středa 22. března 2017

New in: Kosmetika za únor 2017

Krásnou středu vám přeji!

Další týden utekl od posledního videa, proto je na čase přinést sem další. Dneska bude pěkně dlouhé, protože vám v něm představím všechny kosmetické novinky, které se u mne doma objevily během února. A ač byl tenhle měsíc nejkratší v roce, kosmeticky to byl ten nejbohatší. Přišla mi strašná spousta balíčků a k tomu tu mám menší nákupy. Výsledkem je zásoba asi na dvacet let dopředu. Takže se pohodlně usaďte a jdeme na to!





Hned začátkem února dorazila zásilka v rámci spolupráce se značkou For Life & Madaga. Možná si pamatujete, že už jsem od nich kdysi pár kousků testovala. Opět jsme se po nějaké době domluvili na dalším testování, ve kterém zkouším Krém na nohy, Oční krém s minerály a Aktivní peeling. Aktivní peeling teprve na svoji chvíli čeká, ale krém na nohy a oční krém už mi společnost dělá, takže se o nich určitě dozvíte brzy.


Weleda přivedla na svět tyhle krásné tónující balzámky, které vypadají nejvíce lákavě. Jsou dostupné ve třech odstínech - Nude, Rose a Berry Red. Pokud se bojíte silného tónování, tak bez obav. Jsou opravdu velmi nenápadné a zabarví jen lehce. Spíše dodají rtům šmrnc a lesk. Na cesty do kabelky je to pro mě skvělá volba.


Úplně nově navázaná spolupráce je s profesionální dekorativní kosmetikou Make-up Studio. Přiznávám, že než mne zastoupení značky oslovilo, neměla jsem tušení, že tuto značku máme na našem trhu, ale to je další důvod ji prozkoumat. Na otestování mi přišly čtyři produkty - krémové oční stíny, rtěnka, řasenka a malé balení make-upu. Ten mi bohužel dorazil v nevhodném odstínu, ale nyní je to již napraveno a doma už mám i světlejší odstín, takže se určitě v recenzi objeví i ten.


Valentýna mi pomohl oslavit Avon, který mi zaslal tenhle rozkošný dáreček obsahující tři rtěnky Avon True. Odstíny jsou vážně parádní a rtěnky se mi líbí nejen svými vlastnostmi, ale i svým nejvíc roztomilým balením a mramorovým vzhledem. Brzy se na ně můžete těšit.


Pak je tu mega nálož novinek Essence z jejich jarního updatu! Tentokrát se update opravdu povedl a je plný zajímavých kousků. Nově najdete v drogériích například freedom systém paletek, paletku tvářenek, duhový rozjasňovač, nové laky na nehty Colour Boost a spousty dalšího. Něco jsem si nechala a něco jsem schovala i pro vás, takže se určitě můžete těšit na soutěž :) Novinky poctivě testuji a o obsáhlé recenze určitě nebude nouze.


Nečekaná obálka plná kosmetiky přišla od L'oréalu a Maybelline. Tohle jsem vůbec nečekala a fakt mne zaskočilo, kolik kosmetiky jsem v něm objevila. Samozřejmě jsem si opět nenechala vše ;) Ale přiznávám, že spoustě produktů jsem neodolala a už je testuji. Například produkty na obočí Brow Artist od L'oréalu nebo jejich Highlight True Match.. Od Maybelline jsem potom sáhla po Vivid Matte Liquid, na které jsem koukala už dlouho či Master Ink tekuté linky v matné bílé. Ta kosmetika je vážně mor, jak se do toho člověk jednou dostane, nedá se ta vášeň zastavit..! :)


Pozadu nezůstal ani Dermacol a ke konci února mi přišel balíček plný produktů pečujících o ruce. Moji pozornost upoutaly zejména inovované laky na nehty, které dorazily ve třech odstínech a k tomu top coat a base coat. Kromě toho pak v balíčku byly produkty pomáhající udržet ručky ve formě - tekuté mýdlo, krém na ruce a peeling a to vše v mé nejoblíbenější vůni Irské kávy!


Nově jsem začala spolupracovat i se značkou Tangle Teezer, čehož si nesmírně vážím. Je to totiž u nás doma stálice, na kterou jsem naučila celou rodinu :) Svůj TT mám už minimálně čtyři roky a nedám na něho dopustit. V podstatě se ničím jiným nečešu. Proto mne potěšilo, že mne zastoupení této kultovní značky oslovilo k testování jejich novinek. Dorazil mi nový Blow-Styling Round Tools, který pomáhá vašim vlasům při fénování a cestovní kartáč v limitované edici Disney. Na mě vyšel tenhle z pohádky The Frozen :D Ale vlastně, proč ne..


Na závěr tu mám ubrousky na čištění štětců od Ecotools. Tohle je hodně kontroverzní produkt, který jedni milují, druzí haní. Já jsem tak nějak uprostřed. Přijde mi to fajn produkt na cestování na rychlé otření, zase ale nic, co byste nemohli doma postrádat.. Ještě se tu také objeví, nemusíte se bát.


A na závěr pár mých nákupů. Objednávka z e-shopu Krásná každý den byla opět perfektní. Objednávala jsem pár věcí do swapu a nebyla bych to já, abych něco nepřihodila i pro sebe :D Vzala jsem si Čistící masku s aktivním uhlím WHOW od Soaphoria. Tahle značka se mi hodně líbí a jelikož poslední dobou na maskách silně ujíždím, byla to jasná volba. Jako dárek při nákupu Soaphorie byl univerzální balzám Něžný měsíček. Ten se hodí vždycky, no ne? A jako druhý dárek jsem v balíčku objevila Bio hydrolát Máta peprná od slovenské značky Navia, který si už, díky brzy končící expiraci, užívám.


