úterý 28. března 2017

Swap s Meduňkou

Krásné úterý přeji!

Asi vás nepřekvapí, že vám přináším nové video :) Opět to bude jedno rozbalovací, ovšem tentokrát pojaté zase trochu jinak. Během února jsem si domluvila s nejmilejší Meduňkou takzvaný Swap alias výměnu balíčků a nyní v březnu došlo na realizaci. No a protože jsem se chtěla o tu radost podělit, při rozbalování jsem natáčela. Řeknu vám, že jsem doteď z balíčku nadšená! Tak se pojďte podívat se mnou!




A teď vám to ukážu ještě na fotkách. S Meduňkou jsme si při swapu domluvily akorát dvě pravidla: hodnotu balíčku cca 500 Kč (i když mám pocit, že ta lumpačka tu částku určitě výrazně přesáhla!) a jeden lokální produkt z našich končin. Jelikož Meduňka je z druhé strany republiky, byl to celkem fajn nápad, jak se zase dostat k něčemu jinému :)



A tohle všechno tam bylo! Parádní složení, kde nechyběla nějaká ta kosmetika, něco na zub i drobnůstky pro radost a dokonce Meduňka myslela na Jully, která si mohla taky pochutnat.


Z kosmetiky toho v balíčku byla spousta a samé užitečné a zajímavé věci. Našla jsem tam úžasně vonící Sprchový gel Meruňka od Manufaktury, protože Meduňka si pamatovala, že jsem chtěla tuhle kosmetiku více prozkoumávat. Pečující balzám na nohy jsem měla a úplně nadšená jsem z něho nebyla, ale jako nouzovku si ho tu určitě nechám. Hodit se mi bude Batiste suchý šampon, který u nás doma vždycky uplatnění najde. A pak je tu několik naprosto neznámých, což je pecka! Hodně se těším na Pleťovou pěnu Shokubutsu, která je původně odkudsi z Asie. Johou, to jsem fakt zvědavá. Asijská kosmetika je hodně chválená, tak uvidíme :) No a protože Meduňka má ráda přírodní kosmetiku, přibalila mi i něco z této kategorie - BioAroma balzám na rty s vůní máty a citrónu, který už jsem zkoušela a vypadá hodně nadějně! Bambucké máslo s konopím je univerzální kousek, co se neztratí nikde a nikdy. Značku Delibutus.cz (e-shop) jsem neznala, takže další rozšíření mých kosmetických obzorů :)


A to pořád není všechno! Cestu si ke mně konečně našla i pověstná maska na ruce od Sephory. Tyhle masky mám v hledáčku už strašně dlouho, ale jsem prostě líná si pro ně do Sephory dojít :D Tak jsem nakonec ani nemusela. Super! Pak je tu Maska s růží Alverde, kterou jsem si chtěla v budoucnu také pořizovat, tak opět vyřešeno a to samé je i s Pěnovou koupelí Alverde. Jako by mi četla myšlenky! :) Tableta od Yves Rocher mne pobavila, protože jsme měly úplně stejný nápad. Nějaké jsem totiž přihodila do balíčku i já :D


Dále jsem v balíku objevila i něco pro mé chuťové buňky. Zde došlo na lokální produkt(y). Asi jsem tak trochu očekávala, že z jižní Moravy dorazí nějaké to vínko a také že jo :) Víno nepiji, takže chuť a kvalitu tohoto roztomilého Sauvignonu neposoudím, ale M. si určitě dá rád, to se nebojím. Já sama si určitě vychutnám džem z hroznů. Mňam! A čajíky. Ty já ráda, v podstatě nic jiného nepiji, takže ty se skutečně neztratí.


Blížíme se do finiše. Pro dlouhé večery nechyběla ani knížka. To jsem teda vážně koukala a jsem ráda, snažím se zase více číst, takže tohle mě vážně nemine. Ohromnou radost mi udělal vosk A Child's Wish od Yankee Candle, po kterém mé srdce už hrozně dlouho prahlo! Jako tím mě Meduňka vážně dostala. Není totiž úplně jednoduché ho sehnat a tak si jako sběratelka vosků můžu jednu položku odškrtnout. Jo a voní nádherně, kdyby vás to zajímalo :D Poslední dáreček byl pro Jullku, která si s radostí hned zobla a jak ji chutnalo.

No.. Je třeba k tomu něco dodávat? Já si myslím, že ne. Tohle byla vážně povedená spolupráce a já Meduňce ještě jednou strašně moc děkuji za takovou nálož. Ani ve snu, jsem toho tolik nečekala. Takové druhé Vánoce! :) Swapování mě strašně baví a tohle určitě není poslední swap, jaký jsem podnikla. Bavilo mě i skládání balíčku a nakupování položek pro Meduňku, i když jsem se strašně bála, abych se zavděčila. Občas je to celkem oříšek.. Tak jen doufám, že jsem se alespoň trošku strefila.

Co na balíček říkáte? Líbí se vám obsah? Také už jste někdy zkoušeli swap?

17 komentářů:

  1. Opravdu krásný balíček, věřím, že srdéčko zaplesalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to si piš, Šári :) Vážně se mi tyhle kooperace líbí, je to sranda :)

      Vymazat
  2. Já ten swap budu muset prostě už fakt vyzkoušet. Tyhle balíčky mají prostě své kouzlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, protože je to vážně fajn.. Když už u nás zrušili beauty boxy, tak si to člověk aspoň takhle trochu vynahradí :)

      Vymazat
  3. Balíček má parádní obsah :) mám ráda takové swapy, kde je od každého něco, hlavně i něco na zub :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný balíček od nás z Moravy :-)

    OdpovědětVymazat
  5. A co jsi koupila Meruňce ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to Meruňka, ale Meduňka :) Upřímně celý obsah balíčku v hlavě nenosím a to je otázka spíše pro Meduňku, jestli by se o to chtěla podělit :) Každopádně tam měla věci od Soaphoria, Navia, Lavera a jako lokální produkt perník, to je vše, co si pamatuji :D

      Vymazat
    2. Ty si nepamatuješ cos jí koupila? Tos to teda pěkně odflákla.

      Vymazat
    3. A to usuzuješ na základě toho, že si měsíc nepamatuji, co všechno jsem dala do balíčku? :) Tak fajn, nebudu ti názor brát, ale věř, že jsem se snažila a ohromně mne sestavování zásilky bavilo. Pokud opravdu máš potřebu tak nutně vědět, co v balíčku měla, kontaktuj přímo Meduňku, třeba ti to prozradí.. Mám i pocit, že mi nenáleží zveřejňovat, co její krabička ukrývala, takže to nechám na ni ;)

      Vymazat
    4. Balíček byl super, ale já se hned vrhla na používání a konzumaci, takže nemám žádnou fotku. Ale byla jsem upřímně nadšená, Klárka se mi skvěle trefila do vkusu. Jinak já byla sama u rozbalovacího videa překvapená, některé věci jsem si též nepamatovala, že jsem tam dala... že si člověk nevybaví celý obsah není o odfláknutí, fakt!

      Vymazat
  6. Mně se obsah líbí, je tam od všeho něco a hlavně je super, že bylo pamatováno i na Jully něčím dobrým na zub, tak se mohla radovat i ona:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi taky udělal ohromnou radost a co teprve přímo Jullce! :) :D

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Vážně nádherný, pořád jsem z něho stále stejně nadšená :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)