úterý 18. ledna 2022

Yves Rocher: Zimní limitované kolekce Sladká ostružina a Pomeranč v čokoládě

Přeji vám hezký den!

Myslím si, že je asi nejvyšší čas, a možná už i trochu pozdě, na představení zimní kolekce Yves Rocher. I když na e-shopu Yves Rocher jsou v posledních týdnech slevy a výprodeje, takže ideální čas si vyhlídnout a objednat, případně se zastavit v obchůdku :) Stejně jako každý rok byly představeny dvě voňavé kolekce, ale nechyběla ani řada karité v limitované edici nebo pár kousků z dekorativky. Letos značka vsadila u limitek na vůni Pomeranče v čokoládě (oranžová) a Sladkou ostružinu (fialová) a můžu vám říct, že je to opět vskutku fajnová záležitost!




V každé variantě seženete sprchové gely v různých velikostech, tekutá mýdla, balzámy na rty, svíčky, tělové peelingy, krémy na ruce a letos byla kolekce rozšířena ještě o sprchový olej či antibakteriální gely. Já jsem si užívala Pomeranč u sprcháče a svíčky a Ostružinu u peelingu a tekutého mýdla a zase jsem si to fakt vychutnala! Miluju už ty obaly, které jsou sice hodně podobné těm loňským, ale vůbec mi to nevadí.. Jsou totiž božské! A ty vůně? Ty se také povedly. Tedy budu-li zcela upřímná, tak loňské Zimní jablko zůstalo nepřekonané.. Ale že bych byla zklamaná? Ani náhodou. Pomeranč v čokoládě je prostě klasika, kterou si vždy ráda užiji. Tady je parfemace stoprocentně věrohodná. Sladká ostružina je skutečně, jak název napovídá, sladká a přijde mi hodně podobná loňské limitce Půlnoční plody. Možná je ještě sladší a nedávno jsem zjistila, že mi připomíná fialové bonbony LIPO, které byly vždycky moje nejoblíbenější! :D Takže též na sto procent užito.

V limitované edici Karité pak můžete zakoupit šampon na vlasy, sprchový gel, tělový peeling, tělové mléko či balzám na ruce, který tu mám já. Karité je pro změnu velmi jemná, nevtíravá, jen lehce nasládlá vůně, kterou určitě nikdy nic nezkazíte.






Sprchové gely YR nikdy nezklamou, je to prostě sázka na jistotu. Krásná a intenzivní vůně je zárukou, že si každou sprchu užijete. Vůně je cítit při sprše, ale i po ní. Gel hodně napění, stačí ho málo a pokožku nevysušuje. Jen je trochu řidší, takže i když ho nepotřebujete moc, občas jsem si ho vylila víc než bych chtěla. Zmizel proto celkem rychle. 





Svíčky já miluju, však mě znáte! Takže jsem si tuhle krásku užívala s radostí o Vánocích. Loňskou verzi jsem skoro necítila, musím říct, že letos to bylo o něco lepší a vůni pomerančů a čokolády jsem občas v místnosti zachytila. Ovšem rozhodně není tak intenzivní jako vosky v aromalampě.. Dává o sobě vědět spíše jen zlehka. Hoří však bez problémů, nečoudí a vyhoří až do dna. Jen by mohla být větší.. Na pyromana jako jsem já je prostě maličká. Já jsem prostě palič a takovou prďolku mám pryč během pár dní. Ovšem třeba jako dáreček či pozornost pro někoho blízkého? Ideálka :)






Tekuté mýdlo je stejně jako sprcháč produkt, který od YR můžu kdykoliv. Jejich mýdla mám moc ráda, protože voní z rukou opravdu intenzivně a dlouho i po umytí. A to já vítám. Snadno a rychle se namydlí/napění, ruce nevysušují a stačí opravdu malé množství, takže i to menší balení vydrží hoooodně dlouho. Navíc tohle rozkošné balení je na umyvadle reprezentativní, že jo! :) Jednoduše miluju!







A kdo je mým největším favoritem? Tělový peeling! Bože, to je taková lahoda! Peeling je střední hrubosti, která dokáže nenásilně vyčistit a prokrvit pokožku. Gel se po kontaktu s vodou mění na mléčnou emulzi, takže k pokožce je velmi přívětivý a v žádném případě ji nedráždí ani nevysušuje, ba naopak je po umytí krásně jemná až vláčná. Možná by ani nebylo třeba se po umytí s ním mazat. A ta dokonalá vůně je třešničkou na dortu. Vlastně ne třešničkou.. ostružinou :)




A dalším mým velkým oblíbencem je Balzám na ruce s karité. Jedná se o hutnější našlehaný krém, který si však bez obav můžete nanést kdykoliv během dne i přes jeho vyživující účinky. V okamžiku po namazání se vstřebává a po pár minutách už o namazání víte jen díky krásně linoucí se vůni a hebkosti rukou, které jsou však zároveň vyživené. Já si ho užívám zejména na noc, kdy dá snadno a rychle ruce do pořádku, ale jak říkám.. můžete jej použít kdykoliv. Je to velmi příjemná záležitost a kdybych ho ještě potkala (jako jediný z dnešního výčtu jsem ho už na e-shopu nenašla), určitě jej znovu vezmu! 






Sečteno podtrženo: Asi vás nepřekvapí, že jsem nadšená a kolekce mě baví, co? Jestli Yves Rocher něco umí, tak určitě limitované kolekce. Loňská byla epesní a ani letos se nenechali zahanbit a přišli s něčím dokonalým! Že mne nezklamou sprcháče a mýdla, to jsem věděla.. Ale příjemným překvapením je také peeling a balzám, které mne fakt moc baví! Většinu produktů z kolekce najdete ve slevách zde, takže určitě neváhejte a mrkněte.

Tak jak se líbí vám? Zaujaly vás letošní variace? 

*PR produkty zaslané zastoupením značky 

8 komentářů:

  1. Na vánoční limitku YR se těším každý rok a nikdy nejsem zklamaná. Teď ještě spotřebovávám tu předloňskou, z této kolekce taky pár kousků mám, ale spíš si je nechám až na letošní advent a Vánoce. Zaujal mě ten krém na ruce s karité, ten nemám, ale kdybych ho potkala, tak si ho určitě odnesu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, vždycky to mají vymazlené :) Já tu mám z loňské ještě peeling s Jablkem, ten škudlím :D A už se těším, co na nás vymyslí na příští zimu! :)

      Vymazat
  2. To víš, že i letos mě zaujaly. Musí moc hezky vonět. Ty jejich svíčky mám moc ráda. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych brala ty svíčky ve větší velikosti :D Ale limitky celkově jsou prostě vymazlené! :)

      Vymazat
  3. Já jsem letos odolala si to pořídit, ale muselo to krásně vonět. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opět se jim povedla, YR ty limitky prostě umí! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)