neděle 23. července 2017

Laky na nehty Le Vernis L'Huile - L'oréal Paris

Krásný podvečer vám přeji!

Další lakobraní je tu. Pořád mi tu ještě zbývá pár kousků, které je třeba vám ukázat. A to i přes to, že moje nehty nejsou poslední měsíce úplně ve formě, takže prosím omluvte jejich kvalitu a zaměřte se ryze na odstíny. Děkuji. Mrkneme na dva plus jeden a to od L'oréal Paris. Možná jste zaznamenali, že nedávno tato značka inovovala svoje laky a v drogériích se objevily Le Vernis L'Huile. Změnou prošly lahvičky, kdy z malých úzkých se vyklubaly tyto bachraté kousky. Ale také i nabídka odstínů či samotné vlastnosti laků. 




Každopádně doma mi přistály dva barevné odstíny + top coat. Přišel mi odstín 442 Coral Trianon, 112 Blanc De Lune a top coat 110 Crystal. Nové lahvičky jsou širší a mně se líbí daleko více, i když na praktičnosti skladování je to trochu horší, zaberou víc místa :D Mají ploché štětečky se špičkou lehce dokulata. To už začíná být v dnešním době standard, což je dobře, lakuje se mi s nimi jedna báseň. Rychlá a precizní manipulace je základ. Barevné laky jsou krásně pigmentované a všechny (včetně top coatu) se mohou pochlubit rychlým schnutím.


Barevným lakům stačí k plnému krytí pouhá jedna silnější či dvě slabší vrstvy. Oba jsou velmi rychle suché, takže nemusíte čekat déle než pět minut. Nepruhují, nestékají ani žádnou jinou neplechu nedělají. Schnou do lesku, ale ten se tedy celkem rychle ošoupe. Druhý den už byl lak mírně poškrábaný, takže raději používám s top coatem. I kvůli té výdrži, protože bez nadlaku vydrží celkem málo. Bez něho se mi totiž vždycky stalo, že už druhý den se mi kus laku odněkud uštípl, takže šel už maximálně třetí den dolů. Tedy specialita je to zejména u 442, u té 112 to přeci jenom tak vidět není. S top coatem se tomu však dá zabránit a ještě se výdrž o dva dny prodlouží, takže je to hned zajímavější. Ty čtyři-pět dní už je fajn.



442 - Coral Trianon je pěkná korálová, která se náramně hodí k aktuálnímu letnímu období, protože nádherně vynikne na opálených rukou. 



Ale přiznávám se, že daleko víc si užívám odstín 112 Blanc De Lune, což je opravdu čistá sněhově bílá, kterou já na nehtech ráda. Ještě když perfektně kryje a rychle schne a s top coatem těch pět dní zvládne. Tenhle kousek já tedy opravdu můžu.


A pak je tu samotný top coat 110 Crystal, který se zařadil mezi mé velké oblíbence. Je gelového rázu, přesně takový typ kabátku, jaký mám na nehtech ráda. Schne do lesku a barevný lak pod sebou hezky vytvrdí. Nehty jsou zpevněné, dlouho lesklé a prostě jako "gelové". Jak jsem psala, prodlouží výdrž laku o několik dní, o ty dva až tři, povětšinou, což je optimum. Prozatím se lak ani netáhne a má ideální konzistenci, tak uvidíme, jak dlouho mu to vydrží. Za mě rozhodně moc fajn.

Takže, shrnuli-to, tak musím říci, že barvy laků jsou super, jejich lakování bez nejmenších potíží, jen ta výdrž u barevných laků by mohla být lepší. Ta je sama o sobě zklamáním, obzvlášť, když laky nejsou zrovna z nejlevnějších. Ovšem od toho, aby laky lépe držely, je tu gelový top coat, který jejich dobu na nehtech výrazně prodlouží, což vše zachrání a já jsem tak ve výsledku s těmito kousky spokojená. I tak si ale myslím, že ta cena je trochu přemrštěná, běžná cena je totiž kolem 150 Kč. Jako zase za velké množství - 14 ml, to je hodně, bez debat, ale stejně na drogérku je to dost. Proto doporučuji čekat na akce, kdy se dají sehnat i kolem 100 Kč.

A co vy a tyto inovované laky? Zkoušeli jste? Zaujaly vás?

*PR produkty zaslané zastoupením L'oréal Paris

16 komentářů:

  1. tiež si myslím, že tie laky sú zbytočne drahé, ale vyzerajú pekne, to hej :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vedle laků Miss Sporty nebo Essence je to pálka :D

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi zalíbil bílý odstín, vypadá fakt hezky:-) Možná, kdybych nachytala nějakou výraznější slevu, tak bych i zhřešila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsou myslím v akci 1+1 s kupónkem ze slevové knížky v DMku ;) To už jsem o nich uvažovala, ale jinak běžná cena je fakt dost no :-/

      Vymazat
  3. Oba odstíny jsou velmi pěkné, bílé laky já velice ráda. Jen jsou drahé, ale líbí se mi lahvičky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou pěkné :) Od Loreálu jsem lak zkoušela snad jen jednou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U těch starších laků se daly najít hodně zajímavé a výrazné barvičky, tak jsem zvědavá, jestli třeba časem přijdou i u těchto s nějakými výraznějšími kousky :) zatím jsou k sehnání takové ty běžné, tlumenější barvy (červená, růžová, oranžová,..) :)

      Vymazat
  5. Nějaký bílý lak zrovna sháním, tak si možná koupím tento :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt dobrý a to parádní krytí mne velmi mile překvapilo :)

      Vymazat
  6. Neskúšala som ale vyzerajú nádherne a ešte sa mi nestalo aby som z laku na nechty od Loreal bola sklamaná čiže určite budú super. Škoda len, že nechty si už často nemôžem lakovať :/
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych čekala asi jen ještě lepší výdrž, ale jinak špatné nejsou, to zas ne :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)