úterý 29. srpna 2017

Letní novinky: Bronzer, krém a řasenka - Avon

Krásný den vám přeji!

Léto je na sklonku, což je přeci ideální čas na to představit si letní novinky, ne? :D Ale tak v tomhle případě se zase až tak nic neděje, protože vám představím dekorativku z Avonu, která se objevila začátkem léta a koupit ji můžete i teď. Rovnou mrkneme na tři produkty a prozradím, že ve většině případů se jedná o fajnové kousky! 



Avon True Glow Bronzing Powder - Bronzující pudr

Oficiální popis: Dodává pleti bronzující a rozjasňující efekt přirozeného opálení, zajišťuje pleti jednotný a zdravý vzhled. Snadno se nanáší. Dostupný ve čtyřech odstínech.



Není to tak dávno, co jsem bronzery nechápala a nepoužívala, ovšem dnes je to pro mě nepostradatelná věc a používám je denně. Kolikrát se třeba i vyprdnu na tvářenku (vlastně docela často :D) a jenom bronzuji, takže jsem byla na nový kousek zvědavá. Přišla krabička a v ní krásně zabalený bronzer v odstínu Warm Glow. Balení bronzeru je povedené jako to bývá u Avonu zvykem. Hezká umělohmotná krabička se zacvakávacím víčkem, které se otevře na zmáčknutí, takže nehrozí, že se vám samovolně otevře v kabelce. Ve víčku zevnitř naleznete zrcátko, využití tedy možné i na cestách. Co vás po otevření ohromí je krásný reliéf ve tvaru sluníčka. Nebo nevím, jestli to ohromí i vás, u mne tomu tak. Warm Glow je teplá hnědo-oranžová barva s obsahem zlatého shimmeru. Z počátku jsem z barvy měla obavy, protože vypadala až moc výrazně a teple, ale obavy se s prvním použitím rozplynuly. Na léto se totiž nadmíru hodí, shimmer je na sluníčku patrný, ale je lehký a vzhledný. Pigmentace je střední, není extra slabá, ale ani natolik vysoká, že by byly potíže při práci s ním. Je tedy fakt, že mi trochu výraznější výsledek nevadí a jsem na něho zvyklá. Je velmi jemně namletý, slisovaný lehce, takže při aplikaci nepráší nikde okolo. Ráda na něho používám zkosený štětec a jím lehce rozblendím do ztracena. A výsledek? Bronzer je patrný, na sluníčku se příjemně leskne, ve stínu "pevně" rýsuje kontury a drží na tváři po celý den. Ráno aplikuji, večer sundávám beze změny a to si po obličeji skoro pořád šmatlám. Sama jsem byla velmi mile překvapená, jak skvěle drží a celkově i ten efekt se mi moc líbí.

Za mě rozhodně povedený kámoš na léto a mohu jednoznačně doporučit. Super je i výběr rovnou ze čtyř odstínů, kde si přijde na své snad každý. Množství je 10g, což se mi zdá dost, takže to rozhodně nějaký ten pátek vydrží. Já ho používám snad tři měsíce denně a pořád mám ještě vidět i reliéf :) Najdete ho tady, běžná cena je 279 Kč, ale víte jak to u Avonu bývá.. Zkuste počkat na slevy ;)


Na světle



Avon True Summer Skin Cream - Tónovací pleťový krém

Oficiální popis: Postupně dodává pleti bronzující efekt opálení bez šmouh. Zanechává bezchybný a jednotný tón pleti. Dlouhodobě hydratuje. Se SPF 15.


