neděle 3. května 2020

Video: Moje nejoblíbenější rtěnky

Krásnou neděli!

Máme tu jako tradičně nové video a tentokrát je to další video na přání a to o rtěnkách. Když jsem se ptala na témata, co by vás zajímaly, asi třikrát se tam objevily rtěnky, respektive moje sbírka rtěnek. Ale protože to bychom u videa strávili večer, rozhodla jsem se vám ukázat a popovídat o těch nejpoužívanějších a nejoblíbenějších. Tak snad vás to bude touto formou zajímat a bavit :) 



A protože ve videu je řečeno vše a tady na všechny kousky najdete recenze, tak dnes nebudu vše vypisovat do článku, ale nechám vás užít si povídání.. Ale pár fotek vám sem přeci jen hodím :) Množství rtěnek jsem nedávno hodně omezila. Nechala jsem si opravdu jen to, co jsem schopná nosit, což jsou převážně přirozené nude odstíny. Také jsem vyřadila všechny staré a dlouho skladované. A takhle to dopadlo. Na první fotce můžete vidět všechny "klasické" kousky..


Ovšem jak můžete vidět, mám ve své sbírce i hromadu tekutých (matných) rtěnek. Ty zbožňuji. Pro mě je základ hlavně výdrž, což tekuté, zasychající rtěnky většinou splňují lépe. 


Na závěr pak miš maš všeho ostatního - tinty, lesky na rty, tužky na rty či zbarvené balzámy.. To je za mě asi nejméně používaná skupinka produktů až na pár výjimek.


I tak si říkám, že toho není zrovna málo. Možná proto se mi snad nikdy nepodařilo spotřebovat rtěnku :D A to zatím vážně ani tu tekutou a přitom některé používám fakt často a hodně.. Nechápu to.

A jak jste na tom vy? Máme některé oblíbence společné? Používáte raději klasické rtěnky nebo tekuté? A daří se vám je i spotřebovávat?

8 komentářů:

  1. Krásná sbírečka:-) Těch klasických mám taky nejvíc, ale jsem zásobená i těmi tekutými, různými lesky, pastelkami, balzámo-rtěnkami(pro ty mám dlouhodobě slabost)
    A ne, nepamatuji si, že bych někdy v životě spotřebovala rtěnku:-D Buď je posílám dál, protože je nevyužívám, nesedí mi odstínem a nebo jinak a nebo je vyhazuji, protože už jsou staré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky snad nikdy rtěnku nevyprázdnila :-O :D Takhle když to vidím, tak mi jich přijde pořád hodně, takže se ani nedivím :D

      Vymazat
  2. To je slušná sbírka, ale je fakt, že toho nemám asi míň :D Mně na rtech nic nedrží, takže vlastně ve výsledku mám nejraději až takové gelové textury, které se dobře opravují, nevysušují a mizí z celých rtů a nezanechávají linky.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsem to fakt hodně protřídila :-/ :D Mně právě taky nic nedrží, proto mám ráda tekuté, ty většinou uschnou a aspoň na pár hodin mám klid :D

      Vymazat
    2. Mně právě nedrží ani ty, hned ze středu rtů to mizí a vypadá to strašně :D

      Vymazat
    3. Jo já to mám hodně podobně.. některé to naštěstí aspoň na pár hodin zvládnou, jinak bych se na to vyprdla :D

      Vymazat
  3. Wau, mohla by si si otvoriť vlastnú drogériu:D Hah, žartujem. Vždy ma fascinuje, keď má niekto takú zbierku. Ak sa mám priznať, ja rúže a vlastne všetko na pery nosím minimálne. Je to hlavne preto, lebo si neviem pery poriadne vykontúrovať aby boli obe časti rovnaké, keďže jednu polku pery mám trošilinku inú ako tú druhú. A vždy potom skončím s efektom pier ala dopichali ma včely, čo sa mne moc nepáči :D Ale pár dní dozadu som dopoužívala asi svoj prvý produkt na pery a tým bol lesk v nude farbe od Catrice.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to bych pomalu mohla! A to je ještě minimum oproti tomu, co jsem doma měla dřív :D Jinak já mám stejný problém - horní ret mám menší, ke všemu mám rty celkově dost úzké, takže je to občas na nic :D Ale rty tedy nekonturuji, to jsem zkoušela párkrát a to teprve byla tragédie! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)