úterý 3. července 2018

Léto s novými vůněmi Aroma Ritual - Dermacol

Krásný den vám přeji!

Léto je tady a s ním spousta provoněných novinek, které nám značky představují jednu za druhou. Letos v tomhle ohledu vede určitě Dermacol. V kosmetických novinkách jsem vám ukazovala, co vše si pro nás v poslední době připravili a postupně vám to budu představovat blíže. Dnes začnu sprchovými gely, které nahradily v drogériích pár stávajících. Z regálů zmizely zimní vůně a nahradily je tyhle typicky letní - Meloun s meruňkou, Happy Summer a Papája s mátou. No řekněte, kdy jindy si podobné ovocné vůně užívat?





Tropický sprchový gel - Papája a máta

Tahle varianta mne zaujala opravdu nejvíc. Překvapivě. Papája je na mě obvykle dost sladká a nějak ji nevyhledávám ani k jídlu ani ve vůních, ale v kombinaci s mátou je tohle naprostá pecka! Trochu sladká, ale zároveň hodně osvěžující díky té mátě. No v tropickém vedru si nedokážu představit lepší osvěžení ve sprše než právě s tímhle sprcháčem. Dokonce mám maličko pocit, že i chladí a navíc má nejvíc boží šmoulovou barvu! :) 



Letní sprchový gel - Meruňka a meloun

Mne zaujal asi ze všech nejméně, ale i přesto jsem si jeho používání užívala. Je to hodně sladká, ovocná vůně. Vůně meruňky lehce převládá, ale s melounem se tam mísí, ne že ne. K jaru a léto se bezesporu také hodí.



Osvěžující sprchový gel - Happy Summer

Je kombinace vůní vanilky a meruňky. Opět meruňka, ale tahle kombinace je přesto úplně jiná. V tomto případě je o hodně jemnější, méně nápadná, výrazněji sladší až žvýkačková. Má dokonce i narůžovělou barvu a obsah je i trochu hustší než gely výše. Taková varianta pro "holčičky" :D :)



Všechny gely jsou jinak svými vlastnostmi klasika, kterou od této značky znáte, takže nemá asi cenu znovu rozebírat.  Názory jsem na ně už slyšela všelijaké. Jedni milují, druzí nenávidí. Umělohmotné tuby jsou prakticky-nepraktické. Z počátku mi vyhovuje, že gel stéká k víčku, ke konci už se z toho zase doluje pěkně mizerně. Umyjí a při mytí provoní, po opláchnutí už jsou z pokožky cítit jen velmi slabě. Osobně s tím, že by vysušovaly, potíže nemám, i když od pár lidí už jsem slyšela, že se jim to s nimi stává, takže je na vás, zda do nich půjdete či nikoliv. 

Já tyhle sprcháče prostě můžu, mám ráda jejich vůně, i když do dneška žádná nepřekonala moji favoritku Irskou kávu :) Seženete v drogériích, běžná prodejní cena je 59,90 Kč, ale dají se velmi často sehnat i za nižší cenu, například DM je mívá v akcích za 34,90 Kč za 250 ml.

A co vy a jejich sprchové gely? Máte je rádi? Používáte?

*PR produkty zaslané zastoupením Dermacol

14 komentářů:

  1. Miluji jejich sprcháče! Ty vůně jsou neskutečné, ještě si právě plánuji pořídit tu Happy Summer :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní fakt skvěle, za mě taky jedny z nejlepších sprcháčů! :) Happy Summer je správná letní slaďárna :)

      Vymazat
  2. Sem tam mame doma nějaky a ty vůně jsou fakt parádní ☺️

    OdpovědětVymazat
  3. Sprcháče Dermacol jsou super, nemít takové zásoby, už jsem po nich sáhla.
    Soutěž / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky obří zásoby, ale stejně těmhle sprcháčům nikdy neodolám! :D Teď jsem si musela koupit Irskou kávu, která se vyprodávala, co na tom, že mi doma leží dvacet dalších kousků.. :D :)

      Vymazat
  4. Sprcháčů mám doma strašně moc, ale tyhle jsem si koupit musela, nedalo se odolat:-) Zatím používám tu variantu Happy Summer, moc mi voní a fakt se těším na ty další dva (k těm jsem zatím ani nečichala, ať mám překvapení až ve sprše:-D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad budeš jen mile překvapená! :) Já mám sprcháčů taky hroudu, ale ten s mátou si musím koupit znovu do zásoby, nejde jinak :D :)

      Vymazat
  5. Já celkově Dermacol sprcháče mám ráda a tyto nevypadají špatně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto sprcháče milujem! Nové vône sú dokonalé.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som si nedávno konečne kúpila ten melónový a vidím, že môžem zase začať uvažovať nad novým nákupom. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jéje a můžeš naběhnout do drogérky znovu! :D Za mě je ta Papája fakt jedna z nejlepších, co mají! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)