do nich zaryjete prstem, tak se úplně sklouznou. Jsou stále nádherně pigmentované, ale musí se s nimi pracovat trochu jinak. Chce to husté, ploché štětce s tvrdšími štětinami a na oku je trochu více zapracovat. Neblendí se tak dobře jako klasické pudrovější verze. Opravdu doufám, že je to jen otázka této paletky a podobnou texturu nebudou mít všechny nastávající paletky FF, protože i když se s tím pracovat dá, rozhodně to není ono. Matné jsou naštěstí stále stejné a svojí pigmentací velice kvalitní.






Na swatchi můžete vidět, že i ty matné světlejší barvy, třeba ty žluté, které obvykle bývají hůře pigmentované, tady nemají žádný problém. Výdrž stínů je pak celodenní, jak je zvykem a to i přes tu krémovější texturu lesklých barev, takže nemám co vytknout.








Sečteno podtrženo: Je to kvalitní paletka? Ano, je. I přes odlišnou texturu lesklých, se kterou se pracuje trochu jinak než jsem zvyklá. Je to pěkná paletka? Vlastně taky ano. Určitě to není paletka pro každého, ani já po ní nesahám nijak často a nenadchla mne od prvního okamžiku. Ale jo, když už se pro ni rozhodnu, tak v ní vždy najdu nějakou kombinaci, která mne zaujme. Obzvlášť ráda mám ty pastelové třpytivé stíny - Euphoric, Butterfly či Graphic, které jsou prostě dokonalé! Paletky seženete napříč e-shopy, má ji například NotinoVivantis či PinkPanda, běžná cena 300 - 400 Kč, ale určitě na ně často narazíte v akcích i kolem 200 Kč.

Jak se vám paletka líbí? Zaujala vás nebo vás její barevná smršť zanechává chladnými?

6 komentářů:

  1. Ahoj Klárko, na mě je to moc barevné a na případné experimenty jednu barevnou paletku už doma mám, nicméně povedla se ti s ní moc pěkná líčení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já na to taky nemám náladu moc často :D Ale těch barevných paletek, díky tomu sbírání plechovek, už tu mám hodně :D

      Vymazat
  2. Asi takhle, určitě by to nebyla paletka na časté používání, ale sem tam, když by mě to popadlo..tak prostě proč ne..Já miluji tyhlety hravé, letní barvy, byť je tedy nenosím často, tak líčení s nimi se mi líbí neskutečně, tak jako to Tvoje, všechny tři naprosto parádní..A přiznám se, že kdybych na ni narazila v té akci, tak nepřemýšlím a beru ji. A to jsem si žádnou novou paletku nekoupila už skoro rok!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, já také vždy vytahuju barevné na jaře a v létě, takže teď je na tuhle krásku ideální čas :D

      Vymazat
  3. Tak to jsou teda barvičky, ale nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)