pátek 22. prosince 2017

Konturovací paletka, rozjasňovač, štětec - Makeup Revolution

Krásný den přeji!

Zase nějakou tu dekorativní kosmetiku bychom si mohli vzít na paškál, ne? A jelikož tu mám ještě několik produktů značky Makeup Revolution, které používám už nějakou tu chvíli, ale dosud jsem vám je neukázala, mrkneme na to dnes :)


Konturovací paletka Protection - Medium

Co se týče paletek, tak u mne vedou ty se stíny, podobného typu jako je tato, jich doma moc nemám. Jenže od začátku jsem věděla, že tahle mi bude vyhovovat, protože obsahuje tři produkty, které jsou u mne stálicemi. Co tím mám na mysli? Mrkněte na tuhle recenzi a pochopíte. To trio miluji a tady najdete vesměs to samé jen v trochu jiných odstínech. A kromě toho také pudr a tři krémové korektory. Vše v jednoduché černé, vcelku praktické paletce. Nebudu tvrdit, že je nejskladnější, ale vezmete-li v potaz, že tu máte po ruce korektory, pudr, bronzer, tvářenku, rozjasňovač a jako bonus poměrně velké zrcátko, tak to jde. Líbí se mi lesklý povrch paletky, na kterém se dají lehce otřít šmouhy (i když na fotce jsou :D). I zrcátko, které je tak velké, že se při něm můžete v klidu i namalovat. Také velikost produktů, kdy se nemusíte bát do nich hrábnout. No a ve většině případů se mi líbí i ty produkty samotné.






Které moc nemusím, používám zřídka a v paletce bych asi i oželela jsou krémové korektory. Nemůžu tvrdit, že by byly nejhorší, ale asi na první pohled uznáte, že barevné spektrum je moc divoké a v podstatě využijete maximálně tak jeden z nich a další dva budou zabírat místo. A i ten jeden není podtónem to pravé ořechové. Jako takové nejsou vyloženě špatné, roztírají se bez potíží, krytí mají střední, ale kazí to fakt, že nevydrží celý den a po půl dni o nich nevím.



Pudr sic sem tam používám, ale není to must have a pořád se raději vracím ke svým stálicím. Odstínově mi sedí, i když spíše bych řekla, že se jedná o transparentní kousek, který je na pleti nenápadný. Je jemně namletý, mírně práší, ale konečný efekt dělá hezký. Lehký a matný finiš. Bohužel ale ani pudr nevydrží na pleti nijak dlouho. Po pár hodinách, cca čtyřech, je třeba obličej znovu přepudrovat, protože to už se zas lesknu jak psí kulky..



Pak je tu ale moje oblíbené trio - bronzer, tvářenka a rozjasňovač. I tentokrát je mojí největší láskou a každodenním pomocníkem bronzer. Má skvělý odstín. Řekla bych, že ještě lepší než u toho samostatného tria. Je totiž trochu studenější a to ke mně jde o něco víc. Je jemně namletý, dobře pigmentovaný, krásně se s ním pracuje, vypadá přirozeně a drží celý den. Bingo. Tvářenka je sytě růžová, což by mohlo některým připadat až moc, ale není čeho se bát, na obličeji vypadá moc dobře. A vlastnostmi je to to samé, co bronzer - dobrá pigmentace, skvělá práce a celodenní výdrž. A rozjasňovač? Je studený s růžovým podtónem. Opět se s ním pracuje dobře, je krásně pigmentovaný, i když zase ne tolik, abyste se museli bát šíleného lesku po jedné aplikaci. Naopak je jeho efekt velmi přirozený a vzhledný. Jen tentokrát ta výdrž není celodenní, ale spíš tak nějak půldenní.


Paletka jako celek je fajn, i když mně osobně by z toho stačilo opět to konturovací trio, které mám ráda již několik let. Zase ale pokud budu vyrážet někam na cesty, klidně si s sebou paletku vezmu, protože tu seženu všechno, co k běžnému líčení budu potřebovat a spousta dalších produktů na tahání s sebou mi tím odpadne. Na stránkách jsem ji již bohužel nenašla, takže vám ani neřeknu, zda je stále v prodeji.


