sobota 29. července 2017

Rozbaluji: Swap se čtenářkou Míšou

Krásný sobotní podvečer!

Aby vám nebylo smutno po mých videích, tak jsem dnes jedno natočila a za čerstva ho pro vás i nahrála na Youtube. Tentokrát se týká dalšího swapu, který jsem si už před nějakým časem domlouvala se svojí odběratelkou/čtenářkou Míšou a nyní se nám ho konečně podařilo zrealizovat. Čerstvé dojmy přímo z rozbalování tedy naleznete ve videu a níže pak pár fotek dárečků :)



S Míšou jsme si domluvily pouze dvě pravidla: hodnotu balíčku cca 500 Kč a v obsahu alespoň 3 věci, které jsou pro nás důležité. Přiznám se, že jsem se s tím nemohla popasovat, protože jsem zjistila, že těch "důležitých" věcí mám kupu a vybrat jenom tři byl nadlidský úkol. Nakonec tedy půlka balíčku byla o věcech, které mám ráda :D Přibalila jsem například svůj nejoblíbenějších suchý šampon Batiste, univerzální balzám - "vajíčko" od Oriflame, něco na zub nebo třeba i voňavé svíčky. To však popisuji nesprávný balíček, pojďme mrknout na ten od Míši!


Našla jsem v něm tedy požehnaně věcí, co vám budu povídat! Některé jsem i plánovala sama vyzkoušet, takže z nich mám radost, že je nemusím kupovat. Aspoň mám ušetřenou práci :D Hodně mě potěšila hydratační rtěnka od Rimmelu v odstínu 720 Notting Hill Nude, která je ve velmi přirozeném odstínu, který se bude hodit ke každodennímu použití. Nejroztomilejším dárečkem je sovička - balzám na rty. To je rozkošnost největší :D Na infantilnosti si moc nepotrpím, ale tohle je fakt ňuňu :) Stíny The Velvets od Essence asi znáte všichni. Objevila jsem tam dva odstíny, 06 Mr. mocca-bean už doma, myslím, mám. Ovšem odstín 09 Bahama-mama ne a ten se bude teď v létě na oči hodit! Co mě hodně nadchlo jsou Vitamínové vlasové kúry od Swiss O-par a to Kiwi a Pomeranč. Ty určitě budu muset vyzkoušet!


Pak jsou tu mazadla - cestovní balení tělové emulze s vůní letních květů Balea, kterou si nejspíš vezmu s sebou na dovolenou, kterou mám už příští týden a pak univerzální Nivea. Ta se neztratí nikdy a možná taky pojede se mnou. Dále tu mám dvě balistiky do koupele Balea, které mi určitě někdy v budoucnu zpříjemní chvíle relaxu ve vaně.


Nemůže chybět ani něco na pleť. Tady jsme se obě trefily - masku na obličej Balea jsem v balíčku posílala také :) Teď si nejsem jistá, jestli třešeň nebo meloun, ale Míša je má prý ráda, tak ji snad využije. Já jsem je plánovala vyzkoušet, tak už je aspoň nemusím kupovat. Pak jsou tu dva produkty na péči o aknózní pleť z řady Clearskin od Avonu - pleťové tonikum a peeling. V poslední době mám pleť ve velmi dobrém stavu, takže podobný typ produktů nevyhledávám, ale určitě nepřijdou nazmar :)


A pak jsou tu dva kosmetické doplňky - labutěnka na pudr Lollipop z limitované kolekce Ebelin. Na labutěnky sice nejsem, ale možná je čas to změnit, i když pro mě je tohle dost divočina :) Druhým pomocníkem je zrcátko. Těch mám doma několik, ale tak aspoň mám v každé kabelce jedno a nemusím je neustále přehazovat. Tohle od Nice Cosmetics je pěkné s kytičkami a na to že je celé kovové, tak je lehoučké. Do kabelky tedy ideál. A ta zebřička nahoře je pískací hračka, kterou chtěla Míša potěšit naší Jullku. Moc jí za to děkuji, je milé, že myslela i na tu naší šulinu. Škoda jen, že se hraček bojí, takže si s ní hrát nebude :( Naštěstí mám ale jasného adepta, který si s ní poradí, takže i tak moc moc děkuji! ;)


A jsme na konci! Nebylo toho málo, co? Přijde mi vtipné, že Míša zavítala právě do DM, kde jsem furt a přesto se zvládla strefit do věcí, které jsem doma dosud neměla :D :) Moc za balíček děkuji, Míšo! A doufám, že tě trochu potěšil ten můj.

Co na balíček říkáte vy? Líbí se vám? Zaujalo vás něco z něho?

14 komentářů:

  1. Jé, to je krásný obsah :) Akorát ty Baleacké masky mi moc nevyhovují, protože mě po většině pálí obličej :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já být Míšou, tak to snad obrečím. Jak to rozbaluješ bez nadšení, občas zkroutíš pusu... A ty komentáře, zrcátek mám plno, tohle dám ségře, tohle už mám, pes si s ničím nehraje, dám to jinému... Ty sis mohla odpustit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosimtebe! Proto jsem hned v úvodu říkala, že jsem nemocná. S teplotou a knedlíkem v krku se mi špatně skáče radostí do stropu :( Navíc nevím proč bych měla do kamery tvrdit, jak hračku náš pec ocení, když vím, že se jí bude bát :D Lhát kvůli tomu fakt nebudu.. od toho jsou tu jiní pohádkáři a sluníčkáři ;)

      Vymazat
  3. Uvidime aj Misin balicek? :) Za mna si dostala pekne veci, ale osobne som za lokalne/regionalne znacky v swapoch, ktore clovek za normalnych okolnosti nevyskusa,to by sa mi teda pacilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ne, pokud vám ho sem Míša někam nenalinkuje.. Jojo, lokální produkty jsou ve swapech dobré, člověk se aspoň dostane k jiným věcem :)

      Vymazat
  4. Mně se balíček líbí moc, je tam od všeho něco, navíc samé využitelné produkty:-) Ten sovičkový balzám jsem někde zahlédla, sice si teď nevybavuji kde, ale to, jak jsem byla nalomená si ho koupit, to si vybavuji docela živě:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno najde své uplatnění, toho se nebojím. Sovička je rozkošná, nechávám si ji tady na stole a pěkně mě hlídá :D

      Vymazat
  5. pekný balíček :) ako tak sledujem swapy, asi ešte žiaden sa mi tak nepáčil ako tento :) využila by som asi úplne všetko! uži si balíček ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobré :) Balíček si užiji, jen tu hračku musím poslat dál :(

      Vymazat
  6. Moc hezký balíček. Na zrcátka se v dm musím podívat, chci mít nějaké v práci v šuplíku, ale zatím jsem nenašla takové, které by mi vyhovovalo.
    Brzy se uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zrcátko je moc fajn, fakt se mi líbí jak je bytelné a přesto odlehčené :) Uvnitř je pak jak zvětšující, tak i klasika :) A děkuji, snad už mě bacily opustí, když už zítra odjíždíme na krátkou dovču :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)