pátek 17. srpna 2018

Konturovací paletka Sculpt & Glow - Models Own

Krásný den vám přeji!

Přemýšlím a dochází mi, že tu fakt strašně dlouho nebyla žádná dekorativní kosmetika! Vysvětlení naprosto jednoduché.. Poslední týdny nebo spíš už měsíce se maluji celkem málo. Mám základ, který používám pořád, ale třeba oční stíny či linky už nosím jen vzácně. Ovšem čemu zůstávám věrná jsou konturovací produkty - bronzery, tvářenky a rozjasňovače. No a proto jsem se s radostí pustila do nového konturovacího tria Sculpt & Glow značky Models Own, které mi k vyzkoušení zaslal e-shop Mejkap.net.


Od značky Models Own už jsem měla nějaké paletky a laky, takže menší zkušenosti tu jsou, ale cokoliv na konturování tu ještě nebylo. Co se mi u této značky líbí jsou obaly. Mají krásné barevné papírové krabičky a samotné produkty pak mají bílé plastové balení. Jednoduché, minimalistické. Vcelku bytelné.


V paletce najdete zrcátko přes celé víčko ze spodní strany a tři velké chlívečky s pudry. Najdete v ní bronzující pudr, rozjasňující pudr a tvářenku. Koukala jsem, že existuje několik barevných variací, přičemž já mám Medium to Tan. Bych čekala, že to na mě bude tmavé, ale ono ne. Momentálně je to odstínově naprosto ideální. Všechny tři produkty jsou jemně namleté, díky čemuž při drandění štětcem práší. Štětce většinou ještě oklepávám, abych se zbavila přebytku a poté už bez problému nanáším na pleť. Všechny tři pudry jsou krásně pigmentované a po aplikaci dokonale intenzivní. Proto bych si i možná dávala pozor na množství, dá se to s nimi lehce přehnat :) Na tvář krásně sednou a poté drží celé hodiny. Nebudu tvrdit, že večer najdete na tváři make-up netknutý, obzvlášť teď v létě, ale velká část zůstává na místě a nadělají spoustu parády. Prostě vypadají dobře.


Mým zaručeně nejoblíbenějším kouskem je konturovací pudr (Sculpt). Je nejjemněji namletý, takže práší asi nejvíc. Na tváři je výrazný, ale zároveň nebije do očí a na místě drží bez potíží 3/4 dne. Plně nahradil můj oblíbený a dosud používaný z tria Makeup Revolution. Je mu totiž velmi podobný. Používám ho denně a dosud jsem se ho nenabažila.


Velmi ráda sahám i po rozjasňovači (Light up). Je též velmi jemně namletý, samozřejmě s leskem/shimmerem. Hází pěkné, v menším množství přirozené odlesky. Ve větším množství se samozřejmě třpytíte nebo spíš lesknete víc. Má podtón do růžovo-zlata, na léto podle mě naprostá ideálka. 


Poslední z trojice je tvářenka (After Glow). Tu já využívám nejméně. V posledních měsících, možná už letech, dávám přednost spíš bronzeru + rozjasňovači a po tvářence sahám zřídka. Jenomže léto nahrává i šťavnatým tvářím, takže se sem tam stane, že na ni dostanu chuť. A že tahle je opravdu hodně šťavnatá. Je to krásně sytá růžová s nádechem do broskvové, za který může shimmer do zlatova. Vypadá moc hezky a k tomuhle období se neskutečně hodí, takže ji teď občas nahodím.



Sečteno podtrženo, paletka je super. Vážně ji teď používám denně bez přestávky. Zejména bronzer, který neměním. Rozjasňovač sem tam vystřídám, protože těch mám kupu a každý je trochu jiný. Tvářenka je parádní na léto, ale nesahám po ní denně. Vlastnosti paletky jsou velmi dobré, balení mám také ráda, i když bych se nezlobila, kdyby bylo maličko menší a trochu vhodnější na cesty (skladnost není její silná stránka). Hodně mi připomíná oblíbenou paletku od MUR, která je však o pár stovek levnější a na ty cesty právě i ideálnější. Tuhle bílou krásku najdete tady, cena je 599 Kč.

Máte někdo se značkou Models Own zkušenosti? Jaký bronzer je váš nejoblíbenější?

*PR produkt zaslaný zastoupením e-shopu Mejkap.net

12 komentářů:

  1. Se značkou zkušenost nemám, podle názvu bych paletky taky čekala, že to bude tmavší, ale ze swatchů se mi zdá plně využitelná:-) Ale není to zase produkt, který bych potřebovala, už jen díky tomu, že mám ve sbírce Tebou zmíněné trio MakeUp Revolution (a kupu rozjasňovačů a tvářenek samostatně)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že je nakonec takhle "světlá", aspoň ji i běloba jako já využije :D

      Vymazat
  2. Jéé tak tahle paletka mě zaujala hned na první pohled :) vypadá moc pěkně!! Určitě bych jí celou využila :) Značku Models Own znám, ale nikdy jsem od ni žádný produkt nevyzkoušela. Snad do budoucna vyzkouším a třeba rovnou tuhle paletku :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletky (ať už stínů nebo takhle konturovacích produktů) mají moc pěkné :) A teď jsem slyšela chválu i na jejich tekuté rtěnky, tak pokukuji po nich :)

      Vymazat
  3. Od této značky jsem měla jen lak na nehty. Paletka vypadá fakt dobře. :) Tvářenku bych nevyužila není to můj odstín.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď na léto se tvářenka hodí, dodává tvářím šmrnc, ale jinak taky úplně neocením.. :) Za to ten bronzer je super a budeme spolu kámoši celoročně :D

      Vymazat
  4. Od models own som ešte nič neskúšala ale táto značka ma láka. Paletka je podľa mňa krásna! Odtiene sú na leto nádherné. A tá lícenka, tá je prekrásna
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda tu sofistikovanost v obalech a celkově i to spektrum výrobků, spousta barev a tak :) :D

      Vymazat
  5. S touhle kosmetikou má zkušenosti moje kamarádka a stála za prd, měla make up a tvářenky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to jak u všeho - něco super, něco zas nic moc.. Já měla kdysi lak a ten mě nezaujal, paletky co jsem zkoušela taky byly zase fajn - široké rozpětí barev a vcelku obstojné vlastnosti :) Make-upy jsem nezkoušela a tvářenku jen tady a ta je teda super! :)

      Vymazat
  6. Jako vypadá docela dobře, ale nevim, jestli bych ji využila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to já teďka tyhle multi paletky využívám nejčastěji :) ale musím to občas prostřídat a vytáhnout i další rozjasňovače a tvářenky :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)