neděle 5. listopadu 2017

Masky na ruce? Jasně, ty ze Sephory!

Moji nejdražší a nejmilejší, přeji vám krásný den!

Mrkneme se zase jednou na něco nového a na mém blogu dosud neokoukaného. Masky na obličej se tu objevují neustále, na nohy jsme tu jednu nedávno také měli, tak proč ne i masky na ruce? Na tyhle neobvyklé vychytávky v podobě masek na všechno možné i nemožné, je specialistou Sephora. Tam seženete kromě té klasiky třeba i podobnou specialitku na rty nebo nově i jednu na vlasy, která je vyrobená formou čepičky. Ale zpátky k těm na ruce. Doma se mi sešly rovnou dvě, takže jsem si udělala chvíli, kdy jsem nechala neposedné ruce odpočinout a prubla je.


Oficiální popis: Patnácti-minutová zábavná péče o vaše ruce. Pár jednorázových rukavic je napuštěný maskou na ruce, která nestéká. Můžete tak pečovat o své ruce i během jiné činnosti. Masky nabízejí účinné řešení pro všechny potřeby rukou: Avokádová maska je vyživující a regenerační. Arganová maska proti stárnutí a pro sjednocení pokožky. Maska s aloe vera je ultrahydratační a zkrášlující. 

Typ masky je rozlišen barvou obalu. Uvnitř nich jsou však stejné jednorázové, igelitové rukavičky, které mají univerzální velikost. Je tedy jasné, že nebudou sedět všem. Já mám ruce drobné, takže na mě rukavice plavou. Aby vám však nespadly, dají se přelípnout lepícím proužkem, který na nich je. To je celkem vychytané. Uvnitř rukavic je druhá vrstva, která je silně napuštěná gelem a tady už se rukavice svým obsahem rozchází.






Avokádová maska na ruce

Ani nevím, jestli tahle maska voní zrovna po avokádu, spíše ne, ale vůně je sympatická. Trochu mi připomíná klasickou modrou Indulonu. A to dle mého názoru není úplně špatné :) Rukavičky nasadíte, to mokro je z počátku až trochu nepříjemné, ale po chvíli si ruce zvyknou a pak jen sundáte. Gel/sérum vaše ruce krásně zvláční a zjemní. Je to neskutečně příjemné. Zbytek gelu stačí do rukou vmasírovat a nechat vstřebat. Ruce vám to nejen provoní, ale i moc pěkně hydratuje. A musím uznat, že ten efekt i nějakou tu chvíli vydrží. S příchodem chladnějšího počasí jsem začala mít ruce zase trochu suché, a tak byl na tenhle kousek nejvyšší čas a pomohlo to! Na několik dní jsem měla ruce v cajku a s pravidelným mazáním se mi to povedlo udržet. 






Arganová maska na ruce

Tuhle masku jsem pak měla u časopisu, čemuž se nedalo odolat. Užila jsem si ji po měsíci od avokádové. Oranžová varianta je s arganem, což mi je, jak víte, velice sympatické. No našla jsem ho ve složení až někde v druhé půlce, takže ho tam asi až tak moc zase nebude, každopádně ani tahle maska není špatná. Možná je ještě lepší. Oproti avokádové má příjemnější vůni. Takovou trochu těžší, orientálnější a trochu výraznější. Gelu mi v téhle masce přijde trochu méně, takže nemám po té čtvrt hodince ruce promáchané skrz na skrz. Zbylý gel na rukou se dá hezky rozetřít, do rukou se vstřebá a zanechá je na dlouhou chvíli pěkně hydratované i tentokrát. Před spaním jsem to už jen podpořila krémem a zase jsou na chvíli ruce ve formě. Tak doufám, že jim to vydrží. Zatím to vypadá velmi nadějně!

Takže za mě tyto masky ano, je to zábavná i funkční záležitost. Pokud máte sušší ruce, tak by vám to mohlo bodnout. Neříkám, že budou vaše ruce najednou v top stavu, ale rozhodně je to krok správným směrem. Jen by ta cena mohla být příjemnější. Jeden ks stojí 110 Kč. Možná se vyplatí počkat na slevy v Sephoře a vzít je pak ve větším množství :)

A co vy a tyhle rukavičkové masky? Máte s nimi zkušenosti? Zaujaly vás?

11 komentářů:

  1. Zajímavé. Úplně se divím s čím výrobci kosmetiky zase přišli..Suché ruce nemívám ale ráda bych toto vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No.. dneska není tabu vůbec nic! :D Teď mě zaujala ta čepičková na noc, ale nedovedu si představit, že spím v igelitové čepici :D

      Vymazat
  2. Tuhle bych ráda vyzkoušela, já měla z Lookfantastic masku na ruce od Skimono a za mě propadák. :) Psala jsem na ni i recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím žádnou kromě této neviděla a nezkoušela :( U nás to zatím moc rozšířené není, i když teď s něčím podobným přišla i značka Lirene, co jsem koukala :)

      Vymazat
  3. Měla jsem tu s arganovým olejem, nechala jsem jí působit přes dvacet minut, a ruce jsem po ní měla úplně stejný, jako předtím. Za mě teda docela drahá sranda, která nemá žádnej efekt. Navíc testovaná na zvířatech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :-O Ty jo, tak to já jsem spokojená, mně se to líbilo a ruce mi to hezky nastartovalo, že už se mi tak nevysušují :)

      Vymazat
  4. Já jsem měla tu s arganovým olejem a za mně ten efekt dost slabý, pokud vůbec nějaký, popravdě moc nemám chuť zkoušet další. Nápad dobrý, ale v mém případě moc neúčinkuje, no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se divím, holky, já po nich měla fakt pěkné ručičky :-O Pěkně je to nastartovalo a pak už jen údržba krémy stačila :)

      Vymazat
  5. Mě obecně tenhle typ masek na jedno použití až tak neláká. Přijde mi hrozná škoda tu masku po použití vyhodit, jsem v tomhle "hrozná" :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Leni, to chápu.. Hlavně k tomu ta cena.. no taky to pro mě není na používání každý týden :D Ale asi si ji na zimu koupím až narazím v Sephoře na nějakou akci :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)