Za to co si počnu s tímto produktem jsem z počátku vůbec nevěděla. Vlastně jsem dosud nepochopila, CO to vlastně je a JAK se to používá, ale já jsem si poradila. Ostatně to vám v zápětí popíši. Opět vám přijde krabička a v ní umělohmotná tuba v jednoduchém černém designu se stříbrnými popisky. Víčko má šroubovací, díky lehké krémové až spíše gelové konzistenci, vymáčknete bez potíží. Uvidíme, jak to půjde ke konci balení. Trochu jsem napoprvé čekala tónovaný krém, který pleť minimálně sjednotí ale jako vůbec! Svádí k tomu i fakt, že je dostupný ve dvou odstínech. Já obdržela Light Medium. Ovšem ono to má bílou barvu, která je po rozetření transparentní. Ale tak čekala jsem tónování, takže jsem napoprvé nanesla a čekala, že se to nějakým způsoben zabarví a ono nic :D Ani napodruhé či napotřetí. Pak jsem si zas říkala, že to třeba bude něco jako samoopalovák, ale to se z dlouhodobého hlediska taky nepotvrdilo, takže co to vlastně je? Prostě nevím, tak jsem to vyřešila po svém. Nejvíc mi to připomíná konzistencí bázi pod make-up, tím jak to působí pro změnu pleťový krém (poměrně rychle se to vstřebá, pleť poté vypadá hydratovaně), rozhodla jsem se to tedy používat jako podklad pod make-up. A ejhle, ono to vcelku úspěšně funguje. Krémem namažu obličej, chvíli nechám vstřebat a poté aplikuji make-up a dobré! Pleť nezatěžuje, po použití je krásná, ne tedy jako od báze vyhlazená, ale fakt je snad i hydratovaná a make-up na pleti vážně dobře drží! Lépe si na pleť sedne a pak ho tam najdu večer téměř beze změny, což je docela supr čupr. Trochu mne obtěžuje jen vůně krému. Je sladká a za mě zbytečně intenzivní. Chvíli je cítit i na obličeji, což se mi moc nelíbí, i když make-upem se to rychle eliminuje. Naštěstí.

Takže jako ač by tohle při nákupech nebyla moje první volba, ve výsledku mne krém moc příjemně překvapil a zvykla jsem si na to ho používat pravidelně. A to už je co říct, protože báze ani cokoliv pod make-up nepoužívám. Najdete ho tady, 30 ml stojí 199 Kč.





Řasenka Big & False - Mark.

Oficiální popis: Objem zvětšující řasenka pro efekt umělých řas. Vydrží celý den. Netvoří žmolky, nerozmazává se. Klasický oblý kartáček se perfektně dostane ke kořínkům, do rohů i ke spodním řasám. Patentované složení s 1000 vlákny. Tisíc vláken různých velikostí a tvarů v každém balení dokonale přilne k řasám, dodá jim objem a hebký vzhled. 



A dostáváme se k nejslabšímu článku, kterým je za mě řasenka. Do té jsem vkládala největší naděje, protože jestli si pamatujete, velmi podobnou kámošku - řasenku Big & Daring (dále jen B&D) - jsem milovala. Tahle vypadala na první pohled podobně, ale ve výsledném efektu si tak podobné nejsou. Řasenka má celkem robustní obal a stejně tak robustní je i kartáček. Oproti B&D má hustší štětinky a kartáček je dokulata a je opravdu velký a široký. Obalí se na něho velká spousta barvy. Jo, to není nic pro moje řasy, co vám budu povídat. Na ty mé řídké a krátké tyhle kartáče prostě nejsou, protože mi nalíčí nejen řasy, ale i všechno okolo. Pak nedělám nic jiného než uchošťoury odličuji tunu černých ťupanců, co si všude nadělám :D Ale tak kdyby za to výsledek aspoň stál, i to bych možná překousla. Jenomže díky velkému množství barvy na kartáčku, mám potom řasy strašně moc obalené a bohužel to nevypadá moc hezky, i když řasy vypadají objemnější, jsou taky poslepované a to si nemůžu dovolit. Prodlužuje jen velmi mírně a já potřebuji mega objem a délku. Zase se nemusíte bát opadávání či šmouhování a celkem úspěšně řasy drží po celý den svůj tvar, takže za to chválím.

