úterý 19. září 2017

Sprchové pěny Nivea

Krásný den vám přeji!

Léto je sice za námi, ale to neznamená, že to zabalíme a nebudeme si ho aspoň chvílemi připomínat! Jednu takovou příležitost, jak si léto na chvíli zase navodit, vám přináším dnes. Ideální jsou k tomu totiž Sprchové pěny značky Nivea, které seženete ve dvou osvěžujících vůních - malina a rebarbora nebo citrón a moringa. Už jsem o nich mluvila v letních oblíbencích, ale tyhle kousky si rozhodně zaslouží i svůj článek.


Sprchové pěny jsou celkově můj šálek kávy, vyzkoušeno jich mám několik, všech možných značek, takže bylo jen otázkou času, kdy se u mě v koupelně objeví i Nivea. Po pěnách značky Rituals je těžké si nějaké pěny zamilovat a oblíbit, ale vážení, Nivee se to povedlo!



Jak jsem psala, pěny jsou dostupné ve dvou variantách. Obě jsou v hezkých, jemných pastelových sprejích o 200 ml. Před použitím stačí zatřepat a poté vám pumpičkou vyleze opravdu hustá, bílá a extrémně jemná pěna. Pěna drží dlouhou dobu tvar, takže se fakt nestane, že by začala někde stékat nebo tak. A sprcha s ní je fakt labůžo. Pěna vám dává takový příjemnější, nadstandardní pocit péče. Jejich vůně jsou velmi osvěžující a zároveň intenzivní natolik, že vám provoní pokožku nejen při sprše, ale i PO sprše. Na dlouhou chvíli. Pokud tedy sháníte něco voňavého, tak tohle je ono. K tomu se přidá ještě pečující pocit. Ne že by byly pěny extra výživné jako některé sprcháče, namazat se je potřeba, ale vyloženě vysušující také nejsou. Navíc mega dlouho vydrží, jedno balení jsem používala snad celý měsíc a to jsem s ní fakt nešetřila!



Prvně jsem sáhla po variantě Raspberry & Rhubarb (= malina a rebarbora), která je ovocná, hodně sladká a na léto ideální. Po většinu roku po sladkých vůních neprahnu, ale v létě to i vítám. Upozorňuji ale, že je vůně fakt hodně sladká a pěna dlouho vydrží. Zvažte tedy, jestli to ustojíte. V mém případě se stalo to, že mi ke konci vůně už i trochu lezla na nervy..



No a tak jsem si vzala do sprchy i druhou verzi - Lemon & Moringa (citrón a moringa), kterou jsem s malinovou střídala, abych se jí úplně nepřehltila. Tahle je více osvěžující a jako taky se k tomu létu hodí, že ano. Ale je mi rozhodně sympatičtější, takže mám-li doporučit jednu vůni, je to určitě tahle. Je také nasládlá, ale ten citrón tomu dodává trochu říz, takže to není moc. Pokud se třeba zas bojíte takových těch typicky citrónových vůní, kdy máte pocit, že čicháte osvěžovač na záchodě, tak bez obav, tohle není ten případ!



Sečteno podtrženo, pokud máte rádi sladké vůně, malina musí být vaše. Pokud raději trochu osvěžující, tak šup, jděte do citrónu. Ale tuhle pěnu musíte vyzkoušet! Za mě jedny z nejpovedenějších sprchových pěn, které jsem kdy vyzkoušela a mým nejoblíbenějším (Rituals pěny) šlapou na paty. Skvělý počin a velký palec nahoru a teď šup do drogérie. Cena je 69,90 Kč za 200 ml.

A co vy a tyhle pěny? Zaujaly vás? Zkoušeli jste?

20 komentářů:

  1. Ja sprchové peny milujem. Tiež som už skušala rozne značky, aj Rituals, aj Baleu a najnovšie mám tuto malinovu. A musím povedat, že je fakt užasnááá. Čo sa týka vone, nezdá sa mi až taká sladká, skor jemnejšia, tá rebarbora celkovu vonu maliny tak zjemnuje.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na mě je vůně sladká dost, ta citrónová mi sedne o něco líp, ale moc ráda jsem používala obě :)

      Vymazat
  2. Pěny se mi moc líbí. Konkrétně ty od Nivei jsem nezkoušela jelikož Niveu tak nějak celkově přehlížím. Ale třeba ty od Balei mám moc ráda.

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea pěny jsem také měla a tahle mi přijde lepší :) Je taková hustší a "ňuňavější" :D

      Vymazat
  3. Zatím jsem nezkoušela, ale už mám koupené (jak jinak než obě:-D). Jinak jsem měla sprchové pěny Balea a ty byly taky moc fajn, tak už se moc těším, až vyzkouším tyhle:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle jsou za mě o něco lepší.. Mají takovou hustší pěnu, která zůstane déle pěnou :D jestli to dává smysl :)

      Vymazat
  4. Vyzerá veľmi lákavo a značku niveu zbožňujem

    OdpovědětVymazat
  5. Sprchové pěny jsem ještě nezkoušela, takže díky za tip :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  6. Sprchové pěny mám ráda ale vyzkoušeny mám zatím ty od Baley, tak třeba jednou vyzkouším i Niveu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budeš o pěně přemýšlet, tak tuhle určitě zařaď na seznam :) Ty Baleácké jsou fajn, ale tahle mi přijde jemnější a ta vůně intenzivnější ;)

      Vymazat
  7. Sprchovou pěnu jsem měla od Baley a od Rituals. Rituals byla boží, Balea děs. Hrozně řídká, vodová, nešlo se s tím vůbec umýt :-D Přišlo mi, že po sobě matlám jen nějakou vodičku. Třeba antiperspirant z podpaží mi vůbec nedovedla smýt. Po Nivee jsem koukala, ale zatím jsem si to vždycky nějak rozmyslela :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, právě ta Balea je taková.. nic moc. Vůně u nich nevydrží a jak píšeš, rychle ta pěna mizí. To se právě u těchto Niveáckých nestává, což je bomba! :) Fakt mi hodně připomínají právě Rituals, i když ty jsou na tom ještě o něco lépe díky pro mě příjemnějším a autentickým vůním ;)

      Vymazat
  8. Měla jsem tu modrou, už někdy před rokem z DE. A super, jak vůně, tak i vše ostatní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady u nás žádná modrá není :-O Jen tyhle dvě :(

      Vymazat
  9. Já sprchovou pěnu měla jen jednu a tyhle od Nivei musím teda vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Míšo, určitě vyzkoušej, jsou vážně bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kde to koupím pls? V DM jsem to dnes nenašla.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)