úterý 6. dubna 2021

Avon: Zklidňující řada Aromatherapy Beauty Sleep

Krásný den vám přeji!

Asi nejsem jediná, koho poslední rok vycucává, proto si musíme zkoušet zlepšit náladu a uklidnit své nervy a emoce jakýmkoliv způsobem.. I proto jsem vytáhla antistresovou řadu kosmetiky Aromatherapy Beauty Sleep Planet Spa, kterou má ve svém sortimentu značka Avon. Zklidňující levandule zabere vždycky! :)

V řadě naleznete hned několik kousků k večernímu pečujícímu rituálu - tělový krém, sprej na polštář, krém na ruce a nebo pleťovou noční masku. Všechno, co leží na mém nočním stolku a zpříjemňuje mi večerní kosmetickou rutinu.


Po umytí přichází jako první na řadu Zklidňující tělový krém s levandulí a heřmánkem. Je určený pro všechny typy pokožky včetně podrážděné a citlivé. Pomáhá pokožku hydratovat a zklidňovat i po holení či epilaci.

V kelímku po otevření naleznete trochu voňavý krém s obsaženými fialovými zrníčky. Nemusíte se však bát, zrnka se rozetřou společně s krémem, což jde bez větších obtíží. Je dobře vstřebatelný, krásně voní, nelepí, nemastí. Ve vůni je znatelná levandule, ale v trochu sladší a jemnější variaci. Je cítit i dlouho po namazání a pokožka je poté na dlouhou dobu krásně jemná a vyživená. Není to sice žádná extrémní výživa pro suchou a extra suchou pokožku, ale pro mě tak akorát, abych z toho měla dobrý pocit.





Před spaním nesmím zapomenout namazat ruce k čemuž je moc příjemným pomocníkem Krém na ruce s levandulí a heřmánkem v této rozkošné mini verzi (30 ml). 

Tahle malá tuba v sobě ukrývá hydratační krém s lehkou texturou. Snadno a rychle se roztírá, ihned se do rukou vstřebává. Do dvou minutek se můžete v klidu věnovat knížce nebo při použití v průběhu dne jakékoliv další činnosti, protože se to obejde bez lepení či mastnoty. Zanechává ruce jen krásně jemné, na dlouhou dobu voňavé a hlavně hydratované. Opět ani tady to není vyživující bomba, takže trpíte-li na sušší ruce, bude to nejspíš málo, ale pokud s vysoušením nemáte potíže a chcete jen dopřát pokožce rukou hydrataci a vysušení předcházet, tak tohle bude v klidu stačit. Já jsem si ho užívala, už jen kvůli té jemné, dlouhotrvající vůni.







Posledním každodenním krokem před spaním je pak aplikace Zklidňujícího aromatického spreje na polštář, který pomůže dosáhnout uvolnění a lepšího spánku. Provonět jím můžete místnost nebo lze nastříkat na polštář. Já jsem si na tento krok zvykla, vždycky mě to tak jako uklidní, i když jde určitě spíše jen o placebo efekt :D Vůně je jemná a nevtíravá a spíš jen trochu nabudí čichové buňky. Já si pak vždycky s radostí na ten polštář lehám. Není to rozhodně nic nezbytného, spánek to nikomu doma nezlepšuje (bohužel ani potomkovi :D), ale je to příjemná tečka za dlouhým a náročným dnem.





A do čtyřky tu mám ještě Zklidňující noční pleťovou masku, což je pro mě úplná novinka. Ač mám vyzkoušeno všelicos a na maskách jsem závislá, tak noční masku jsem kromě pár vzorečků dosud neměla. Tahle slibuje zklidnění smyslů, úlevu suché pleti a poskytnutí hydratace až na 24 hodin. Nahrazuje pleťový krém a použít jej můžete 2 - 3x týdně. 

V tubě naleznete gelovou masku. Jemně levandulově voní a je pocitově neuvěřitelně lehoučká. Dobře se roztírá, co jí ale musím vytknout je šílené lepení. Během té noci se do pleti plně nevstřebá, ještě ráno cítím lepkání. Díky tomu se na pleť během noci nachytá neskutečné množství nečistot - ráno je tedy nutností pleť vyčistit. No a to je asi kámen úrazu, pleť je zanešená, takže se mi druhý den často stávalo, že se objevily nechtěné pupínky. Zároveň ale pleť nedostala svojí dávku hloubkové péče - výživy, takže sušší části obličeje se mi začaly vysušovat. Jednoduše tahle maska mi na obličeji vždycky nadělala celkem paseku.. A to po natření vypadala pleť celkem pěkně, pominu-li to lepení.. Byla taková svěží, šťavnatá.. Ale bohužel to nevydrželo dlouho. Tohle tedy za mě ne. Raději klasickou masku na čtvrt hodinky a na noc potom pleťový krém..





Sečteno podtrženo: Tahle řada má nádhernou vůni a najdete v ní jak povedené, tak méně zajímavé kousky. Rozhodně mohu doporučit krémy. Jak tělový, tak ten na ruce jsou fajn. Naopak rozhodně nedoporučím masku, jak si dokážu poradit snad skoro s každou, tak tohle ne. Sprej je pak produkt, bez kterého se asi obejdete, ale když už ho máte, je to příjemný večerní rituál a takový.. bonus :) Celou řadu seženete na stránkách Avon, ceny se liší dle běžící kampaně, takže vám sem dám spíše jen odkazy na produkty a omrkněte sami. Tělový krém najdete tady, je ho 200 ml, krém na ruce je zde - 30 ml. Sprej na polštář, 100 ml objevíte tu a na závěr je tu noční maska, 50 g.

Znáte kosmetickou řadu Planet Spa? Zkoušeli jste Beauty Sleep variaci?

10 komentářů:

  1. Já z téhle řady znám a mám hrozně ráda ten zklidňující sprej, netuším, nakolik opravdu zklidňuje a uvolňuje, ale moc krásně mi voní a prostě jsem si na něj tak zvykla, že si ho kupuji pravidelně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na něho taky zvykla a je to příjemný rituálek :) A nejvíc ho miluje potomek :D Pořád by chodil a voněl, nejen večer :D

      Vymazat
  2. Rada Planet Spa je najlepšia hlavne telové maslo je top...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit, másla jsou super! Měla jsem asi dvě nebo tři varianty a vždycky pecka :)

      Vymazat
  3. Tělové krémy jsou skvělé, kdysi jsem jeden měla a byl dobrý.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,
    já jsem z této řady měla jen krém na ruce a byla jsem s ním spokojená hlavně v práci, protože se rychle vsákl a já jsem mohla ihned sahat na papíry. Měla jsem ale produkty v dalších parfemacích, nejlepší je ten citronem a bergamotem. Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz
    PS: zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá knižní soutěž (http://ciculka.cz/velikonocni-giveaway/)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celá kolekce Planet Spa je povedená, ale zrovna citron jsem ještě neměla, tak děkuji za tip, omrknu :)

      Vymazat
  5. Ahoj Klárku, já mám celkově ráda řadu Planet spa a jako milovnice levandule bych si měla min. tělový krém pořídit. Díky moc za super tip a doporučení. Krásný den. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Musím souhlasit, Planet Spa se Avonu moc povedla! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)