Pár nezbytností z drogérie. Další balení laku na vlasy Schwarzkopf. Tenhle Taft používám už roky a nehodlám to měnit. Na slevové kupóny jsem si v DMku brala výbavičku na léto - Rexonu Maximum Protection a deodorant Dove s vůní hrušky a aloe vera, která mě moc baví. A teplo může přijít, jsem připravená! :)


Asi po dvou letech jsem si zase koupila tištěný časopis. Cosmopolitan mne nalákal na dárek - Lip Laquer od značky Gosh, kterou chci do budoucna prozkoumávat víc. A tak jsem si řekla, že začnu tímhle, když se mi to tak nabízí za těch pár korun i s časopisem.. No, že bych z toho byla odvařená, to bohužel ne, čekala jsem úplně něco jiného než jen lehce zbarvený lesk na rty.. :(


Ufff a tímhle končím tento šíleně náročný novinkový článek. Bylo toho hodně, že? Já vím. Ale věřte, že teď se to zase trochu uklidní.. Tedy aspoň doufám, jinak mi ty šuplíky fakt už prasknou ve švech! :D

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

17 komentářů:

  1. Tak to byl pořádně bohatý měsíc. L`Oreal, For Life & Madaga či Make-Up Studio, nevím, co obdivovat dříve. Samozřejmě Essence super, mrzí mě, že mě balíček nedošel, ale co už, holt v drogerii příště na to mrknu :) Jinak já jsem z Gosh naprosto nadšená, mám tmavší odstín a hned jsem se zamilovala.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, nakonec nedošel? :( Tak to je škoda! Ale já i přes tuhle mega nálož updatových novinek, chci i další věci.. tenhle update se jim povedl! :) Já jsem chtěla světlý odstín toho laku na rty a možná bych udělala líp, kdybych vzala tmavší :( Tenhle je vážně průhledný a nic moc no :D

      Vymazat
    2. Nedošel a přitom takový povedený update :-/ Světlejší jsem brala mamče a je to opravdu spíše jen decentní lesk no, ale mamče vyhovuje, já jsem naopak spokojená s tím tmavším :D

      Vymazat
    3. Ale tak já ho třeba taky využiju, on se bude hodit do kabelky :D :)

      Vymazat
  2. Video jsem viděla :) Pěkné, líbilo se mi. Jen tak dál! Ráda tě sleduju :)

    OdpovědětVymazat
  3. To byl pořádný měsíc :) dřív jsem si časopisy kupovala hlavne kvuli dárkům a teď mi přijde, že dárek je tam ojediněle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, Terko, taky mám pocit, že teď těch dárků moc nedávají :D :) Měsíc to byl vážně bohatý, sama jsem z toho úplně paf!

      Vymazat
  4. Líbí se mi ty novinky Essence, pár jich už mám koupených a nad dalšími váhám, třeba nad tím rozjasňovačem, sice by mně lákal, ale připadá mi až moc crazy:-D
    A o tom, že je kosmetika mor mi chvíli vykládej, já když jsem jí propadla, tak všichni v mém okolí čekali, že mně to za chvíli přejde..a hele, ono je to pořád horší a horší:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď.. taky mám pocit, že ač mi toho doma nebezpečně přibývá, chci toho stále víc! :D Ten rozjasňovač od Essence není špatný! Já jsem se ho taky bála a on tak výrazný ve finále není :)

      Vymazat
  5. děkujeme za rady, tolik kosmetiky jsem viděla jen v drogerii

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No drogérce se to pomalu blíží :D Ale věřím, že jsou holky, které toho mají daleko víc :) jen to asi neukazují takhle pokupě :D

      Vymazat
    2. a co kdybys nam, ktere takove stesti nemame, neco dala?

      Vymazat
    3. A myslíš že je to o štěstí..? Blog může mít každý, tak co třeba si ho zkusit založit taky, piplat si ho, věnovat mu desítky hodin týdně ze svého volného času? Třeba se pak budeš moci taky radovat z balíčků.. ;) Jinak soutěž chystám, vždy se snažím urvat i produkty pro vás, takže smysl tohoto komentáře vážně nechápu! :)

      Vymazat
    4. ze das neco jednomu za x mesicu, to me fakt vytrhne. mas toho tolik, ze to nestihnes spotrebovat do konce zivota a vsechno se ti to akorat zkazi a vyhodis to, misto abys ses podelila se ctenarkama. tvoje desitky hodin tydne venovane blogu by ti byly k nicemu, kdybychom my sem nechodily, pak by ti firmy neposlaly ani vatove tycinky do usi.

      Vymazat
    5. Jako vážně? Tuhle debatu nemá cenu vést, protože z tebe cítím spoustu zášti. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Jednou je špatně, že někdo nepřiznává, co dostal a když se to někdo snaží dělat transparentně, dostane vyhubováno, že toho má tolik.. :D Já mám svědomí čisté, pokud se ti tu nelíbí, tak nejsi povinna můj blog navštěvovat, klidně ho opusť, nebudu ti to mít za zlé!

      Vymazat
    6. takze si nevazis ctenaru, kteri sem chodi, at klidne tahnou?

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)