úterý 18. dubna 2017

New in: Kosmetika za březen 2017

Krásný úterní den vám přeji!

Čekáte na nové video? Tak to jste tu správně! A dáme si novinky za březen, které jsou neskutečně výživné a i pro mě tentokrát hodně zábavné. Objeví se tam pár zajímavých spoluprací, nákupů, ale hlavně i hromada krásných kosmetických dárků, které jsem dostala od svých blízkých. 




Na fotkách pak uvidíte nejen kosmetiku, ale to vám, doufám, nebude vadit. Tak se pojďte podívat, co mi doma přibylo a na co se můžete do budoucna těšit! :)


Hned první týden v březnu dorazily na testování produkty značky Biofficina Toscana. Tentokrát mě potěšil balíček se dvěma baleními Pleťového peelingu z červených bobulí, takže nebudu škrt a o jednu pixlu si můžete zasoutěžit na Youtube přímo u tohoto videa. Dostanete se tam buď kliknutím na video výše nebo přes odkaz zde. Kromě peelingu jsem v balíčku nalezla ještě jednu zajímavost a tím je Vůně pro domov neboli vonné tyčinky, které už mi dělají společnost v kuchyni, kde se snaží bojovat se všemi těmi kuchyňskými zápachy :)


Další zajímavý balík obsahoval nálož produktů značky Cosmetic Kitchen, které jste si mohli všimnout výhradně v DM drogériích. Tahle kosmetika je trochu jiná, podporuje totiž vaše tvořivé já a celý koncept je založen na formě DIY tvorby. K dispozici je základ tělového mléka bez barvy a parfemace a vy si pak sami dle vlastního nápadu, úsudku či potřeby namícháte barvu i vůni jakou chcete. Jelikož vám tohle plánuji brzy představit trochu podrobněji i formou videa, tak zatím povídání ukončím, ale máte se určitě na co těšit :)


Ve videu jsem zapomněla ukázat tyhle dva proukty značky Le Petit Olivier. Moc mě to mrzí, ale jelikož se zase už v jednom videu objevily, rozhodla jsem se kvůli tomu video nepřetáčet, tak snad to nebude vadit ani vám :) Krém na ruce a balzám na rty této francouzské přírodní značky mi dorazily ještě společně se zásilkou Village Candle z e-shopu Demdaco.cz.


O swapu s Meduňkou už tu také bylo video i článek, ale též jsem se rozhodla produkty zahrnout i do novinek. Takže koho by blíže zajímal obsah swapu, může mrknout tady. Já jen prozradím, že jsem v něm objevila něco z tělové péče, vlasové i pleťové a kromě toho spoustu nekosmetických radůstek.


A pak je tu rozmanitý a barevný PartyBox, který mi dorazil od značky Essence a kromě spousty hračiček určených k pořádně hravé párty, jsem tam objevila i novou limitku Live. Laugh. Celebrate!, která by se měla objevit v našich drogériích během dubna ku příležitosti patnáctého výročí této značky. Upřímně, netuším, jestli už někde je nebo ne. V DMku určitě ne, ale třeba je to tentokrát limitka pro Rossmann nebo Tetu.. Co v této limitce najdete? Paletku, kterou si sami můžete naplnit refilly podle svého gusta (v nabídce dvě velikosti - pro 4 a 8 stínů). A jdou tam kromě těchto limitkových vložit i ty z běžného sortimentu ;) V nabídce kromě této krásné přesýpací paletky budou i refilly - 7 odstínů očních stínů, fixační pudr, pudr na rty, báze na rty, tvářenka a rozjasňovač.


A něco málo z nákupů. Byla jsem opět po nějaké době v Yves Rocheru. Vyzvedla jsem si tam svůj dárek k narozeninám, na který mi přišla poukázka - Tělový peeling s meruňkou. A když už jsem tam byla, rovnou jsem si vzala micelární vodu Sensitive Vegetal. Zásoby mi doma dochází a tuhle jsem ještě neměla, tak jsem ji se slevou vzala.


Malé nákupy/dárky. Od kolegyň jsem obdržela nějaké penízky a tak jsem se je rozhodla zužitkovat ve prospěch další kosmetiky a nákupů přímo u nás :D Čistič štětců mi během března došel, jak jste mohli vidět ve videu, takže další balení na sebe nenechalo dlouho čekat. Konečně jsem se také rozhoupala a koupila barvu na vlasy, abych trochu dodala svému háru šmrnc. Vzala jsem Syoss a to kvůli názvu odstínu - 4-18 Hnědá moka. Asi jsem neudělala úplně dobře, mám pocit, že barva nechytala, jak bych potřebovala. No tak jsem pro příště chytřejší. Poslední jsou Ebelin kleštičky na řasy. Moje první. Ano, čtete dobře. Dosud jsem se tomuto ďábelskému nástroji vyhýbala, ale jelikož v poslední době se mi řasy hodně kroutily každá jiným směrem, chtělo je to pořídit do výbavy.. Že bych je milovala to ne, ale přijdou mi celkem fajn. Navíc je super, že v balení za 99 Kč k nim máte i dvě náhradní gumičky, takže se jich nemusíte hned zbavovat. Jo a na ochutnání jsem si vzala ještě špaldové krekry se sýrem a slunečnicí, které teda byly pěkně hnusné :D Pro mě prostě tyhle zdravé mňamky asi nebudou.


