čtvrtek 28. června 2018

Mejkap Box For Help

Krásný den vám přeji!

Dnes bych Vám ráda představila další kosmetický box, který můžete na našem trhu sehnat. Přijde mi, že se tak trochu pozvolna trend beauty boxů vrací, což já vítám, protože mě osobně tahle záliba objevovat nové a nepoznané kosmetické poklady pomocí krabiček krásy dosud nepřešla. Tenhle box má na svědomí e-shop Mejkap.net a co se mi obzvlášť líbí přímo v tomto případě, box pomáhá.



Přijde vám domů papírová krabička s barevným přebalem. Jednoduché, vkusné, hezké.


Proč má box podnázev For Help? Část výtěžku, přesněji 100 Kč z ceny krabičky, totiž putuje na pomoc malé osmileté Anetce, která od svého narození každým dnem bojuje o své místo na zemi. Její život nezačal zrovna růžově a po prodělání dětské mozkové obrny bohužel následky přetrvávají a holčička bojuje, aby mohla jednou žít co nejnormálnější život. Více o jejím příběhu naleznete přímo na jejích webovkách tady.



A jdeme k obsahu. V boxu najdete všechno úhledně poskládané. Je tam celkem devět produktů v plné prodejní velikosti. Nevím jak vám, ale mně se to zdá celkem dost a za to dávám určitě palec nahoru.


Čtyři produkty v boxu jsou od značky Flormar. Já se přiznám, že ač se dá tato značka sehnat běžně v drogérii, tak já ji dosud moc pozornosti nevěnovala, takže to vítám. Dále zde najdete peelingy Body Boom. Keratinové rukavice a ponožky Bodipure a ubrousky Comfort.


Peelingy Body Boom už jste možná na našem trhu zaznamenali. Tady najdete rovnou tři vyletněné ovocné varianty v pytlících po 30 gramech. Kávové peelingy jsou vyrobeny z kávy Robusta té nejvyšší kvality a mnoha dalších přírodních přísad jako čokoládové boby, himalájskou sůl, třtinový cukr, blahodárné oleje a vitamin E. Můj box obsahoval Banán, Mango a Grapefruit. Běžná prodejní cena je 129 Kč / 30 g. 


Keratinové rukavice a ponožky Bodipure hydratují pokožku, zjemňují kůžičku a posilují nehty. Odstraňují nedostatky a nerovnosti pokožky. Momentálně mám vysušené jak ruce, tak nohy, takže je asi nejvyšší čas se do nich ve volné chvíli pustit. Jak fungovaly a nefungovaly vám dám určitě vědět. Krém na ruce Flormar se mi líbil už obalem. Obsahuje kokosový extrakt, glycerin, bambucké máslo a vitamin E. Zatím jsem zkoušela pouze jednou, takže na závěry je moc brzo, ale z čeho nejsem odvařená je vůně, což je škoda, zrovna do té jsem vkládala velké naděje. Odličovací ubrousky Comfort jsou hypoalergenní, s obsahem aloe vera, bez parabenů a alkoholu. Hydratují suchou a citlivou pleť a zajišťují její obnovu. Na ubrousky nejsem, ale ségra na nich ujíždí, takže dostane za úkol je otestovat :)


A další tři výrobky od Flormaru. Výživný olej na nehty pomáhá udržovat přirozenou hydrataci nehtů a kůžičky. Obsahuje citrusovou esenci, vitamin E a F pro regeneraci a mandlový olej pro hydrataci. Balzám na rty s melounovou příchutí mě zaujal a na léto se mi to zdá jako správná volba! Obsahuje bambucké máslo, kakao a orchideové květové extrakty. Má lahodnou osvěžující chuť melounu a chrání před UV paprsky se SPF 15 a je lehce zbarvený. Rty tak budou vypadat šťavnatě a plně. Poslední tu pak mám CC (Corect & Conceal) Nail Enamel, což je lak, který zakrývá zabarvení a skvrny na nehtech. Nehty budou mít přirozenou barvu a hladký povrch, což jim umožňuje vypadat bezchybně.


Za mě tedy spokojenost. Určitě chválím za dobrý počin s pomocí Anetce. Ale celkově palec nahoru i za obsah. Líbí se mi na boxu hned několik věcí. 1) Že jde o neokoukané značky a produkty. Sice Flormar seženeme v drogériích, ale pořád se podle mě jedná o ne úplně mainstream značku, takže je fajn ji tímto způsobem poznat. 2) Rozhodně velké plus za plná balení. Žádné vzorečky a miniatury, ale rovnou velká, ať si výrobky můžete pořádně užít. 3) Jedná se o hodně univerzální produkty, které využije snad každý a když ne každý, tak aspoň většina z nás. Balzámy, nehtové péče, ubrousky, krém na ruce.. to se prostě neztratí. Lepší než nevhodný odstín rtěnky nebo stínů. Co myslíte? Box seženete tady. Jeho cena je 790 Kč. 

Jak se vám box líbí? Zaujal vás obsah?

*Box mi byl zaslaný zastoupením Mejkap.net

8 komentářů:

  1. Myslím, že je to skvělé, že prostřednictvím boxu může člověk takhle malinko pomoct. Navíc věcičky v boxíku jsou fakt hezké a super, že to jsou plná balení. Body Boom peelingy znám, zatím jsem měla jen možnost si přičichnout právě k banánové příchuti ale ještě jsem je nezkoušela, takže v brzké době je určitě zkusím :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu mám ještě kokos, takže zásoby peelingů obří, ale už se těším na všechny! :) Jinak taky se mi tohle líbí, člověk si prostě koupí kosmetiku a přitom ještě pomůže.. hned má lepší pocit :D

      Vymazat
  2. Obsah je super, využila bych všechno, kromě toho přirozeného laku na nehty. A líbí se mi ten nápad, že člověk jenom bezhlavě neutrácí, ale aj někomu při tom pomůže

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ségra včera ten CC lak zkoušela a on normálně i dost dobře kryje ve dvou vrstvách, takže je to spíš takovej klasickej nude lak :) Nápad taky oceňuji, mohly by se podobné akce objevovat častěji :)

      Vymazat
  3. O tomto boxu slyším poprvé, ale obsah je zajímavý, využila bych všechno a hlavně bych měla ze sebe dobrý pocit, že část utracených peněz poputuje na pomoc někomu, kdo ji potřebuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento boxík vidím úplně poprvé :) líbí se mi velmi design krabičky. Obsah je také moc pěkný. Mě z obsahu nejvíce zaujaly peelingy, ty já můžu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty peelingy jsou super, nádherně voní a fakt vydrhnou :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)