úterý 25. července 2017

Krém na ruce a balzám na rty - Le Petit Olivier

Krásný den vám přeji!

Často vám tu píši o značkách, které znáte z našich drogérií a lehce je seženete. A to mě moc baví. To, že vám to můžu ukázat a poreferovat a vy se i na základě toho můžete rozhodnout a zajít si v klidu do drogérie. Ale co mě baví ještě víc, je představování nových, méně známých a profláklých značek a produktů, které jen tak nepotkáte na každém rohu. Rozšiřujeme si tím obzory všichni. Jednou z takových značek, kterou jsem poznala nedávno a dosud jsem o ní nikde nic moc neslyšela, je značka Le Petit Olivier. S radostí jsem si od této značky nyní užívala rovnou dva produkty - krém na ruce a balzám na rty z olivové řady.



Olivová řada obsahuje překvapivě olivový olej a k tomu navíc včelí vosk. Najdete v ní spoustu produktů ať už z péče o pleť nebo péče o tělo. 

Ultra vyživující krém na ruce 

Oficiální popis: Ultra vyživující krém na ruce obsahuje olivový olej a včelí vosk. Regeneruje, hydratuje a změkčuje. Je bez parabenů a fenoxyethanolu. Vyrobeno ve Francii.

Krém je v malé, roztomilé zelené tubě, která se hodí jak na váš stolek, tak i do kabelky. Je umělohmotná, lehoučká, krém z ní jde v první polovině dostat bez potíží. Pak už to ale trochu vázne, díky jeho sice krémové, ale trochu ztužené konzistenci. Ke konci jsem s tubou hodně zápolila a úplně na konci ji i rozstřihla, abych z ní dostala všechno. Co vás oslní při prvním otevření je jeho vůně. Krém voní vcelku intenzivně, čistě, svěže. Možná trochu i po těch olivách. Je to příjemná vůně a k létu se hodí. A neméně se hodí, že je krém lehoučké struktury, po rozetření se rychle vstřebá a nezanechává na rukou umaštěný ani ulepený film. Zůstává jen silná vůně a pocit namazaných rukou, který hodnou chvíli trvá. Krém přijatelně hydratuje a o ruce pečuje. Nebudu tvrdit, že by to byla hydratační bomba, znám i lepší krémy, ale stará se o ruce velmi obstojně a jeho péče pro mě byla po celou dobu naprosto dostačující. 

Za mě tedy fajn krém, ať už na doma či na cesty. Je ho 75 ml, což vydrží poměrně dlouho, ač by se to nezdálo. Seženete ho na stránkách tady za 120 Kč.







Hydratační balzám na rty

Oficiální popis: Hydratační balzám obsahuje panenský olivový olej a včelí vosk. Intenzivně hydratuje suché a citlivé rty. Chrání před vnějšími vlivy.

Co mě ale baví ještě o něco více je tenhle balzám. Opět zelinkavý design, který má značit olivovou řadu. Umělohmotný obal s klasicky vysouvacím balzámem. Po otevření na vás vykoukne světlý, na rtech naprosto transparentní balzám. Okouzlí vás svojí krásnou vůní. Snad je i vanilková. Naprosto skvělá, cítit je lehce i ze rtů, což mi vyhovuje, pokud je to příjemná vůně jako tahle. V tomhle případě je skoro škoda, že k tomu nemá žádnou chuť :D I bez chutě je však velmi příjemný, je krémový až trochu s mastným základem. Po rtech klouže jedna báseň, neudělá žádnou silnou neprodyšnou vrstvu. Zároveň ale drží a neztrácí se zbytečně rychle. Díky tomu, že je trochu mastnější, dodává rtům skutečně pořádnou péči, proto bych se ho nebála ani pro sušší rty. Já po něm momentálně sahám i na noc, kdy žádám od balzámu pořádnou výživu během spánku a to tenhle balzám bez potíží zvládá. Mám momentálně naprosto krásně sametové rty bez nejmenší chybičky!

Pro mě tedy opravdu parádní balzám, který se stal mým věrným společníkem. Používám ho během dne i večer před spaním a stále se ho nemůžu (i díky té vůni) nabažit. Super by byl i na cesty, jeho obal je bytelný a rty jím můžete přetřít kdykoliv a kdekoliv. V balení ho jsou 4 g, cena je 105 Kč a naleznete ho zde.





Jsem tedy ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet zase něco trochu jiného a pro mne dosud nepoznaného. Tyhle dva kousky mne určitě naladily k dalšímu prozkoumávání. Dokonce jsem zjistila, že můžu tuto francouzskou značku sehnat i tady u nás v Pardubicích, takže půjdu určitě na průzkum :)

A co vy a Le Petit Olivier? Znáte tuto značku? Zaujala vás?

*PR produkty poskytnuté k vyzkoušení e-shopem Demdaco.cz

14 komentářů:

  1. O značce slyším úplně poprvé, každopádně ten balzám by mně k vyzkoušení určitě lákal:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden z nejlepších, jaké jsem v poslední době vyzkoušela, hned za Blistexem :)

      Vymazat
  2. Ty obaly jsou doslovně "ťuťu". :D S balzámem asi vím, co myslíš, mám to samé s Neutrogenou, ale ta má i chuť. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mydla jsou nejlepsi.Nadherne provoni celou koupelnu a pokozka voni dlouho.Nevysusuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já ho dala do soutěže! :-/ :D Teď tu mám jedno od The Scotish Fine Soaps, tak si třeba časem pořídím i tohle :)

      Vymazat
  4. Ty obaly jsou zajímavé, značku neznám..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mají fakt hezké obaly.. a ještě hezčí je má značka Panier des Sense, která je taky na tomhle e-shopu.. :D Je to prostě jedno velké lákadlo! :)

      Vymazat
  5. Značku vůbec neznám, ale obaly se mi hodně líbí. Oba produkty, ale vypadají naprosto skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo obaly jsou roztomilé :) Ty mají ti Francouzi vždycky vychytané! :D

      Vymazat
  6. Značka vypadá super, a hrozně oceňuju, že ten balzám má tvar rtěnky, mě totiž u balzámů šíleně štve, když mají takový ten normální placatý tvar :D

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš to, o tom jsem ani nepřemýšlela, ale říkala jsem si, že je na tom balzámu něco jinak! :D

      Vymazat
  7. Značku tedy vůbec neznám, ale balzámek na rty bych ráda vyzkoušela. Jinak krémy na ruce skoro vůbec nepoužívám, protože mám problematickou pleť a často si sahám na obličej a potom se mi z toho dělají vyrážky a množí se bakterie :(. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to spíš zamávej s tím saháním na obličej ;) Ale já to teda dělám taky :-/ :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)