středa 6. prosince 2017

MOTD: Jednoduché líčení s výraznou rtěnkou

Krásný středeční večer vám přeji!

Vánoce se kvapem blíží. Jak tohle předvánoční období zvládáte? Já se přiznám, že jsem na jednu stranu pořád v nervu, co je ještě potřeba koupit a sehnat a na druhou mám teď dost lenivé období, kdy nejsem schopná nic dělat. Mohli jste si všimnout i menší aktivity tady i na soc. sítích, která prostě pramení z absolutní nechuti věnovat se čemukoliv. Nečtu, nepíšu, nenatáčím ani neuklízím :D Jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Od posledního videa tu mám však nafocené líčení. U videa sklidilo celkem úspěch, což upřímně nechápu, protože na tom není nic moc zajímavého a je neskutečně jednoduché, ale moc mne to těší. 



Jak můžete vidět, nejde o nic zázračného a navíc provedení je šmudla level milion :D Teda ono jako v reálu to vypadá jinak než na fotkách (lépe). Ale nepoužíváte-li filtry, tak to prostě nikdy nebude čisté a krásné jako na Instagramu. Prostě mám pihy, vrásky, kruhy pod očima, pupínky a někdy i šupinky. Tak to prostě je. Ovšem to je zase jiné téma, chtěla jsem jen říct, že ve výsledku jsem byla s tímhle líčením spokojená. Na to, jak poslední dobou všechno šmrdlám, tohle docela šlo :D


Dneska jsem tématicky nějak roztěkaná, takže opět zpátky k tématu: začala jsem zase vytahovat výrazné rtěnky. Nějak na ně mám během tohoto studeného období větší chuť. A taky jich několik testuji. Například tuhle na fotkách - rudou matnou Matte Mania od Dermacolu, v odstínu 55. Jakmile tahám výraznou rtěnku, zbytek volím v jemných tónech, to znamená nějaké světlé líčení očí. S tím mi pomohla paletka The Burgundy Bar od Maybelline a zbytek klasika. To už asi znáte a nebo možná ne, ale brzy poznáte. Upřímně už ani nevím, co dalšího jsem použila :D


Tak si tak nyní říkám, že něco v podobném duchu budu pravděpodobně volit na Štědrý večer ke stolu. Celkem mi to k tomu sedí. Co říkáte?

A jak se líčíte ke stromečku vy? Volíte něco výrazného, jemného nebo se nelíčíte vůbec?  

21 komentářů:

  1. Pekné líčenie,rúž ti veľmi sekne

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezky nalíčené...rtěnka Ti skvěle sedí, Śkodulko :-)
    Za mě palec nahoru.
    Vánoce moc neprpzíváme, spíš s s mužem užíváme společných chvil u nás doma....den v pyžamu a navečer večeře v "normálním" oblečení- nic kravatového....slušné, ale pohodlné :-) Na večeři používám z líčení jen koretor-na "pandu", trochu tvářenky a lesk na rty. Uvidím, na co bude chuť letos :-)
    Podle mého je celkově únava spojena s "nesluníčko" počasí... taky nás to víc uspává...hihi
    Přeji pěkný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný den, Míšo! Mockrát Ti děkuji za milá slova! :) Jo ta neustálá tma je vážně utrpení, už aby bylo zase líp! :) Jinak máme to ke stromečku podobně, ráda se namaluji, klidně i výrazněji, ale co se týče oblečení, tak prostě kalhoty a tričko/halenka, hlavně pohodlí, ať se ty papíry dobře škubou :) :D

      Vymazat
  3. Krásny makeup! Odtieň červenej je krásny!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná Klárka, krásné líčení, palec nahoru:-) Mně se výrazné rtěnky hrozně líbí, jen by mně zajímalo, jestli na ně někdy sesbírám odvahu:-D
    P.S.: Máme to úplně stejně, na jednu stranu stres, že nestíhám, že je potřeba udělat/dodělat/zařídit/ to a tamto, na druhou stranu apatie a nečinnost. Já prostě zimu a s ní spojené krátké dny a málo sluníčka nemám ráda:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :* Já tohle období taky nesnáším, už aby bylo zase světlo, sluníčko a teplo! :) Určitě výraznou rtěnku zkus! ;) Zkus třeba nějakou tekutou/lip stain, která bude držet, na tom se učí dobře, protože se člověk nemusí tak hlídat a bát, že se někde rozmaže :)

      Vymazat
  5. Já si myslím, že tohle se ke stromečku hodí. :)) Líčení ti sluší i ta červená rtěnka.

    OdpovědětVymazat
  6. Kláry, krásné líčení. Moc ti sluší ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle ti taaaak hrozně moc sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle ti krásně sedne Klárko, fakt to hezky podtrhlo tvoje přednosti. Ideální večer na Štědrý den, takový krásně slavnostní :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké líčení a strašně ti sluší,já se nemůžu rozhoupat a takhle výraznou rtěnku zkusit 😊😊tak bych to o ty Vánoce mohla rozseknout a vyzkoušet ji..kouknu schválně na tu co jsi použila ty.
    A jak píšeš ve článku ó šupinkách mě trápí na čele ,přímo v prostředku čela a nemůžu se jich zbavit.Když si místo hodně promažu tak mám čelo celé mastné tak já už nevím..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zdeni, moc děkuji! :) Určitě výraznou rtěnku zkus, stojí to za to! ;) Jinak zkus mastnější krém na noc a ráno pleť vyčistit :) Já mám také mastnou t-zónu a i tak výživné krémy používám :)

      Vymazat
  10. Urcite nejaku paletku od Zoevy ;)

    sima.bellova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)