úterý 21. ledna 2020

Ziaja: Olivové tělové máslo

Krásný den vám přeji!

Dnes bych vám ráda dala jeden rychlý tip na moc příjemné tělové máslo. Olivovou řadu od značky Ziaja vám asi nemusím dlouze představovat, protože patří mezi ty nejznámější této značky. Já už kdysi zkoušela několik kousků, ale máslo jsem zkoušela poprvé..



Oficiální popis: Obsahuje Omega 3, Omega 6 a Vitamin E. Doplňuje nedostatek lipidů, regeneruje přirozenou ochrannou bariéru, viditelně zlepšuje pružnost a měkkost pokožky. Zanechává pokožku jemnou a hebkou.

Pokud máte zkušenosti s některým produkty této řady, tak víte, že je hodně výživná a některé produkty jsou mastnějšího charakteru. I proto jsem čekala, že tomu tak bude i tady. Navíc je to máslo, že ano. Ovšem byly to naprosto zbytečné obavy..



Zelená butelka v sobě ukrývá nazelenalý krém, nebudu říkat máslo, protože je to texturou spíše krémová záležitost, žádná extra hutná a mastná textura se nekoná. Velmi příjemný, dobře roztíratelný a vstřebatelný. Navíc má velmi hezkou, lehkou vůni, která mě fakt bavila. Já bych ji popsala trochu jako "mýdlovou", ale v oficiálním popisu zní jako olivovo-citrusová. Voní na těle i několik hodin, což je paráda. Krém zanechává namazaný pocit, ale nijak nemastí, nelepí a není nepříjemný. Naopak je pokožka jemná a co je nejdůležitější, je dobře vyživená. Takhle pěkně vyživenou pokožku mít v zimě, je úspěch, takže za mě ohromné nadšení.





Krém se mi líbí od prvního do posledního použití. Jen by tedy nemusel mizet tak rychle a mohl by být ve větším balení, 200 ml je u tak fajn másla prostě málo! :D Seženete 200 ml za 129 Kč, k zakoupení buď na e-shopu Růžová10 nebo v obchůdcích Ziaja.

Co vy a olivová řada? Máte s ní zkušenosti? Měli jste někdo tělové máslo od Ziaji?

*PR produkt zaslaný zastoupením značky Ziaja

8 komentářů:

  1. Já jsem kdysi měla pleťový krém a byl super, krásně hutný a výživný :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem právě měla taky a souhlas, to je fakt výživná bomba :)

      Vymazat
  2. Olivovou řadu jsem ještě nezkoušela, ale tělové másla mám ráda. Musí hezky vonět.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají másla tuším i z dalších řad - kakaová, pomerančová, kozí.. tak je určitě ještě co zkoušet :D :)

      Vymazat
  3. Ziaju mám moc ráda, ale z olivové řady jsem nic nezkoušela, říkala jsem si, jak asi musí vonět, protože vím, že Avon má taky nějakou olivovou řadu a ta mi nevoní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle má takovou jemnou, nasládlou vůni, já bych fakt řekla trochu až mýdlovou :D :) Ale fakt příjemnou! Většinou mne olivové vůně taky nic moc neříkají, ale tahle je vskutku hezká! :)

      Vymazat
  4. Měla jsem krém na pleť a ten byl skvělý. :) Teď už tolik lidí Ziaju nepoužívá jak kdysi. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že se teď zase celkem vrací do sedla :) Zas má teď kupu novinek :) Ale je fakt, že jeden čas to byl fakt obrovský boom :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)