sobota 7. října 2017

Představuji vám značku Fikkerts!

Přeji vám ten nejkrásnější den!

Ráda bych se věnovala značce, o které možná mnozí z vás dosud neslyšeli. Značka Fikkerts totiž nepatří mezi ty masově propagované a já sama jsem ji po blozích ještě nepotkala. Proto bych to ráda napravila a dnes vás seznámila rovnou se dvěma produkty této značky. Mrkneme se na sůl do koupele Green Tea a krémem na ruce v parfemaci Amber.

Značka se inspiruje již po sto let anglickými venkovskými zahradami. Do svých produktů přidává jen ty nejkvalitnější přírodní suroviny. Obaly jsou minimalistické, ale mají své kouzlo. V nabídce najdete vůně jako například ambru, levanduli, modrý zvonek, mateřídoušku, růži, tea tree, zelený čaj a další. Výrobky se pak neorientují čistě na kosmetiku, ale najdete v sortimentu například i svíčky, vonné pytlíčky či difuzéry.



Koupelová sůl - Zelený čaj

Oficiální popis: S vůní zeleného čaje. Obsahuje výtažek z bergamotu, zeleného čaje, mořské řasy a minerální soli. Přidejte malé množství do koupele.



Tak na tuhle sůl jsem se opravdu hodně těšila. Ta vůně je totiž naprosto epesní! Jedna z nejpříjemnějších, jakou jsem kdy v životě cítila. No co vám budu povídat. Je trochu květinová, trochu ovocná, ale čím déle k ní čicháte, tím více tam cítíte ten zelený čaj. Docela blbě se popisuje. To se musí cítit! Sůl je v recyklovatelné kartonové krabičce, ve které se ukrývá obyčejný pytlíček na zip. Je to jednoduché a přesto to vypadá moc hezky. Ta vůně díky jednoduchému balení pronikne ven a provoní bezprostřední okolí krabičky. I proto jsem věřila, že koupel bude stát za to. Do vany jsem tedy nasypala menší množství a čekala, jak mi to provoní koupelnu. A ono nic. Sůl se rozpustila během chviličky, ale tím to haslo. Tak jsem přidala.. a ono to zvládlo provonět opravdu nepatrně. V místnosti to jen lehce zavanulo. Na tělo se vůně ani nepřenesla. Při koupeli jak kdybych skoro žádnou sůl nepoužila. Nerada to tedy říkám, ale tohle pro mne bylo obrovské zklamání a možná bych udělala líp, kdybych sůl hodila někam do skříně a nechala ji vonět tam. Ve vaně totiž vážně slabota. Upřímně, sůl mi vydržela asi na tři koupele, protože jak jsem ji ve vaně skoro nezaznamenala, byla jsem nucena stále přidávat, abych z té vany aspoň něco měla.. Škoda. Najdete ji tady, 150 g seženete za 172 Kč.




Krém na ruce - Ambra

Oficiální popis: Hydratační krém na ruce a nehty s vůní zemité ambry. Intenzivně vyživuje a zanechává vaše ruce hebké a příjemně provoněné. Snadno se vstřebává. Obsahuje výtažek z hluchavky a ambry, kokosový olej, bambucké máslo a vitamin E. Bez parabenů a SLS.




Krémů na ruce není nikdy dost. A kombinace hezkého obalu a vůně ambry dělá své. Jako k těm obalům. Fikkerts je má vážně kouzelné. Jsou až geniálně jednoduché, působí čistě a věrohodně. Vypadají trochu jak z lékárny před desítkami let, ale to se mi líbí! Krém je v kovové tubě, což tomu vzhledu ještě přidává. Z tuby se krém lehce vytlačí až do poslední trošky. Je krémovo-gelové konzistence, velmi lehce se roztírá a téměř okamžitě se vstřebává. Zanechává ruce jemné, bez umaštěné či kluzké vrstvy. Téměř o něm na rukou nevíte, akorát jeden fakt vám připomíná, že jste si ruce namazaly - vůně. Pokud máte rádi zemitější tóny, tak tohle byste měli zkusit! Ambra voní nádherně a já už jsem několikrát říkala, že ji můžu, takže tohle se mi neskutečným způsobem trefilo do vkusu. Ta vůně je pronikavá a ucítíte ji z rukou ještě nejméně půl hodinky od namazání, což je pro mě v tomhle případě lahoda. Jenže to trochu bohužel vázne v té nejdůležitější části a tím je hydratace. Achjo. Vypadalo to strašně nadějně a o to více mě mrzí, že to musím napsat, ale tenhle krém vůbec nehydratuje. Jakože fakt skoro vůbec. Chvíli po namazání mám ruce zase suché, úplně cítím jak "šustí", když je promnete a jsou snad sušší než předtím. Chce to buď stále přemazávat a nebo rovnou pro hydrataci sáhnout jinam. Což je na nic. No takže tohle ať působí seberozkošněji a ať chci ten krém milovat sebevíc, tak už kvůli tomu, že s rukama nic moc nedělá, to prostě nejde. Sakra. A to jsem v něho vkládala opravdu velké naděje! Ale kdyby se vám náhodou i tak líbil, najdete ho zde. Objem je 75 ml a cena 291 Kč.



Takže jako co říct na závěr no. Značka mě zaujala, do obojího jsem se zamilovala už po vůni, ale vlastnostmi mne neohromilo ani jedno. Špatnej výběr. Sakriš. Možná bych do budoucna ráda vyzkoušela ještě masážní oleje a koupelové olejové esence, které by mohly být třeba mnohem lepší. Tak uvidíme, třeba to bude lepší :)

A co vy a značka Fikkerts? Máte s ní někdo zkušenosti? Zaujala vás?

*PR produkty poskytnuté zastoupením e-shopu Demdaco.cz

6 komentářů:

  1. Značku fakt vůbec neznám, škoda, že produkty ale za moc nestojí.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bohužel mě svými schopnostmi úplně nedostaly.. :( Ale ty jejich koupelové esence mě hodně lákají, to by mohla být jiná! :)

      Vymazat
  2. Wau, o tejto značke som moc teda nepočula ešte :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Značka mi vůbec nic neříká, ale po přečtení článku si říkám, jaký je to někdy pech, že když už produkt krásně voní a jeví se fakt skvěle, tak pak zklame účinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jo! Ono to vypadalo fakt strašně nadějně, prvních pár použití jsem z krému áchala, ale pak se mi začaly strašně vysušovat ruce.. pomalu jak kdybych krém nepoužívala.. :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)