pondělí 12. června 2017

Aktivní peeling - For Life & Madaga

Krásný den vám přeji!

Poskočíme zase kousek kupředu a seznámím vás s peelingem, který používám poslední týdny. Značku For Life & Madaga už z mých článků jistě znáte. Kdo by neznal, tak jen na úvod pár slov. Jedná se o českou firmu, i když by to dle názvu málokdo řekl. Orientuje se zejména na pečující kosmetiku. Nejvíce produktů najdete z oblasti pleťové péče, ale možná si vzpomínáte na nedávný článek i o krému na nohy nebo starší článek o tělovém mléku. Já jsem si k poslednímu testování vybrala Aktivní peeling, který je vhodný pro zralou, normální, smíšenou a mastnou pleť.





Oficiální popis: Drobná peelingová tělíska v jemném gelo-krémovém základu šetrně odstraní odumřelé kožní buňky. Aktivní látky: drobná křemičitá peelingová tělíska, kosmetické oleje a hydratační základ rozjasní pleť a připraví ji na aplikaci pleťové masky, či speciálních přípravků. Po použití je pokožka revitalizovaná. Použijte 1x za čtrnáct dní. U citlivé a suché pleti peeling neprovádíme.



Peelingy já ráda, to všichni víte, takže jsem neváhala. Přišla malá tubička zabalená v krabičce. Tubička je jednoduchá, bílá, umělohmotná, ale obsah byl rozkošně narůžovělý. Voní jemně citrónově. Nic silného a vtíravého, spíš jen jemný náznak citrónů. Peeling má gelovou texturu a obsahuje malé množství zrníček. O hrubém peelingu se rozhodně mluvit nedá, ba naopak je velmi jemný a upřímně nechápu, proč by měl vadit citlivé pleti, přijde mi pro ni jako stvořený :) Gel je k pleti naprosto šetrný, postupně se na pleti "rozpustí" a zůstává těch pár zrníček, které pleť spíše jen polechtají. Pleť po použití není nijak podrážděná, začervenalá či napnutá. Spíše naopak, na dotek dokonale jemná, skutečně dobře vyčištěná a zároveň svěží a hydratovaná. Žádná vysušená či vyleštěná tvář. A přiznám se, že mi to nedalo a používala jsem ho častěji než jen jednou za čtrnáct dní. Prostě mi to nestačilo :D 



Sečteno podtrženo, peeling mě bavil a pleť kromě toho, že ji čistil také pěkně hýčkal. Pro mě něco mezi čistícím gelem a peelingem, každopádně nic, čeho by se měl kdokoliv bát. Za sebe ho mohu doporučit. Seženete ho zde, cena je 291 Kč za 50 ml.

A co vy a značka For Life & Madaga? Máte s ní někdo zkušenosti? 

*PR produkt zaslaný zastoupením FL&M

8 komentářů:

  1. Díky moc za tip, nějaký peeling sháním a nevím právě jaký si pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Pleťovku For Life & Madaga vážně doporučuji, mám s ní jen dobré zkušenosti! :)

      Vymazat
  2. Tuto značku jsem doposud neznala, produkt je mi velmi sympatický! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám několikátou věc a mě tahle značka baví :) Hlavně pleťové věci mi přijdou vážně fajn!

      Vymazat
  3. Možno pre citlivú pleť je preto nevhodný že niektoré peelingy sú dosť drsné na pokožku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak pokud jsi článek četla, tak víš, že tenhle drsný právě není :D proto mě to zarazilo ;)

      Vymazat
  4. Vypadá skvěle :-) od této značky jsem zatím zkoušela pár vzorků krémů a spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)