Rozjasňovač Vivid Baked Highligher - Peach Lights

Jestli v něčem značka Makeup Revolution vyniká, tak jsou to prostě konturovací produkty včetně rozjasňovačů. Tenhle zapečený je hodně profláklý, takže se vsadím, že spousta z vás už o něm slyšela. Navíc je k sehnání i v drogériích, takže je to vcelku dostupná záležitost, i když já kdykoliv do drogérie vlezu, tyhle kousky jsou vybrakované. Naposled jsem však štěstí měla a proto jsem si ho hned musela pořídit. Odstín Peach Lights se mi moc líbí, díky jeho lehkým podtónům do broskvova, což u rozjasňovačů nebývá moc časté. Rozjasňovač je sice zapečený, ale ne tolik, aby se nedal nanášet. Mírně práší, jedná se totiž o trochu větší částečky, takže od štětce sem tam něco ulítne. Ovšem stačí štětcem přejet jednou-dvakrát pro intenzivní efekt, takže to není nijak tragické. Na pleti vypadá moc hezky, výsledkem je lesk jako blesk, ale stále v rámci nositelnosti. A jako bonus skvěle drží. Sice není na místě po celý den ve stále stejné intenzitě a ke konci dne začíná mizet, ale pořád na obličeji ve větší části zůstává. Je to fajn a hned po Mary-Lou se stal mým druhým nejoblíbenějším. Seženete v drogériích Rossmann nebo tady za 149 Kč.







Štětec na oční stíny PRO E101

Posledním dnešním propíraným bude plochý štětec na oční stíny. Těch já mám pořád málo, co vám budu povídat, nebaví mě praní štětců, takže čím víc jich mám a můžu je střídat, tím lépe. Tenhle maličký mi přišel fajn na nanášení stínů na menší plochy či nějaké to přesné aplikování, tak jsem neváhala. Navíc stojí kolem do 100 Kč, což není nijak markantní částka, abych ho nezkusila. A víte co? Jsem ráda, že jsem si ho vzala. Štětec má umělohmotnou rukojeť a taky syntetický chlup. Chlup je velmi jemný, na oku příjemný, neškrábe ani nekouše. Zastřižený je dokulata, musím říci, že precizně a dosud ani po dvou vypráních nevypadl ani chlup. Značka ideál. Musím říci, že jsem s ním moc spokojená. Na oku je příjemný a práce s ním naprosto bezproblémová a zvažuji koupi ještě jednoho do zásoby. To abych mohla prát ještě v delších intervalech ;) Za mě určitě moc fajn a pokud jste nenároční spotřebitele, kterým stačí na aplikaci stínů štětec za pár kaček, tak určitě omrkněte. Opět buď v drogériích Rossmann a to za cca 100 Kč nebo na e-shopech, například přímo na stránkách MUR tady.





Tak za mě spokojenost, co vám budu povídat. Štětec je super a pořídím časem další. Rozjasňovač je moc fajn, i když na Mary-Lou zase nemá. Paletka je rozhodně použitelná, nejvíce ráda z ní mám ale trio bronzer-tvářenka-rozjasňovač, které mám i samostatně a to mi úplně stačí.

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zkoušeli jste jejich štětce?

8 komentářů:

  1. Já mám nejraději od Makeup Revolution konturovací štětec, paletku 12 očních stínů a bronzový pudr.

    Krásný poslední předvánoční den!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají dobré štětce? Já bych nějaké nové uvítala, ale nechce se mi za ně dávat tisíce :-/ :D

      Vymazat
  2. Rozjasňovač vypadá výborně, má skvělý přirozený odstín :) Musím na něj mrknout :D

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozjasňovače mají fakt krásné, to se musí nechat! :)

      Vymazat
  3. Rozjasňovač mám a taky po něm sahám často, moje představy splňuje, odstín i výdrž dobrá, cena taky:-) Ale podívám se po to štětci na oční stíny, praní mně taky nebaví a odsouvám je, co to jde, tak je dobré mít pár štětců navíc:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Já bych potřebovala štětců tak sto, abych se vyhnula tomu praní, co nejdéle :D

      Vymazat
  4. Tak ten rozjasňovač chci už delší dobu. Bohužel u nás ve městě stojan nikde nemá a když jsem v Praze tak na něj jednoduše zapomenu. Četla jsem na něj hodně kladných recenzí, takže ho chci mít :-)

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, pozor, přímo stojan není (asi) nikde :) MUR by měla být v každém Rossmannovi, ale je to pouze schované vždy v nějakém regále ;) Pár štětců, pár paletek a právě tyhle rozjasňovače :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)