čtvrtek 23. září 2021

Ziaja: Tělová pěna Pineapple

Krásný den vám přeji!

Dnes ještě takový poslední závan léta v podobě rychlého tipu na velmi příjemný tělový produkt. Tuhle parádičku jsem si nemohla nechat pro sebe! Značka Ziaja je v tělové kosmetice naprostá jednička a mým velkým oblíbencem, takže jsem se nebála, že by mi Tělová pěna s lehkou formulí z kolekce Pineapple nesedla. A nepletla jsem se.


Pamatujete si na tělovou pěnu Jeju? Tak tohle je něco hodně podobného, ne-li lepšího. Pokud máte rádi lehké, našlehané krémy, tak tady se zastavte a tohle očíhněte. Fakt to za to stojí!

Oficiální popis: Lehká tělová pěna se stimulační aktivní recepturou bohatou na anticelulitidní extrakt z ananasu a povzbuzující kofein. Extrakt z ananasu zlepšuje hladkost, pružnost a pevnost pokožky s celulitidou. Aktivní kofein mobilizuje pokožku pro zlepšení její pevnosti. Posiluje a vyhlazuje strukturu epidermis. Lehká ananasová tělová pěna má vysokou účinnost zpevnění pokožky, zlepšuje pružnost a celkový stav pokožky. Pečuje o pokožku a dodává jí kosmetický doping. Vyhlazuje, zpevňuje a zvlhčuje pokožku. Povzbuzuje a má svěží exotickou vůni.



Kromě lehoučké, snadno roztíratelné a velmi dobře vstřebatelné textury, vám můžu zaručit také naprosto dokonalou a intenzivní vůni. Voní věrohodně po ananasu, což je tak neskutečně příjemné a osvěžující.. vážně si ji každý večer užívám. A jelikož vydrží dlouhé hodiny, tak se můžu učmuchat. Tím to ale nekončí, protože i přes lehkou formuli dokáže divy a nejen zjemní, ale i hydratuje a pokožka zůstává krásně pružná, hebká a.. prostě skvělá. Celulitida mi sice jako zázrakem nezmizela, ale nemám to krému za zlé, i tak je mazání s ním příjemné. Jediné, co můžu tomuto kousku vytknout je balení. Pixla (jaká je u pěny Jeju) by byla asi praktičtější, tady se ke konci musíte hodně snažit, abyste se k pěně dostali a navíc má menší obsah.. a já chci naopak víííííc!




Sečteno podtrženo: Jo, to musíte mít. Příjemný, lehoučký krém, který krásně provoní a zároveň hydratuje pokožku a když se zadaří, tak ho seženete i za směšnou cenu (já kupovala při Happy Hour na  Ziaja pro Tebe). K sehnání je tady nebo tady, množství 160 ml.

Už jste zaznamenali tuhle voňavou kolekci Pineapple? Zkoušeli jste něco z ní? Zaujala vás?

8 komentářů:

  1. Já jsem velký milovník ananasu, takže tohle mě nemohlo minout, vybrala jsem si právě tělovou pěnu, tělový sprej a sérum na obličej, pěnu už jsem dopotřebovala, tělový sprej používám a přes léto jak vůní, tak účinky pecka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom spreji jsem přemýšlela při poslední objednávce a pak ho nevzala :( Tak musím příště :D A jaké je to sérum? To by mě celkem zajímalo!

      Vymazat
  2. Ta vůně musí být úžasná. Já jsem od Ziaji už dlouho nic neměla. Asi bych to měla napravit. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je fakt super, miluju ji! Ziaja za mě poslední dobou fakt jede, určitě omrkni :)

      Vymazat
  3. Ted jsem vyzkousela od Eveline telove produkty v obrim 400 ml baleni. Jahodovy jogurt na telo, pomerancove zahrivaci mleko (to misty az pali, asi tam je fakt skorice) a mangovy hydratacni gel (ne do sprchy 😊). Maji je na makeup.cz Jeste se chystam na melounovy gel. Pak tam maji i produkt s vuni kokosu, ale nesnasim kokos. Ty pecujici produkty me nadchly, nadherne voni, dobre se vstrebavaji, ale jedno minus maji - krade mi je manzel 🥺🥺🥺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je tam musím taky omrknout až budu objednávat! :) Díky za tipy!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)