neděle 1. října 2017

Laky na nehty ICONails - Catrice

Ahooooj!

Podzimní kosmetické updaty jsou v plném proudu, většina značek je již má za sebou a já nyní přicházím s článkem o lacích na nehty ICONails z toho jarního. Klasika. Ale jde o prd, v prodeji jsou totiž pořád a vybírat můžete z pořádně široké škály barev, celkem seženete rovnou 36 odstínů. A kdo má tyto inovované laky na svědomí? Značka Catrice




V čem jsou jiné? Mají zajímavé lahvičky se dvěma víčky. Vrchní víčko se dá sundat a pod nimi jsou pogumovaná menší víčka, která se lépe drží a nehty se díky tomu lépe lakují. Jsou veganské a obsahují olej acai. Mají vydržet až sedm dní bez krycího laku a mají perfektní gelový efekt. Jednoduše to mají být ikony.

Sešly se mi doma rovnou tři odstíny - 18 Beetlejuice, 30 Keep Calm and Pink, 11 Go For Gold!.



Všechny mají stejné balení. Jak už jsem psala výše pod černým víčkem se skrývá ještě jedno - gumové, vroubkované. S tím se lakuje jedna báseň, lépe se štěteček drží a můžete tak být přesnější a rychlejší. Štěteček má plochý tvar a štětiny jsou lehce dokulata střižené, takže se dá nehet nalakovat během několika málo tahů a ještě vcelku přesně. Laky kryjí už v pouhé jedné vrstvě, pro opravdu intenzivní barvu jsou ale určitě lepší vrstvy dvě. Schnou velmi rychle, takže není problém ty dvě vrstvy dát. Já k tomu házím ještě top coat, ale i s ním lakování netrvá déle než deset minut. Laky schnou do lesku, i když u těch metalických odstínů to není tak silný lesk jako u krémových barviček. Metalické odstíny mají jeden nešvar a tím je mírné pruhování, to většinou zmírní právě top coat, ale trochu viditelné je to pořád. Výdrž laků je slibovaná na sedm dní. V tomhle ohledu přišlo bohužel zklamání, protože sedm dní bez top coatu na mých nehtech opravdu nedají. A ani s top coatem. Ale musím říci, že špatnou výdrž úplně nemají a těch pět dní s nadlakem většinou zvládnou, což také není špatné.. Během druhého, nejdéle třetího dne už ale začínám vidět postupné odírání špiček, takže tmavší odstíny jsou u mne na pováženou..


30 Keep Calm and Pink. Růžových laků mám kupu. A přesto každý další, který moji sbírku rozšiří, je jiný. Stejně tak je to i s tímhle. Baby pink růžová vypadá jako tři jiné, co doma mám a přesto je originál. Jistotou u něho je krásná krémová barva, schnoucí do lesku. U jednoho lakování (ze tří), jsem měla problém s bublinkami, ale jinak celkem bez potíží.



11 Go For Gold. Máte rádi metalické odstíny? Tak tohle je pro vás. Úplně zlatou bych to nenazývala, spíš něco mezi zlatou a stříbrnou. Co za barvu to potom vlastně je..? :D Nevím, ale na nehtech je to pěkný odstín, který sedne každé ruce a udělá je pěstěné. Navíc tenhle mi vydržel ze všech nejdéle! ;)



18 Beetlejuice. Originální název. A originální barva. Tohle je taková ta typická měňavka, kterou se nedaří specifikovat. V každém úhlu trochu jiná - jednou do fialova, podruhé do zelena, potřetí do stříbrna. Tyhle barvy mám hodně ráda během zimy, takže se těš, Beetlejuice! :)



Sečteno podtrženo za mě jsou tyhle laky celkem v dobré kondici a určitě je využiji, toho se nebojím. V nabídce je navíc opravdu široká škála barev - nude, tmavé či naopak výrazné červené, růžové nebo dokonce i zelené. Je to všehochuť a na své si určitě přijde každý. Lakování s nimi mě baví, výdrž je v obstojná, takže je určitě omrkněte. Seženete v drogériích za 79,90 Kč nebo na Kupkosmetiku.cz zde za 75 Kč.

A co vy a tyto laky? Máte s nimi zkušenosti? Jaké odstíny v tomto období vytahujete nejraději?

*PR produkty zaslané zastoupením Kupkosmetiku.cz

10 komentářů:

  1. Já nezkoušela, ale ráda bych. Ten růžový je nádherný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžová je taková klasika, tenhle se rozhodně neztratí :)

      Vymazat
  2. Zkušenost nemám, ale nabídka odstínů je zajímavá, vybrala bych si:-) Z těch co ukazuješ se mi nejvíc líbí ten růžový a ten metalický zlato-hnědý, ten bych teď na podzim klidně nosila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ten metalický se bude teďka hodit! :) Odstínů mají fakt kupu, tam si musí vybrat snad každý! :D

      Vymazat
  3. Růžová je pro mě klasika, ale asi bych si ji nevybrala, hlavně vzhledem k tomu, že mi normální laky drží den, ale gel laky klidně tři týdny, takže pro mě tohle téma bohužel už není nijak zajímavý :/ :D

    https://www.youtube.com/channel/UCMkBOr3DAtlabtOqsODufEA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gel-laky to je jiná no :D Mně laky taky nevydrží kdovíjak dlouho, ale zase mi tak neničí nehty jako právě gellaky :-/ :) a líbí se mi, že se dají barvičky střídat častěji :)

      Vymazat
  4. Mně prostě dělají bublinky a taky moc nedrží. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nedělají bublinky všechny.. ty nové z hnědé kolekce jsou taky ok, ale výdrž jsem čekala trochu delší no :(

      Vymazat
  5. Za mě jsou moc fajn, pohodlně se lakují, ale výdrž nedokážu posoudit, mi se z nehtů všechno loupe už druhý den... ale na nohách mi drží perfektně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně na nohách drží každý lak, naštěstí :D Lakují se mi taky dobře, ale normálně nechápu proč, s těmi novými z Brown Collection mám problém :D Přitom jsou štětečky stejné jako tyhle, ale u nich se o preciznosti lakování nedá mluvit :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)