středa 5. července 2017

Kosmetické novinky | Červen 2017

Krásný den vám přeji!

Je libo video? Jestli jo, tak tu mám Kosmetické novinky, tentokrát už za červen. Uf, ani jsme se nenadáli a máme za sebou půlku roku, co? Je fakt síla, jak to letí. Dost keců, jdeme na novinky. A že jich je i tentokrát požehnaně! Dokonce jsem myslela, že video nebude kratší než-li půl hodina, ale jsem to holka šikovná a vešla jsem se! Dobré, ne? 





Všechno to začalo už 3. června, kdy jsem se zúčastnila blogerského setkání s Catrice. Domů jsem dojela s opravdu pěknou hromádkou produktů. O Část z nich jste si mohli zasoutěžit a část, kterou můžete vidět na fotce a kterou jsem vám představovala i v samostatném videu (zde), testuji. 


Jenže to není všechno s čím jsem dojela domů! Kromě nálože Catrice jsem si přivezla i menší nákupy a krásné dárečky od holek. Od Stáni, se kterou jsem strávila na nákupech celé dopoledne, jsem dostala moji oblíbenou Rexonu Maximum Protection. Stáňa totiž moc dobře ví, že je to moje stálice, která se mi neztratí :) A k tomu mi dala ještě Driftwood vosk Yankee Candle, který voní naprosto náramně. Je příjemně teplý až lehce kořeněný, ale přesto svěží a vhodný na léto. Dáreček mi přivezla i Alenka z Alice in Wonderland CZ a to krásný letní lak značky Mavala. O této značce slýchám a čtu stále častěji, takže jsem moc zvědavá, jaký bude. Další věci už jsou mé nákupy - šampon Faith In Nature jsem kupovala v obchůdku Biooo.cz. Původně jsem si šla pro Rasula, ale nakonec to vyhrál tenhle krasavec. Navštívila jsem také Havlíkovu přírodní apotéku, kde jsem si vzala na zkoušku jejich Bylinnou osvěžující a hydratační vodu. A vzorečky Kiehl's jsem dostala při diagnóze pleti a byly mi vybrané přesně na míru, takže jsem na ně skutečně zvědavá :)


Netrvalo to dlouho a přišel první balík od Dermacolu, který v sobě ukrýval celou řadu produktů proti celulitidě - Tělový olej proti celulitidě, Zpevňující tělový balzám, Zpevňující sprchový gel a Zpevňující sérum proti celulitidě. Nezapomněli ani na nehtíky a zaslali mi nejnovější odstíny laků z řady NEON, kterou opět přes léto naleznete v drogériích a k tomu přihodili ještě bílý lak 5 Day Stay, který jsem si oblíbila a hodí se i jako podlak pod neonky. Největší radost mám ale jednoznačně z odlakovače Odorless, který je naprosto boží a ještě snad i o stupeň lepší než fialový kolega. Opravdu povedená záležitost!


No ale pozor, tím Dermacol nekončí, protože před pár dny mi přišel další obrovský balík, tentokrát pro změnu nazděný letní péčí - dvěma spreji na opalování, jeden se SPF 20 a jeden se SPF 30. K tomu nechyběla ani poopalovací péče a to chladivý gel a sprchový gel a úplnou novinkou je Beach Style stylingový sprej s mořskou solí, který vám udělá účes jako od moře. Vše bylo stylově zabaleno v plážové tašce a jako dárek u toho bylo dokonalé pouzdro s krásnými brýlemi. Tenhle balíček se opravdu povedl a já Dermacolu neskutečně děkuji. 


A ve stejný den dorazil ještě jeden balíček a to od Nivei, který obsahoval další opalovací péči a to suchý olej z řady Protect & Bronze, který nejen ochrání před spálením, ale navíc zajistí bronzové opálení. No a jelikož léto je období výletů a cest, tak Nivea myslela i na to a připravila pouzdro plné cestovních balení jejich produktů.