Znám tedy lepší řasenky a to i od Avonu, tahle tedy nebude moje favoritka. Na druhou stranu zase znám i horší a až taková tragédie to taky není. Koho by zaujala, najdete ji zde za 139,90 Kč /10 ml.





Pokud to mám tedy shrnout, tak musím uznat, že letní novinky se celkem povedly. Zůstala jsem velmi mile překvapená a až na řasenku, která mi nesedla na 100%, jsem spokojená a chválím.

A co vy? Máte s produkty někdo zkušenosti? Je tu někdo, kdo mi může vysvětlit, jak funguje ten Tónovací krém? :D 

18 komentářů:

  1. Ten bronzer se mi zamlouvá.
    Pokud jde o tónovací krém, tak nemůžu, nechápu to taky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem občas z popisků u Avonu na rozpacích, to už je asi třetí věc, kde si nejsem jistá co a jak :D

      Vymazat
  2. Och ten bronzer vypadá dobře :). Ten tónovací krém je tedy docela zklamání a určitě se mu vyhnu.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak on není špatný, ale prostě nechápu to tónování :D

      Vymazat
  3. Řasenku mám také, jsem s ní naprosto spokojená, dokud se nedostanu k odlíčení. Asi jsem nějaká vadná, nebo nevím, ale pokud na řasenku nepoužiji dvoufázový odličovač, tak jí prostě z těch řas nesundám. Na řasenku jsem už četla pár recenzí a nikdo si na odlíčení nestěžoval, tak nevím :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak já jsem si potíží u odličování nevšimla, respektive mám teď odličovač se kterým mám potíže u všech řasenek, tak možná zůstal tenhle fakt ukryt kvůli tomu :D

      Vymazat
  4. Bronzer je skvělý, má super barvu. Řasenka se mi už bohužel tolik nelíbí :/

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bronzer se povedl, řasenka bude spíš pro dlouhé řasy, na ty moje tři chlupy moc ne :( :D

      Vymazat
  5. Od tónovacího krému bych očekávala, že dodá pleti barvu, trochu mně překvapuje, že tento nic takového nedělá, ale je fajn, že jsi pro něj našla i tak využití:-) A řasenka má na můj vkus až příliš velký kartáček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo dobrý, tak máme od tónovacího krému stejná očekávání :D Ale nevím prostě, kde se stala chyba :D řasenka má fakt mega kartáč, bych tím mohla pomalu rozčesávat kštici :D

      Vymazat
  6. škoda tej riasenky :/ akurát si ju objednávala mamina, tak som zvedavá, čo bude o nej hovoriť :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba jí sedne, každá máme řasy jiné a je tu velká šanci.. Já to mám s řasenkama vždycky složité :D :-/

      Vymazat
  7. Já doteď ještě nepoužívám bronzer, ale už jsem se na nějaké dívala, tak uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to není nic životně důležitého :D Ale já jsem si na něho zvykla a používám ho teď víc než tvářenky.. :)

      Vymazat
  8. Ta řasenka mě mrzí. Doufala jsem, že bude další trošku fajnová. U Avonu vždycky s kámoškou totiž kupujeme za 80 korun jednu a tu samou, která se fakt vyplatí, ale bojím se zkusit jinou, protože si dost dobře pamatuji, že to byla katastrofa největšího kalibru. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla od Avonu tu Big&Daring a ta je taky naprosto boží, proto mě tahle celkem zklamala :( ale tak třeba příště zas objevím nějakou super :)

      Vymazat
    2. Ještě zkus SuperSHOCK, neříkám, že se ti bude nutně líbit. Ale za mě je fajn a za tak málo peněz vážně stojí. :)

      Vymazat
    3. Tu jsem měla, aspoň myslím, a špatná nebyla :) Možná bych ji měla zase někdy zkusit :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)