A začínáme další dlouhou kapitolu a to dárečky. Od nejmilejší Verunky, se kterou jsme si koncem března daly sraz, jsem dostala tyhle dva olejové krasavce. Tělový olej Skin So Soft od Avonu, který nádherně voní a já si ho budu šetřit na léto. A Beauty Elixir Čistící pleťový olej od Astrid. Verunka si pamatovala, že jsem u jejího videa psala, že si ho chci pořídit, a tak než jsem tak stihla učinit, ona mi ho nadělila. Radost ohromná a brzy se na něho chystám, takže se určitě můžete těšit na mé dojmy.


Od mamky jsem dostala kromě finančních darů také tyhle drobnůstky. Hrníček s Minnie je za body z Billy. Už jsem vám ukazovala ten modrý s Plutem, který jsem brala já a sama jsem dostala tenhle žlutý, který se mi hned po červeném, kde je Mickey, líbil nejvíce. Čokoládový slon je pro štěstí, aby dopadly všechny ty velké změny, které máme letos v plánu. A nechybí ani ta kosmetika. Klasické tuhé mýdlo je z kolekce La Praline, která nádherně voní po čokoládě. Sprcháč Mystic Spell je potom květinová limitka. Obojí od Oriflame.


Od kamarádky Verči jsem dostala kromě solidně přisprostlé knížky Lady Fuckingham i něco na zub, drobnůstku do bytu a Výživnou masku na obličej s mandlovým mlékem od Ellie. Tuhle privátní značku z Tety nemám nijak prozkoumanou, takže ráda zase něco nového zkusím.


Kamarádka Eliška myslela na všechny mé závislosti a neřesti. Čaj pro relaxační večery, k tomu masku na obličej od značky IDC Institute, vosk do aromalampy Heart&Home, bioKarité balzám na nehty od Saloos a můj milovaný sprcháč Aroma Ritual od Dermacolu. Má mě ta holka přečtenou, jen co je pravda! :D


Co mě ale naprosto odrovnalo a neskutečně dojalo byly dárky od ségry a přítele, kteří dali hlavy dohromady a vymýšleli společně. M. na mě přišel s tou krásnou krabicí v pravém rohu, která je plná kosmetických bestsellerů značky Rituals. Obsahuje sprchový olej, sprchovou pěnu, tělový peeling a tělový krém. Vše v parfemaci Sakura, která patří mezi nejoblíbenější této značky. K tomu jsem pak dostala vosky, které vidíte srovnané dole pod boxem. A ty také nejsou vybrané náhodně, ale vybíral je dle seznamu končících vosků, abych měla možnost je ještě vyzkoušet. Naprosto mě dostalo, že si s tím dal takovou práci. O nic menší práci si s dárky dala sestřička. Svíčka Yankee Candle ve střední velikosti je splněný sen. Také se s tím váže kupa práce, protože to nebylo jen tak, vybrat mi svíčku :D O to víc si toho vážím :) Kromě ní ale ségra přišla s dalšími kosmetickými vychytávkami - koupelovým balíčkem od Manufaktury, který obsahuje sůl a kouli/balistiku do koupele. A protože se nedomluvili úplně dokonale, ségra zavítala také do Rituals a koupila mi ještě jednu sprchovou pěnu. Slečny poradkyně doporučují všem to samé, takže jsem dostala ještě jednu Sakuru :D Což ale naprosto vůbec ničemu nevadí, protože ta vůně je naprosto božská! 

Tak a pro tentokrát končím. Doufám, že vám nevadily delší popisky a také jiné věci na fotkách, ale když už nestíhám ty nekosmetické hauly, můžete alespoň takto nakouknout..

Zaujalo vás něco? Máte s něčím z kosmetických novinek zkušenosti?

6 komentářů:

  1. Dostala jsi moc krásné dárečky, Klárko:-) Moc se mi líbí ta zásobička vosků i ostatní kosmetika, je vidět, že Tě Tvoji blízcí mají přečtenou:-) Těším se na limitku Essence, u stojanů šmíruju pravidelně a zatím jsem ji nepotkala, ale už se těším, až bude v prodeji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Jojo, znají mě a vědí, čím mě dostanou :) Dnes jsem byla i v Rossmannovi a tam limitka ještě taky nebyla, tak snad se brzy dočkáme.. ;)

      Vymazat
  2. Nádherné vecičky mňa zaujali výrobky od Yves Rocher vyzerajú lákavo a hádam sú aj také dobré

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, ale micelárka z řady Hydra Vegetal byla super, tak věřím, že ani tahle nebude k zahození :)

      Vymazat
    2. Klárko, tahle miceralka je perfektní. Ta Hydra mě osobně trochu lepila na pleti, ale tato růžová je ok. Mám už druhé balení.

      Vymazat
  3. Ta SPA RITUALS vypadá nádherně....ale osobně nevím, jestli by se mi za to chtělo tolik utrácet... :(.
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)