Miniaturka šampon a sprchového gelu, cestovní balení ubrousků, laku na vlasy, antiperspirantu a krému Nivea Care se hodí na každou cestu. Některé produkty už mi zabavila ségra na své cestě do Karlových Varů a zbytek využiji já, protože to vypadá, že letos i my vyrazíme alespoň na krátkou dovču :)


Miniaturky mi přišly i od Lirene v rámci uspořádání soutěže #lirenenacestach, která se na blogu konala v průběhu června. Tyhle dva mrňousky jsem dala mamce, protože se chystá i ona na pár dní mimo domov, tak aby s sebou nemusela tahat nic velkého. Navíc micelárku Lirene má vážně ráda, takže byla nadšená :) A já byla pro změnu nadšená výhrou a to u Manufaktury na jejich fanouškovských stránkách. Vyhrála jsem novinku z řady s divokou růží a to Sérum na obličej, krk a dekolt. Aktuální péče dochází, takže přijde na řadu brzy. 


A Lirene ještě jednou. Tentokrát s nejnovějšími přírůstky - Regenerační maskou v ponožkách, o které jsem vám již psala tady a Samoopalovací pěnou. Ponožtičky mě vážně bavily a přemýšlím o opětovné koupi, protože přes léto si nožky tu péči zaslouží. Samoopalovací pěna je pro mě naopak opravdu děs běs. Ale o tom vám povykládám jindy.


Avon mi pak přišel úplně na sklonku měsíce a potěšil mě touhle náloží novinek. Tělové mléko s grapefruitem a mátou nádherně voní, ale rozhodla jsem se ho nechat pro vás, stejně jako lak na nehty mark. Pokud o tyhle kousky (a k tomu i další) máte zájem, tak se zapojte do soutěže přímo na Youtube pod tímto videem! Z čeho jsem nadšená a těším se na testování, je bronzující pudr True Colour, který nádherně vypadá, a z řasenky Big & False. Hodně mi připomíná moji oblíbenou Big & Daring, kterou jsem měla vážně ráda! Posledním testovaným bude Summer Skin Cream a také jsem zvědavá, jaký bude, ne že ne.  


A poslední nákup. V Yves Rocher byl během června k nákupu dárek a to tahle krásná taštička. No neber to. Já jsem si šla alespoň koupit do zásoby odličovač s chrpou, který prostě musím mít do zásoby. Vyzvedla jsem si rovnou i slevovou knížku a chystám se jí využít, protože pár slev tam stojí za to. Musím zase navýšit zásoby sprcháčů no :D 


No a tím jsme na konci a já doufám, že už se konečně ty přírůstky trochu zklidní, protože já to fakt nemám kam dávat a tímhle tempem vám o kosmetice budu muset psát ne každý den, ale rovnou 2x denně! :D 

Připomínám ještě jednou soutěž o novinky Avon a Dermacol, do které se můžete zapojit přímo na Youtube u tohoto videa (ne v komentářích zde na blogu!). Na Youtube se dostanete buď kliknutím na název přímo ve videu výše nebo tady.

A co pěkného jste si v poslední době pořídili vy? Máte s něčím z toho zkušenosti?

6 komentářů:

  1. Nevím, co obdivovat dříve. Rozhodně nádherné balíčky má Dermacol, to je fakt krása. Cestovní balení Nivei je super teď na léto a Avon vypadá též moc dobře, těším se na všechny recenze :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad budou ještě letos, ty zásoby všechny té kosmetiky jsou nekonečné :D Ale tak cestovní balení snad spotřebuji, chystáme se konečně někam na pár dní vyrazit, tak se to bude hodit :)

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi líbí novinky Nivea a Dermacol:-) Pár dní po Tvém videu s novinkami Catrice jsem si udělala radost a jednu z těch paletek jsem si koupila a už teď mám zálusk na další:-) A do YR jsem taky zavítala, tu taštičku jsem si nemohla nechat ujít a stejně jako Ty tam plánuji další návštěvu, holt ty jejich slevy:-D
    Klidně piš každý den nebo i dvakrát denně, já si ráda počtu, otázka ale je, jak dlouho by to vydržela moje peněženka:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nemůžeme dovolit, aby peněženka strádala! :D Jednou denně je až až, teď ani to nestíhám, ale snažím se! :D Takže s paletkou Catrice jsi spokojená? Je dobrá, že? :)

      Vymazat
  3. Skvelé produkty! Niveu milujem a veľmi rada od nej skúšam rôzne novinky :) Z výrobkov, ktoré máš ty odfotené mám doma skoro všetky, chýbajú mi len tie obrúsky, ktoré sa však určite budú hodiť na cestu na dovolenku, takže ich musím pohľadať :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to jsi pěkná sběratelka! :) Já Niveu taky můžu a díky těmto miniaturkám ze mě bude připravený cestovatel ;) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)