čtvrtek 28. září 2017

Nákupy z Berlína - Primark, DM drogérie, KIKO

Krásný den, zlatíčka!

Nové video volá! A protože už je to skoro měsíc od výletu do Berlína, je čas to uzavřít. A to se stane právě dnes, tímhle haulem, který je plný nákupů právě z Německa. Zavítáme do Primarku, ještě jednou do DM drogérie, tentokrát už jen s mými nákupy a v rychlosti ještě do KIKO Milani, kde jsem si koupila alespoň něco maličkého na památku :) Zajímá vás tedy, co jsem si v taškách domů dotáhla? 



Pořídila jsem od každého něco. Několik kousků oblečení, samozřejmě kosmetiku a pár všech možných drobností. Však mrkněte.


Z Primarku jsem toho přivezla asi nejvíc. Na fotkách nejsou ještě věci, které jsem brala pro ostatní. Oblečení jsem moc nekupovala, kromě triček a spodního prádla mne tam nic moc nezaujalo. Spíš jsem dotáhla různé drobnosti jako svíčky, upomínkové předměty nebo výborné kokosové chipsy. Budete-li mít možnost si je tam koupit nebo přes někoho sehnat, tak neváhejte. Je to bašta!


Na to, že jsem původně myslela, že v DMku ani nakupovat nebudu, jsem toho dotáhla teda taky dost :D Ale jedná se spíš o drobnosti. Lenochod u nás tehdy ještě nebyl, takže jsem to táhla odtamtud, ale mám pro vás dobrou zprávu, nyní už ho seženete i u nás :) V nabídce jsou kromě odličovacích tampónů a masek na obličej, také sprchové gely, balzámy na rty a tělové emulze :) Kromě toho jsem tam brala pár dalších drobností, které tam vyšly o trochu levněji než u nás jako třeba gumičky, čaj, dražé N.A.! nebo i klasické odličovací tampóny v hezkém tropickém designu. Co u nás není jsou sprchové pěny Bilou. To mi přijde škoda, protože voní krásně a stojí kolem sto kaček. Zatím jsem ji ve sprše ještě neměla, ale už teď se těším! Vzala jsem si vůni Coco Cocktail, takže je vám asi jasné, jak to voní ;) Co nás s holkama překvapilo, jsou další varianty platýnkových masek Garnier. Nechápu, proč my máme zase jenom část sortimentu! V Německu jsou k dispozici k těm třem, co jsou u nás, další dvě varianty. Já jsem brala na zkoušku jen jednu a to tuhle fialovou - levandulovou. Doufám, že z nich nebude nejlepší, to by pak totiž bylo opravdu k vzteku! :D 


V butiku KIKO Milani jsme s holkama očumovaly letní limitku, ve které najdete mimo jiné magnetické stíny/pigmenty (Stáňa je nyní ukazovala zde). Já jsem odolala a nakonec si odnesla akorát dva laky na nehty, kdy jeden stál 1€! No řekněte, to se vážně odolat nedalo.. :) Navíc takové krásné veselé barvičky. Třeba na příští léto!


No a to je vše, přátelé. Zase jsem to nepřeháněla, i když vím, že kdybych tam jela teď, tak nakupuji daleko víc. Spousta věcí se mi rozležela v hlavě a teď bych je brala. Nedá se nic dělat, asi budu muset časem vyrazit na další výlet :) Ještě pro toho, kdo neviděl a zajímalo by ho více ze sortimentu německého DMka, připomínám článek ZDE, kde najdete pár fotek odtamtud :)

 A co vy a nákupy v Německu? Jezdíte do Primarku? Navštívili jste jejich DM?

4 komentáře:

  1. Primark je skvělý na spodní prádlo, fusekle a pak všechny ty různé drobnosti, ty taky vždy tvoří hlavní část mého nákupu:-) Když jsem v Německu, tak kupuji taky hlavně značky a produkty, které jsou u nás nesehnatelné..Kiko vede:-) Moc hezké video a nákupy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bude-li příště možnost dostat se do Kika, tak to tam vybrakuji trochu víc :) Teď trochu lituji, že jsem si tam taky nevzala ty magnetické pigmenty :( :D

      Vymazat
  2. Musím se přiznat, že já se od Primarku držím dál. Nějak mě na takové nákupy už přešla chuť, ale kokosové chipsy si odtam chválí úplně všichni. Tak třeba jednou taky vyzkouším. Kiko moc neznám, ale o magnetických stínech už jsem toho taky slyšela hromadu. Jsem zvědavá, jak budeš s nákupy spokojená ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já po Primarku taky nikdy nijak netoužila, ale když byla ta příležitost, tak jsem to chtěla "zažít".. No zažila jsem a můžu žít v klidu dál.. :D Jen ty chipsy bych brala! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)